- 9 Mart 2017
- 27
- 37
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #4.341
Çok hoşuma gitt yaaa sanki ejderhası var çok güldüm:)))):))))) aynen birde bnm dr umu gorsen br havalar :)) sanki ejderhasi vr :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hoşuma gitt yaaa sanki ejderhası var çok güldüm:)))):))))) aynen birde bnm dr umu gorsen br havalar :)) sanki ejderhasi vr :))))
Biz de salı gidicez :) bana kal geliyor doktorun yanında. Sonra kafamda deli sorular :)) ordayken sormadım ben de 2 hafta sonra duycaksak niye geliyoruz diye.Bnmde oyle gecti ama dr hersy yolunda dedi hatta ikiuc kez sordm kesenn durmnu ii dedi bakalm nasip bn sali gnu gidicm. Aminnnn insallahhhhh
Sali belki duyulr bni ozmn cagrdi cnku tabi erkende olablr gidisim olmassa br hafta dha sonra cagirck insllah sali mujdelerle gelrz cagirmasnn sebebi gidisata bakacaktir bnmde duyulcak demedi kontrole cagirdi bakalm nasip. Bn sorrdm da oncden pek blgm yoktu kese boyu yolk kesesi flan incdeb okusydm sorrdm :) birde coguna doktoru demis su kadr haflaksin die bna demedi sna dedmi kac haftliksin die ?Biz de salı gidicez :) bana kal geliyor doktorun yanında. Sonra kafamda deli sorular :)) ordayken sormadım ben de 2 hafta sonra duycaksak niye geliyoruz diye.
Çok hoşuma gitt yaaa sanki ejderhası var çok güldüm:))))
InsaALLAH hayirlisi ile duyarsiniz kalp atışını canim benim Rabbim evlatlarimizi saglokla kucgaimiza almayi nasip etsinAYnıyız canım inan. BEnde de hep bi korku var sağlıklı mı diye. Biz de salı gidicez kalp atışını duyana kadar rahat edemicem.
Folidoce diye folik asiti yazdi doktorum bana. Sabahlari ac karnina bir tane aliyorum ayni zamanda icinde b12 vitamini de varKızlar günde kaç tane folik asit aliyorsunuz.ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz.ben folbiol kullaniyorum.günde 1 tane aliyorum.
Canım benim.inan kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm sana.dert arkadasım benim.üzme kendini.eaimle biz bu gece hic uyumadik.gece hep bebegimi sayikladim uyanık uyanık.bi türlü uykuya dalamadim.esim de bugün isten geldi.sigara icmis.halbuki sigarayı birakmisti uzun zaman önce.patlacak gibi olmus.en sonunda derdini bi arkadasina dokmüs.ailelerimize söylemedik.çünkü ikimizin annesi de ağır hasta.Rabbim tez zamanda bize yeniden sağlıklı bebek nasip etsin.istersen tel numarami verim.dertlesebiliriz.Canım bebek yaşamıyormuş kese bozulmuş kendikendine düşer dedi ama istersen alalım dedi
Sağlık Bakanlığı istediği için gitmek gerekiyor canım. Kan testlerini orada para vermeden yaptırabilirsin, yine aşılarda yapılıyor orada. Zaten sağlık Bakanlığı kontrol etmese, onlar da bize ısrar etmezlerYa ben saglık ocagına gitmek istemiyorum ama hastanede gebelik kaydım olduğu için saglık ocagının kayıtlarına da düşmüş. Sürekli arayıp cagırıyolar özelde takibim yapılıyosa ne gerek var illa gitmeli miyim? Bilgisi olan var mı?
Amin canım inşallah. Kendinizi yıpratmayın ben de çok üzüldüm ama geçen haftadan beri kendimi alıştırmıştım. Bunu veren Allah bir daha verir. Yeter ki biz sağlıklı olalım. Bu dünyada kısmeti yokmuş bebek bizim ama kul Allahın.Canım benim.inan kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm sana.dert arkadasım benim.üzme kendini.eaimle biz bu gece hic uyumadik.gece hep bebegimi sayikladim uyanık uyanık.bi türlü uykuya dalamadim.esim de bugün isten geldi.sigara icmis.halbuki sigarayı birakmisti uzun zaman önce.patlacak gibi olmus.en sonunda derdini bi arkadasina dokmüs.ailelerimize söylemedik.çünkü ikimizin annesi de ağır hasta.Rabbim tez zamanda bize yeniden sağlıklı bebek nasip etsin.istersen tel numarami verim.dertlesebiliriz.
Randevum pazartesi günü canım muhakkak soracağım, bilgilendirimCanım bende araştırdım fazlası atılıyor kanıtlanmış bir şey yok denmiş kullanan da pek çok kişi var. Randevun yakın tarihte mi bilgi alıp cevaplarsan sevinirim
Sağlık Bakanlığı istediği için gitmek gerekiyor canım. Kan testlerini orada para vermeden yaptırabilirsin, yine aşılarda yapılıyor orada. Zaten sağlık Bakanlığı kontrol etmese, onlar da bize ısrar etmezler
tüm testleri yaptırabiliyormuyuz acaba aile hekimliğindeAynen onlar takibini yapmak zorunda performansi etkiliyor mecburlar yoksa onlara ekstra is.bayilmiyorlar yani bu takiplere
Bende ayva aldrmıştım belki iyi gelir diye hasta gibi geziyorum evin icinde toplayamiyorum kendimiBu çok normal edacım ...
Artı eksi 1 hafta olması ...
Benimde sat ile ultrason arasında geriden 4 gün var .
Tamamen döllenmenin günü ile alakaşı bu
Ikinizi de öyle iyi anlıyorum kiii .
Bulantılar çok bende de .
Ayva yeşil elma zencefil nane limon ... ııı ıhhhh hiç biri kesmedi beni.
Bi de bulantı var diye sürekli atıştırma isteği var ...
Yukarıda da yazdım ... bulan diğerine sevabına söylesin :)
Limon benim midemde de yanma yapiyor oglumda o kadar cok yemistim ki 5 senedir fena tiksinmis durumdayimKızlar bulantıya su şişenizin içine bir dilim limon atarak biraz bastırabilirsiniz ben öyle yaptım ama galiba bende reflü var sonra mide yanması oldu 2 gün sonra bıraktım mide sorunu olanlar yapmasın
bende hamileligimi evde ki testte gorunce eczaneden gidip folbiol almistim gunde 1tane iciyorum oglumda da aynisini kullanmistimKızlar günde kaç tane folik asit aliyorsunuz.ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz.ben folbiol kullaniyorum.günde 1 tane aliyorum.
.canım yazmışsın . bende üzüldüm şimdi ... o mesajda güncelleme olan bilgileri yzmıştım ... sende bir şey yazdı isen gözümden kaçmıştır kusura bakma lütfen .. kese görüldü .. kalp atımı duyuldu vs .. alıntıları idi
folik asit sabah akşam verdi bana ...
Şişlik ondan mıııı ? keşke ondan olsa benimki de :))
Bu arada baş dönmelerim için progestan ı vajinal yolla almamı tavsiye etmişsin öyle kullanıyorum canım aşırı bulantı denge mekanızmamı da etkiliyor bence .
canım geç oldu cevap kusura bakma ... evet Emel hanım ne tahlil verirse ... sende o hafta devlet hastanesi kadın doğumcudan randevu al ..tahlilleri yaptır
Amin canım benim siz ne durumdasınız kalp atışını duydunuz mu ?InsaALLAH hayirlisi ile duyarsiniz kalp atışını canim benim Rabbim evlatlarimizi saglokla kucgaimiza almayi nasip etsin
Canım arkadaşım veren de O Alan da. Rabbim sizlere saglık versin bi daha nasip olur inş hersey imtihan Allah kaldıramayacagımız dertler vermesinCanım benim.inan kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm sana.dert arkadasım benim.üzme kendini.eaimle biz bu gece hic uyumadik.gece hep bebegimi sayikladim uyanık uyanık.bi türlü uykuya dalamadim.esim de bugün isten geldi.sigara icmis.halbuki sigarayı birakmisti uzun zaman önce.patlacak gibi olmus.en sonunda derdini bi arkadasina dokmüs.ailelerimize söylemedik.çünkü ikimizin annesi de ağır hasta.Rabbim tez zamanda bize yeniden sağlıklı bebek nasip etsin.istersen tel numarami verim.dertlesebiliriz.
Yok canım söylemedi henüz kaç haftalık olduğunu. Herhalde daha sonraki haftalarda daha net olacak.Sali belki duyulr bni ozmn cagrdi cnku tabi erkende olablr gidisim olmassa br hafta dha sonra cagirck insllah sali mujdelerle gelrz cagirmasnn sebebi gidisata bakacaktir bnmde duyulcak demedi kontrole cagirdi bakalm nasip. Bn sorrdm da oncden pek blgm yoktu kese boyu yolk kesesi flan incdeb okusydm sorrdm :) birde coguna doktoru demis su kadr haflaksin die bna demedi sna dedmi kac haftliksin die ?
Bir cogunu yapiyorlar canim. Ben hamileligimi kesinlestirmek amaci ile kan vermeye gittigimde dr beta hcg yaninda butun kan tahlillerini istemis hepsine bakildi dvitamini, tsh, b12, hepatit filan herseye bakmistüm testleri yaptırabiliyormuyuz acaba aile hekimliğinde
Özel hastane ise 10gün içinde gitmek ücretsiz ya, onu kaçırmayın diye demiş olabilirler. Tam 10. Gün gidip kalp atışı da duyulabilir inş2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi. Ama bu hafta da gidicez onu anlamadım ben de. Bi sıkıntı mı var diye düşünmedim değil :)) siz ne zaman gideceksiniz?
Minnoşlarımız hep iyi olsun inşallah :)
Aynen öyle arkadaşım Rabbim saglıkla bebeğinizi kucagınıza alacagınız hamilelikler nasip etsin hayırlı evlatlar versin. Hiçbişey bizim elimizde değilkiAmin canım inşallah. Kendinizi yıpratmayın ben de çok üzüldüm ama geçen haftadan beri kendimi alıştırmıştım. Bunu veren Allah bir daha verir. Yeter ki biz sağlıklı olalım. Bu dünyada kısmeti yokmuş bebek bizim ama kul Allahın.