- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.301
Canim dun doktora gittik.doktor kalp atısını duyamadı.kalbi dutmus dedi.bıraksam canlanirmıCANIM folbiolu bırak bence bende 4/5tane kullanmıştım doktor hemen bırak o çok fazla fazlası da zarar dedi folidoce 400 mcg yazdı ama bende batırıp o hormona öyle devam edecegim
Teşekkür ederim canım. Valla ben keseyi zor gÖrdüm doktora sordum minicik bir karartı vardı :) sizde nasıldı ?Cnm oncelikle hayirli olsn bnle cok yakin tarihin kesenin icinde yuzuk gibi birsey vrmi yoksa sdce kesemi goruldu birde kac mm idi ?
CANIM gerçekten bilmiyorum fazlası kalbi durdurmuyor başka defektler yapabiliyo hasarlar yani ama dilerim rabbim yüzünü güldürsün 8.haftaya kadar kalp atışı için vakit veriliyor .bazılarının geç atabilir.Canim dun doktora gittik.doktor kalp atısını duyamadı.kalbi dutmus dedi.bıraksam canlanirmı
Canım hiç kendine stres yapma doktordan geldim herhangi bir sıkıntı yok çok şükür kalbi de atıyor olumsuz bir şey demedi. Kızlar bende sat ta folbiol kullanmaya başladım doktora da söyledim iyi yapmışsın dedi bundan sonra yarim kullan dedi o şekilde kullanıyorumBende hala ayni sakildeyim 2 gundur bulantidan yemek yiyemiyordum bu sabah bulantim bile olmadi. Benim de biri 8 biri 10 haftalik olmak uzere 2 kaybim var bu yuzden uzgunum ama Allahtan umit kesilmez benim doktorum cuma gunu yarin donuste haber ver lutfen canim sor doktoruna neden boyle oldu diye
Normalde folibol 5 mg ve kullanlmasi gerekenden ck yuksek bnde ck drye gttm soledm bay dememisti ama en son test yaptrdim ve dr bna dedi ne kullanion soledm dedi hemen brk o folikasiti dusuk olanlra verilr bnmki zten yuksekms ve dhada yukselmesne sebep olms yani cnm herkese zrri yk ama normal besleniosn ve zaten yuksek kullanion gunlk ihtiyactn fazla alim oluo ve o ara hamilelk olusursa cocuk fazla folikasitten zarr goruo tvde bile verildi bu olcturmedn kullanmayn gnluk 400 yeter dedi prof ve inttede heryerde yazioBana da ilk gebeliğimde vermişlerdi folbiolu. Şimdi gebelik isteyince satta içmeye başladım. Gebe kalınca doktor folik asit yazacağım dedi, ben kullanıyorum dedim, folbiol mü dedi, evet dedim tamam dedi. Sonra başka doktora gittim, onda da aynı konuşma geçti ve o da birşey demedi. 3 farklı doktorda birşey demedi folbiol kullanmama
AYnıyız canım inan. BEnde de hep bi korku var sağlıklı mı diye. Biz de salı gidicez kalp atışını duyana kadar rahat edemicem.Kizlar ben hic bi sey hissetmiyorum bulanti kusma vs hic bisey yok bende. Bu normal mi? Inanin durmadan sorguluyorum bebegim iyi mi nasil diye. Pazartesi kontrol var iple cekiyorum. Benim gibi olan var mi
Bnmde ayni sdce minnack karrti vr:)) icinde hcbsy yk oyuzdn sordm acaba normalmi bu gruntu diye snnkide oleyse normaldir. Kac mm kese biyu acabaTeşekkür ederim canım. Valla ben keseyi zor gÖrdüm doktora sordum minicik bir karartı vardı :) sizde nasıldı ?
Bende baktım internette hamileler için 600-800 mcg yeterli deniyor. Canım bu folik asit değerime bakacağım, kan tahlilinde. Kısaltması ne bunun?Normalde folibol 5 mg ve kullanlmasi gerekenden ck yuksek bnde ck drye gttm soledm bay dememisti ama en son test yaptrdim ve dr bna dedi ne kullanion soledm dedi hemen brk o folikasiti dusuk olanlra verilr bnmki zten yuksekms ve dhada yukselmesne sebep olms yani cnm herkese zrri yk ama normal besleniosn ve zaten yuksek kullanion gunlk ihtiyactn fazla alim oluo ve o ara hamilelk olusursa cocuk fazla folikasitten zarr goruo tvde bile verildi bu olcturmedn kullanmayn gnluk 400 yeter dedi prof ve inttede heryerde yazio
Evet hamilerde ihtiyac artio 400 un ustune besnlerden tamamlamaya calisiin cnm doktorlr yaptirmio bn kendm yaptirdim folat yazio ve iiki baktirmisim ck yuksek cikti brktmBende baktım internette hamileler için 600-800 mcg yeterli deniyor. Canım bu folik asit değerime bakacağım, kan tahlilinde. Kısaltması ne bunun?
CANIM her doktor anlsmiyo bana da eski doktorum folbiol yazmıştı ama sonra konuştuğum iki doktor onu ya yarım kullan yada bırak folidoce 400mcg al dedi.inan her doktor her şeye önem vermiyor ben çok şeyi Burda görüp sorup öğrendimBende baktım internette hamileler için 600-800 mcg yeterli deniyor. Canım bu folik asit değerime bakacağım, kan tahlilinde. Kısaltması ne bunun?
5mm dedi doktor canım. Ultrason kağıdında 5,78 yazıodu. Seninki kaç mm minnoş ?Bnmde ayni sdce minnack karrti vr:)) icinde hcbsy yk oyuzdn sordm acaba normalmi bu gruntu diye snnkide oleyse normaldir. Kac mm kese biyu acaba
Simdi icim rhatladi bn dusuk cikti diye dusunuodm bnmde 6mm dedi dr. Bir sknti yk suanlk hersy yolnda dedi ama bna az gbi gelmsti demekki normlmis. Minnoslarmzin durumu ii ck skur :) kalp icin ne zmn cagrdi5mm dedi doktor canım. Ultrason kağıdında 5,78 yazıodu. Seninki kaç mm minnoş ?
benideKızlaar bu bulantılar beni mahvetti
inşallah sevincin daim olur kuzumCok saolun canim.dua edin.bu benim ilk bebegim.4 senelik evliyim.ne kadar sevinmistim hamile kaldığıma.
Evet bn dun gittim saglik ocagina kalp atisindan snra gelip kayit actirionz takip edioruz sizin ve dogunca bebegn asilri oluo dediKızlar hamileliğinizi sağlıkocağınıza bildirdiniz mi? Bildirmek gerekiyor muş tetanoz aşıları felan orada oluyormuş.
tabi canım bildirmen lazımKızlar hamileliğinizi sağlıkocağınıza bildirdiniz mi? Bildirmek gerekiyor muş tetanoz aşıları felan orada oluyormuş.
Teşekkür ederim canım, bunu bir daha soracağım doktoruma. Otizm ile olan ilişkisi de bir öneri imiş. İspatlanmış çalışma yokmuş. Otizmli çocuklarda folik asitin yanında birkaç vitamin değerinde de sıkıntı oluyormuş. Bu sıkıntıya neden olacak folik asit değeri hakkında da kesinlik yokmuş. Bir an baya paniklemiştim. Birçok sitede folik asit fazlasının zararı yok derken, iki sitede otizm riski ve kanser ihtimalini artırdığı da yazıyor. Allah yardımcımız olsun, yavrularımızı korusun inşallahCANIM her doktor anlsmiyo bana da eski doktorum folbiol yazmıştı ama sonra konuştuğum iki doktor onu ya yarım kullan yada bırak folidoce 400mcg al dedi.inan her doktor her şeye önem vermiyor ben çok şeyi Burda görüp sorup öğrendim
yüksek dediğin kaç çıkmıştı folat? ben geçen sene test yaptırmışım 24,00 çıkmış. şimdi de folbiol kullanıyorum 1 tane. kullanmicam o zaman ya inşallah bi zararı olmamıştır benimkilere.Evet hamilerde ihtiyac artio 400 un ustune besnlerden tamamlamaya calisiin cnm doktorlr yaptirmio bn kendm yaptirdim folat yazio ve iiki baktirmisim ck yuksek cikti brktm
Ya ben saglık ocagına gitmek istemiyorum ama hastanede gebelik kaydım olduğu için saglık ocagının kayıtlarına da düşmüş. Sürekli arayıp cagırıyolar özelde takibim yapılıyosa ne gerek var illa gitmeli miyim? Bilgisi olan var mı?Evet bn dun gittim saglik ocagina kalp atisindan snra gelip kayit actirionz takip edioruz sizin ve dogunca bebegn asilri oluo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?