- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.421
Çok geçmiş olsun çok üzüldümben bebeği düşürdüm sanırım sabah kanama oldu halen devam ediyor altan kese gözüKmedi kan aldılar bekliyorum
Gece iyiydin bi anda mı oldu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun çok üzüldümben bebeği düşürdüm sanırım sabah kanama oldu halen devam ediyor altan kese gözüKmedi kan aldılar bekliyorum
dün baş ağrısı falan fazlaydı.ama kasıklarumda falan ağrım yoktu.sabah tuvalete kalkınca bir den ıslandım kanama oldu.kese gözüKmedi bilmiyorum şuan birşeyÇok geçmiş olsun çok üzüldüm
Gece iyiydin bi anda mı oldu ?
Allah yardımcın olsun canım.dün baş ağrısı falan fazlaydı.ama kasıklarumda falan ağrım yoktu.sabah tuvalete kalkınca bir den ıslandım kanama oldu.kese gözüKmedi bilmiyorum şuan birşey
öyle bakalım vardır bunda da bir hayır.inşallah başka birşey değildir zaten kese gözükmeyedebilir bu haftada.kanama var dedi sadece.dış gebelikten korkuyorum benAllah yardımcın olsun canım.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun
Aklına kötü şeyler getirme.öyle bakalım vardır bunda da bir hayır.inşallah başka birşey değildir zaten kese gözükmeyedebilir bu haftada.kanama var dedi sadece.dış gebelikten korkuyorum ben
öğlen gideceğim sonuç için ama kanama var ve kasıklarda adet sancısı gibi ağrı haber ederim inşallahAklına kötü şeyler getirme.
Güzel düşün güzel olsun. Haklisin kese görünmeyebilir bu haftalarda kanamalı gebelik geçiren de çok var ama dış gebelik olduğunu sanmıyorum.
Güzel haberlerle gel inşallah. Allah yardımcın olsunöğlen gideceğim sonuç için ama kanama var ve kasıklarda adet sancısı gibi ağrı haber ederim inşallah
öğlen gideceğim sonuç için ama kanama var ve kasıklarda adet sancısı gibi ağrı haber ederim inşallah
ben bebeği düşürdüm sanırım sabah kanama oldu halen devam ediyor altan kese gözüKmedi kan aldılar bekliyorum
Merhabalar hayırlı olsun hastane ilgi alaka cok onemli yakındaki sizi tatmin ediosa gidin gerek doktor asistanın ilgisi calışanlar bes karıs surat degılse yeni dogan yogun bakımı varsa tamam yoksa uzaktaki yeni dogan yogun bakımı sart ama ben 1 gebeligimde gttim ozele 15 dk die mesafe luks bir yer degildi idareydi sancılanırım vs falan yakın olsun 40+3 te bebek gelmio die randevulu gttm kısmet hersey ne diyelim herseyin hayrlsı
Merhaba medicalparkı onerrim biraz pahalı ozellkle dogum ama ilgi alaka super bn cok memnunum ilk dogumu yapmadım ikinciye ins
ben bebeği düşürdüm sanırım sabah kanama oldu halen devam ediyor altan kese gözüKmedi kan aldılar bekliyorum
Ben de erkek hissediyorum hatta ruyamda gordum oglum oluyordu :) Rabbim tabiki hakkimizda hayirlisini versin. Saglikli ve hayirli bi evlat olsun da cinsiyet farketmezKızlar çok erken daha ama insan heyecan yapıyor.demek istediğim acaba bebeginizin cinsiyeti ile ilgili bi hissiniz var mı?mesela benim içime erkek doğuyor hep.kız çocuğunu daha çok seviyorum ama ne bilim hep oğlusum diyorum.aklıma hep erkek geliyor.çevremdekiler de hep erkek diye hissediyor.bugün esim rüyasında aslan görmüş.aslan yavruları gormüş.tabirine baktım.evli ciftler icin hayırlı sağlıklı erkek bebek sahibi olmaya yoruluyormuş.hadi siz de söyleyin neler hissediiirsunuz tatlı hamişler.
Canım boğazına tuzlu gargara yap sık sık.boğaz ağrısını kesiyor öksürüğe de zencefil iyi geliyor diye biliyorumKizlar bogazlarim şişti öksürük yapiyor surekli ne yapsam iyi gelir sizce
Kızlar kimyasalmış şimdi adet görüyormuşum
Öyle yapayim canim çok saoll..Canım boğazına tuzlu gargara yap sık sık.boğaz ağrısını kesiyor öksürüğe de zencefil iyi geliyor diye biliyorum
yok canım kimyasal gebelikmiş kese oluşmadan sonlandıKese yi falan goremediniz mi canim