2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah korusun canim Allah saglik versin sifa versin bebeklerimize. Kotu dusunme bilincaltindan dolayi oyke bir ruya gormussun

Ben gripmidir nezlemidir franjitmidir ne olduğunu tam kestiremediğim bir şey yaşıyorum . Öksürük var boğazım kötü iştahsızlık var ve aşırı halsizlik var ara ara sanki sıcaklama basıyor . Ateşime bakıyorum ama çok şükür yükselmedi. Sanırım direncim düştü pek iyi sayılmam ama bunada şükür. Dikkat edin kızlar sizde salgın var diyorlar

Canim cok gecmis olsun ben de yasamistim insan uzuluyo elde degil biliyorum ama insallah saglikli bir bebegin olacak oyle dusun
şükür iyiyim ilk kabullenmek zor oldu düşük yaptım diye düşünürken doktor adet dedi ya garip geldişükür bunda da vardır bir hayır

Hem daha once yasadigim kayiplar hem de burada arkadaslarin yazdiklari korkutuyo beni bir de bugun babaannemde yayilan bir tumor oldugunu ogrendim agladim bi suru tedirgin oluyorum surekli goguslerimi kontrol ediyorum tuvalete gidip bakiyorum kanamam var mi diye paranoyak oldum.goguslerim gecen gun sismisti aciyordu bugun biraz acisi fln gecmis acaba bhcg dusuyo ondanmi diyorum kendi kendime kizlar bi akil verin ya

Birde siz ne güzel rüyalar görüyorsunuz ben dün gece rüyamda silahlı beni yakalamaya çalışan bir adamdan kaçtığımı gördüm.atraksiyon Filmi gibiydi .vallahi kaçmaktan yorgun uyandım .

Hiç üzülme bende de aynısı oldu belirtilerim sanki azaldı gögüslerim acımamaya başladı aynı korkuyu yaşadım birçok olumsuz yorum okudum ama kontrole gittiğimde herşey normaldi şükür . Doktora da sordum olabilir böle şeylere hiç kafa yorma dedi. Elimizde değil seni anlıyorum ama kendini hiç üzme bence herşey yolunda

Ya cokk tesekkur ediyorum icimi ferahlattin vucut isimmi dustu goguslerim artik cok acimiyo dusecek mi acaba diye diye kafayi yiycektim sagol canim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirelim artik

Siz biliyor musunuz doğum ücretler nı ?

Oglumu medicalpark floryaya goturuyoruz uni hastanesi telle vermiolar fiyat oglumun doktoru orda cok memnunuz hamile oldugumu ogrenınce fiyat sorduk suan normal dogum 4 bin sezeryan 5 bın dogum seneye olunca bin lira arts olur dedi yanı bnm dogum 6 bin icinde oda susleme falan yok yarın kontrole gidicem doktoru sewersem odalara bakıcam tabi luks bi hastane ilginc olan 60 tl muayene ucreti

Ya cokk tesekkur ediyorum icimi ferahlattin vucut isimmi dustu goguslerim artik cok acimiyo dusecek mi acaba diye diye kafayi yiycektim sagol canim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirelim artik
Sağlıklıysa düşmeyecek annesi inşallah sen hiç kendini belirtilere takılıp üzme . Kötüyü çağırma. Bende gögüslerimi hergün kontrol ettim hatta cimcikledim acımıyordu korktum midem iki gün bulanır gibi oldu geçti yorum okudum saplıklıysa bulanır diyodu kalp atıyorsa bulanır diyeni vardı üzüldüm öle böle bir hafta stresle geçirdim kontrolde herşey yolundaydı . Ve hala midem bulanmıyor gögüslerim çok acımıyor diyorum ya hiç üzme kendini. Sağlıklıysa ve hayırlıysa sıkı sıkı tutunuyordur sana inşallah

Ben izmirde iki özel hastanede kontrol yaptırıyorum henüz ikisiylede birbirde görüşmedim . Egepol de sıra beklerken doğumu yaklaşan bir bayanla sohbet ettim oda foto çekimi içinde 2bin dedi . Merak ettim şimdi bende araştırayım bakayım 6 bin bana fazla geldi ama tabi herşeyiyle içime sinen bir hastane ve doktorsa bende verirdim herhalde mecbur .

Hiç öyle belirtilere bakıp stres olma, bende de hiç göğüs şişkinliği yok,mide bulantısı yok. Sadece karnım şiş. Allah hayırlısını versin ve sağlıklı olsunlar en önemlisi. İnşallah 9 ay boyunca güzel bir hamilelik dönemi geçiririz hep birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…