2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet canım kesinlikle çok dikkat etmek gerek. Bende eşim evdeyse ona yıkatmaya çalışıyorum. Doktorun yanına eş ile girmek çok önemli. Eşim benden çok önemsiyor doktorun dediğini. Normalde yap desem yapmaz ama doktordan duyması etkili oluyor. Zaten iki gün evde, yapıversin

Canım benim göğsüm yumuşadı.ağrı sızı yok.senin nasıl

İnşallah kesebilirimm ekmeği. Dilimli ekmek alsam daha iyi olacak galiba. Beyaz ekmekten de uzak durmak lazım, haklısınız valla. Şimdi yediğim ekmeklerin bedeli ağır olabilir

Simdi ben ne yapim.hemen hastaneye gidim mi.kan tahlillerei verim mi.benim bebek ve yolk sach da vok minik.kese büyük ama şekli bozulmuş.

İnşallah kesebilirimm ekmeği. Dilimli ekmek alsam daha iyi olacak galiba. Beyaz ekmekten de uzak durmak lazım, haklısınız valla. Şimdi yediğim ekmeklerin bedeli ağır olabilir
zaten ilerleyen aylarda kilo alımı yapacağız

aslında problem kilo almaktan çok sağlıklı beslenmekte

beyaz ekmeğin hiç bir faydası yok alıştırın kendinizi yavaştan

dilimli ekmek alın kesinlikle yarım ekmek arası yemekle 2 dilim ekmek yemek arsında fark var

Kesinlikle. Çok teşekkür ederim

Bende bulanti agri sizi kusma hic bisry yok sanki hic hamile degilim gibi yani sadece yorgunluk var. Bu normal mi ya? Olsa bi dert olmasa bi dert :)

Normal canımm benim ilk hamileliğimde senin gibiydi sadece muayene zamanı hamile olduğumu biliyordum bi de karnım cıkınca

Bende de var o canım ... iki gündür bakamamıştım ...

Eveeeeet bi de oğlumda gelecek ilk kez ...çifte heyecanlıyız
Bizde dün akşam gittik, doktor sağolsun kalp atışını çok güzel uzun uzun gösterdi ablasına, mest oldu resmen onu izlerken seninkine de günler geçmiyordur eminim.

Benim sat 3 eylül yani bu 7+4 günlük oluyor ama dün dr ultrasonda 8+1 görünüyor dedi nasıl olur ki sordum dr.a ama anlayamadım galiba. Bilgisi olan varmı?
Benim de öyle canım. yumurtalarım erken olgunlaşıp çatladığı için bende erken döllenme oldu. 4 gün önde seninki gibi. Muhtemelen sende de erken döllenme olmuştur

Benimle tarihleri hemen hemen ayni olanlar ultrasonda kesenn icinde yolk kesesi gorunuomu sizde yoksa sadece kese mi gorunuor ?

Tahlillerini yaptırmış mıydın? Eger yaptırdıysan toksoplazma testi de yapılıyor pozitif çıkarsa daha önce gecirmiş oldugun anlamına geliyor ve bagışıklığın var demektir. Negatifse eger bagışıklığın yok. çiğ et, kedi kakası vs bunlardan insana geçiyor. Sana zarar vermiyor ama bebege ciddi zararları oluyor. O yuzden etin çok iyi pişmesi gerekiyor. Az pişmişse sakın yeme

Evet benimde eşim dikkat ediyor ama ben akşam ondan 1 saat felan önce evde oluyorum mecbur ben yapıyorum yemeği, ondan benim yıkamam gerekiyor. Onun gelip yapmasını beklersem çok geç yeriz ozaman da yemeği

evet yaptırmıştım negatif ti. Evde felan dikkat edebiliyorsunda dışarı da iş yerinde ne yapacağım bilmiyorum Yememeğe çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…