2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
öyle bakalım vardır bunda da bir hayır.inşallah başka birşey değildir zaten kese gözükmeyedebilir bu haftada.kanama var dedi sadece.dış gebelikten korkuyorum ben
Aklına kötü şeyler getirme.
Güzel düşün güzel olsun. Haklisin kese görünmeyebilir bu haftalarda kanamalı gebelik geçiren de çok var ama dış gebelik olduğunu sanmıyorum.

Aklına kötü şeyler getirme.
Güzel düşün güzel olsun. Haklisin kese görünmeyebilir bu haftalarda kanamalı gebelik geçiren de çok var ama dış gebelik olduğunu sanmıyorum.
öğlen gideceğim sonuç için ama kanama var ve kasıklarda adet sancısı gibi ağrı haber ederim inşallah

Kızlar bugün rüyam da bi erkek çocuk gördüm masmavi gözleri filan vardı ama kalp hastasıydı, makinalara bağlı yatıyodu. Oğlum doğduğun da kalbin de birtakım problemler vardı ve hala kontrollere gidiyoruz. Çok korkuyorum ikinci bebeğimde de bu problemler çıkarsa diye

Iste aynen öyle bakalım kısmet.

Ben bi uzaktaki ne gideyim .
Aynı zaman da yakındaki ne de gideyim karşılaştırma yapayım :)

Ben de erkek hissediyorum hatta ruyamda gordum oglum oluyordu :) Rabbim tabiki hakkimizda hayirlisini versin. Saglikli ve hayirli bi evlat olsun da cinsiyet farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…