How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kan testlerini kaçıncı haftada yaptırdın? gebe kalmadan önce mi yaptırdın? bana test yapılmadı. ben mi talep etmeliyim doktor bunu neden düşünemiyor ki :110:
Canım aile hekimliğine gidiyor musun? Sağlık Bakanlığı, aile hekimliğinden annelerin düzenli takibini istiyormuş. Beni iki hafta önce aradılar, gebelik filan var mı diye. Bende yeni öğrenmiştim. Gelmeniz lazım dediler. Aile hekimime gidince kendi testleri yazdı. Hatta ilk gebeliğimde doktorumun bile istemediği testleri yaptırdı. Sağlık Bakanlığının belirlediği haftalar varmış, o haftaları söylüyorlar, o zamanlar gitmemizi istiyorlar. Tahliller ve aşıları yapıyorlar düzenli.

Yoksa bundan mı kalbi durdu bebegin
Bnmkide yuksekti ve bn allahtan erken farkettim intte okdum otizm yapioms veya sagliksiz olma ihtimali oluomus tbi kesin olck die bsy yk yarin gidip folik asitine baktir cnm kadin dogmdan rndevu al ck yuksek o dr bna kullanma asla dedi ki bn 5 gun kullandm zten yuksekmis megerse bnm tamamen tavan yaptrmistm

Arkadaslar folik asitin adi onemli deil 400 luk olacak dr vermedikce 5 kullanmayin normalin on kati fazlasi ve fazla folik asit de bebege zarrli az olmasida zarrli

Merhaba kızlar bende haziran annesi olucam inşallah dün öğrendim 2. Bebeğim olcak oğlum şuan 18 aylık zor olurmu acaba benim durumumda olan varmı
Hayırlı olsun,gözün aydın :) ben de aralarının kısa olmasını istemiştim 2 buçuk yaşında bir kızım var. Evet başlarda zor olacak ama sonra ikisi birbirine hem arkadaş hem kardeş olacaklar inşallah :dua:
Kızlar günde kaç tane folik asit aliyorsunuz.ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz.ben folbiol kullaniyorum.günde 1 tane aliyorum.
Ben de günde 1 tane içiyorum folic Trio. Hamile kalmadan bir ay önce başladım hemen hemen,ilk doktor muayenemde sordu doktorum kullanıyor musun diye ben de adını söyledim bunu kullanıyorum dedim. Tamam kullanabilirsin dedi. 3 aylık olana kadar kullanmıştım ilk bebeğimde de.

Bnmkide yuksekti ve bn allahtan erken farkettim intte okdum otizm yapioms veya sagliksiz olma ihtimali oluomus tbi kesin olck die bsy yk yarin gidip folik asitine baktir cnm kadin dogmdan rndevu al ck yuksek o dr bna kullanma asla dedi ki bn 5 gun kullandm zten yuksekmis megerse bnm tamamen tavan yaptrmistm
Ay bende cumartesi baktirayimmm :skandal:

Ay bende cumartesi baktirayimmm :skandal:
Aynen cnm bnbyarn tekrr baktircm bnm basima geldi oyuzdn herkesi uyarmak istedm hemde dr hatasi bna dusuk dedi verdi yuksek ilaci snra gttm bi baktirym dedm meger ztn yuksekmis bide 5 kullandm tavan oldu. Snra memorial e soledm ilaci br hafta brktirdi tmamen snra tkrr dusuk doz kullandm

Kızlar günde kaç tane folik asit aliyorsunuz.ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz.ben folbiol kullaniyorum.günde 1 tane aliyorum.
CANIM folbiolu bırak bence bende 4/5tane kullanmıştım doktor hemen bırak o çok fazla fazlası da zarar dedi folidoce 400 mcg yazdı ama bende batırıp o hormona öyle devam edecegim

siz de 6 hafta içindesiniz, ben 9 hafta içine girdim zaten folik asit kullanımı 9 hafta diye biliyorum. umarım bebişime bir şey olmaz :KK42:

bende birinden duymuştum ilk 3 ay kullanımı diye valla en iyisi doktor ne derse o olması en mantikli çünkü her ağızdan bir ses çıkıyor

Nden onu kullaniosun folik asitin mi dusuk dr mi verdi normal kullanilmasi gereken folikasittn onkat fazla o
Bana da ilk gebeliğimde vermişlerdi folbiolu. Şimdi gebelik isteyince satta içmeye başladım. Gebe kalınca doktor folik asit yazacağım dedi, ben kullanıyorum dedim, folbiol mü dedi, evet dedim tamam dedi. Sonra başka doktora gittim, onda da aynı konuşma geçti ve o da birşey demedi. 3 farklı doktorda birşey demedi folbiol kullanmama

Hayırlı olsun,gözün aydın :) ben de aralarının kısa olmasını istemiştim 2 buçuk yaşında bir kızım var. Evet başlarda zor olacak ama sonra ikisi birbirine hem arkadaş hem kardeş olacaklar inşallah :dua:

Ben de günde 1 tane içiyorum folic Trio. Hamile kalmadan bir ay önce başladım hemen hemen,ilk doktor muayenemde sordu doktorum kullanıyor musun diye ben de adını söyledim bunu kullanıyorum dedim. Tamam kullanabilirsin dedi. 3 aylık olana kadar kullanmıştım ilk bebeğimde de.

Canim folic trio gunde uc tane alınıyor ister tek seferde ucunu birden ister sabah ogle aksam alirsin.ancak oyle 400e ulasiliyor .icinde kalsiyum ve vitamin d olmasi cok iyi ben de bunu kullaniyorum

Back