2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de doğumdan sonra 3 kez adet gördüm ve 3unde de kasık ağrısı b3ni mahvetti, daha önce olmazdı :KK43: umarım zamanla kaybolur bu ağrılar:KK43:
İnşallah kaybolur. Bugün kasıkta ağrı biraz daha az. Tuhaf bir şekilde altta bazen baskı hissediyorum. Kadın olmak ne zor. Offf!

Bi biz yürüteçe bağırdık galiba. Yaklaşmak bile istemedi.. Önce dıştan oyuncak ile oynayayım dedim imkansız..
Birde yürüteçte saatlerce durmaları sıkıntı.. Yoksa hepimiz durduk zamanında.. Not: 2 haftadır annem yanımda :KK45:
Aynen kısa süreli olursa pek sorun olmaz dediğin gibi hepimiz yürüteci oldıu:)

Oh bütün bebeler yürüteç sahibi olmuş :halay: ben de yürüme arkadaşımı ne diyorlar hanı tutunup gidiyor ondan istiyorum ya da ufak arabalar var ya bebek oturuyor ayağıyla itiyor o da çok aklımda :KK48: bilmiyorum isimlerini orada var mı , öyle biseyler istiyorum işte kiza , bakalım hafta sonu bakacağım. Artık pek oturmak istemiyor iyice oyuncu oldu , oyalanmak istiyor

Bizd bugün yürüteç sahibi olduk ama bizim sipa farkinda degil daha sürüp gezmeyi kesfedemedi. Önundeki oyuncaklari yalayip agzina sokma derdinde. Bana çok düskun gün içinde zaten yoruluyorum simdi zorla uyuttum pestilim cikti. Uyanacak diye aklim gidiyor. Eșim yardimci olsun istiyorum oda 8 yasinda oglum var mecbur onunla ilgileniyor Baba ogul sinema ya gittiler ben kizi ayakta sallla oturarak salla iki saattir mucadele veriyorum. Dün gezmeye gittik esimin kuzenin bebegi var cocugun ağlama sini duymadim hic sesi cikmiyor sakin kendi kendine oynuyor bizimkide yirtiniyor aglamaktan. Benden baskasina gitmek istemiyor Gezmeyemi gidiyorum çileyemi belli degil. Yoruldum artik imdat diyorum. Kimi ailesinin yaninda olup bunaltmasindan sikayetci bende yalniz bu sorumlulugu yuklenmekten sikayetciyim. Benim ailem yanimda olsa bana destek olur nefes aldirirlardi. Esimin ailesi sagolsun ablasi iki ay oldu ayni sehirdeyiz kizim hasta oldu diye gecmis olsuna yemege geldiler. Birde beș kisi. Ben cocugumlami ilgileneyim misafir mi agirlayayim insanlarin anlayissizligindan gina geldi.

Teşekkür ederim sıcaklığı nasıl ayarlıyorsun, yoğurt mayalar gibi yapıyorum, yoğurdum güzel tutuyor ama labneyi ayarlayamadım, peynirden dolayı mı tutmuyo acaba, Süzme peynirle deneyeyim olmadı teşekkür ederim cevap yazdığın için
Yoğurt sıcaklığında yapıyorum. Benim aldığım tarifte ilk maya süzme peynirle yazıyordu. Daha sonra da kullanabilirsin ama ben sonrasında labneyi maya olarak kullandım. Süzme bezine sarıp bir gece dolapta bekletiyorum. Sanırom suyu iyice süzülüyor.

evet farklı biliyorum belirttim zaten retina yırtığına bakılıyor diye. murat hoca göz konusunda değil türkiye'de avrupa'da en iyisi diyorlar. 2. yaşlarına kadar baktırmanıza gerek yok dediğini belirtmeye çalıştım sadece.
belki bizim gibi olanlar vardır diye.
Anladım canım sağolasın

Bizd bugün yürüteç sahibi olduk ama bizim sipa farkinda degil daha sürüp gezmeyi kesfedemedi. Önundeki oyuncaklari yalayip agzina sokma derdinde. Bana çok düskun gün içinde zaten yoruluyorum simdi zorla uyuttum pestilim cikti. Uyanacak diye aklim gidiyor. Eșim yardimci olsun istiyorum oda 8 yasinda oglum var mecbur onunla ilgileniyor Baba ogul sinema ya gittiler ben kizi ayakta sallla oturarak salla iki saattir mucadele veriyorum. Dün gezmeye gittik esimin kuzenin bebegi var cocugun ağlama sini duymadim hic sesi cikmiyor sakin kendi kendine oynuyor bizimkide yirtiniyor aglamaktan. Benden baskasina gitmek istemiyor Gezmeyemi gidiyorum çileyemi belli degil. Yoruldum artik imdat diyorum. Kimi ailesinin yaninda olup bunaltmasindan sikayetci bende yalniz bu sorumlulugu yuklenmekten sikayetciyim. Benim ailem yanimda olsa bana destek olur nefes aldirirlardi. Esimin ailesi sagolsun ablasi iki ay oldu ayni sehirdeyiz kizim hasta oldu diye gecmis olsuna yemege geldiler. Birde beș kisi. Ben cocugumlami ilgileneyim misafir mi agirlayayim insanlarin anlayissizligindan gina geldi.

Gecmis olsuna yemege gelmek ne kadar da dusunceliler(!) Olmaz olsun oyle akraba

Yoğurt sıcaklığında yapıyorum. Benim aldığım tarifte ilk maya süzme peynirle yazıyordu. Daha sonra da kullanabilirsin ama ben sonrasında labneyi maya olarak kullandım. Süzme bezine sarıp bir gece dolapta bekletiyorum. Sanırom suyu iyice süzülüyor.
Süzme peynir hazır olandan dimi, peki sonraki labneyi maya olarak nSıl kullanıyorsun yapma niyetindeyim de detayları bilmiyorum

C3FDCB9A-5457-4E2B-86BA-72252100687B.png
Süzme peynir hazır olandan dimi, peki sonraki labneyi maya olarak nSıl kullanıyorsun yapma niyetindeyim de detayları bilmiyorum
İlk mayam marketten süzme peynirdi. Sonrasını göz kararı kendi yaptığım labneden koydum. Bu tarifi kullandım. Süzme peyniri de torku almıştım. Süzme 2-3 saat diyor ya ben beze koyup üzerine ağırlık koyup dolapta bekletiyorum sabaha kadar.süzme saati önemli değil

Gecmis olsuna yemege gelmek ne kadar da dusunceliler(!) Olmaz olsun oyle akraba
Valla iki aydir gelmiyor ayni sehirdeyiz taze yeğeni var insan özler. Ben yegenlerime deli olurum. Güne gitmis oradan aksam 5de ariyor size yemege gelecegiz diye. Oglen aradi cocugun hasta oldugunu soyledigim halde. Dusuncelerine hayranim. Uzuluyordum gelip gitmiyor sormuyor diye megerse rahatimi bozuyormusum farkina vardim canim

Valla iki aydir gelmiyor ayni sehirdeyiz taze yeğeni var insan özler. Ben yegenlerime deli olurum. Güne gitmis oradan aksam 5de ariyor size yemege gelecegiz diye. Oglen aradi cocugun hasta oldugunu soyledigim halde. Dusuncelerine hayranim. Uzuluyordum gelip gitmiyor sormuyor diye megerse rahatimi bozuyormusum farkina vardim canim

Benim de yarim saat mesafeli ilcede oturan gorumcem var en son yirmi gunluktu yigenini gördüğünde.baska isleri icin merkeze gelirler ama bize ugramadan giderler insan ozlemez mi ilk kez hala oldu.hep hastalar mubarek hastayiz diye veya baska bahanelerle ugramadan gidiyorlar.ama dedigin gibi rahat bozmak belki de bizim istedigimiz

Benim de yarim saat mesafeli ilcede oturan gorumcem var en son yirmi gunluktu yigenini gördüğünde.baska isleri icin merkeze gelirler ama bize ugramadan giderler insan ozlemez mi ilk kez hala oldu.hep hastalar mubarek hastayiz diye veya baska bahanelerle ugramadan gidiyorlar.ama dedigin gibi rahat bozmak belki de bizim istedigimiz
Ben de anlamıyorum valla ne babanneden ne dededen ne haladan hayır var .annemler bakacaklar diye iyice rahatladı onlarda 1ay oldu gelen giden yok.bizde gitmiyoruz eşim çalışıyor

Kizlar bebegine sabah tuzsuz lor peyniri weren warmi?nekadar aliyorsunuz?almayi dusunuyorumda nekadar almaliyim bayatlamadan bitmesi icin?

Back