- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.401
Ya cok sagol canm icimi rahatlattin :) ilk gbeligim de ondan tecrübesizim Bi sey olmamasina sevindm :) Hayirli geceler ❤
Bizim burda bi tane özel hastane var.hiç iyi değil diyorlar.doktorlar ağızlarını hemen sezeryandan açıyorlarmis para icin.bi de sikayet var çokça.ne yapacağımı şaşırdım.
Yani doğum hemen bi anda başlamıyor hafif sancı su veya nişan geldikten birkaç saat sonra başlıyor ama yinede yakın olması daha iyi.Yaklaşık 1 saat sürer kendi aracımız ile gidersek daha az tabi ama eşim işte olduğu için mecbur metro kullanacağım ya kontroller çok sıkıntı değil. Acil birşey olduğun da doğum gibi mesela o zamanı dusunuyirum sorhn olur mu diye
Yani doğum hemen bi anda başlamıyor hafif sancı su veya nişan geldikten birkaç saat sonra başlıyor ama yinede yakın olması daha iyi.
Rica ederim :)) yanlız son ana kadar farklı yere gidip doğum için başka yere gidince kabul etmiyorlar kolay kolay çok kişiden duydum bunu bilginiz olsun. 2 hastaneye gidip birinde karar verip devam edin bence doğuma kadarGerçekten hiç bilgim olmadığı içinn doğum konusunda o yüzden tereddut etmistim ama kısmet artık. Ben gene bildiğime gideyim. Doğuma Allah kerim
Bu arada cevap ve bilgi için çok teşekkür ederim canım
Rica ederim :)) yanlız son ana kadar farklı yere gidip doğum için başka yere gidince kabul etmiyorlar kolay kolay çok kişiden duydum bunu bilginiz olsun. 2 hastaneye gidip birinde karar verip devam edin bence doğuma kadarGerçekten hiç bilgim olmadığı içinn doğum konusunda o yüzden tereddut etmistim ama kısmet artık. Ben gene bildiğime gideyim. Doğuma Allah kerim
Bu arada cevap ve bilgi için çok teşekkür ederim canım
Başka yer bak derim ben canım.
Yani bilmiyorum insanların yorumları benim için çok önemli o yüzden cok arastirdim doktor doktor baktım tek tek. Ben gene doktorumdan vazgeçmeyeceğim. Uzak olsa da kısmet artık. En azından muayene zamanı ilgili. Bir doktor olsun istiyorum. Sende öyle yap iyice araştır. Ben geceleri uyuyamadigim da sabahlara kadar doktor aradım deli gibi
Burda tek seçenek o özel hastane.ancak başka bi ile gitmem gerek.ona da doğum zamanı geldiğinde nasıl kavusacaz diye korkuyorum.arabamız yokBaşka yer bak derim ben canım.
Yani bilmiyorum insanların yorumları benim için çok önemli o yüzden cok arastirdim doktor doktor baktım tek tek. Ben gene doktorumdan vazgeçmeyeceğim. Uzak olsa da kısmet artık. En azından muayene zamanı ilgili. Bir doktor olsun istiyorum. Sende öyle yap iyice araştır. Ben geceleri uyuyamadigim da sabahlara kadar doktor aradım deli gibi
Rica ederim :)) yanlız son ana kadar farklı yere gidip doğum için başka yere gidince kabul etmiyorlar kolay kolay çok kişiden duydum bunu bilginiz olsun. 2 hastaneye gidip birinde karar verip devam edin bence doğuma kadar
Burda tek seçenek o özel hastane.ancak başka bi ile gitmem gerek.ona da doğum zamanı geldiğinde nasıl kavusacaz diye korkuyorum.arabamız yok
Iyi geceler tatlı hamiş annelerNasılsınız ? Nasıl gidiyor ?
Benim size çok çok önemli bir sorum var.
Şimdi ben baktım çok güzel araştırdım. Bursa da özel hastaneler çok pahalı doğum ücretleri bende hem uygun hemde güvenebileceğim doktor baktım ve buldum.Buraya kadar herşey normal
Ama önemli olan da şu ki benim evim ile hastanenin arasında bayağı yol var.
Sıkıntı olur mu ki acaba ?
Yakınımda ki hastaneye gideceğim siz sorun olur diyorsanız
Cevaplarinizi bekliyorum
Canım ikisini de araştırdım ama özellikle medicabilden memnun kalmayan çok insan var. Medicalpark öneririm. O da bana pahalı geldi.
Ben esentepe hastanesi emel hanım buraya gidecektim.
hiç takma kafana canım bak benim son sat 11 eylül ilk kan verdim günüme 2 gün kala 19 da 1 hafta sonrası 109 ve bir daha gitmedim.dış gebelik olsa ağrı kanama birşey olur illa
Amin canım.O zaman mecbur canım. Olsun dert etme. Sen sağlıklı ol bebiş sağlıklı doğsun
bana da çok yakında doruk var ama pekiyi şeyler duymadım çok kalabalıkmış falan diyorlardı en son..Anladım canım bak bakalım evet ya çok sıkıntılı çok araştırdım. Sanırım doruk.hastenesine geçeceğim evime cok yakın en azından. Ordan da gizem hanımı çok övüyorlar
Cok ozur dilerim kendi derdime dustum hayırlı olsun sızınde ne zaman gtmeyi dusunuyosunuz doktora gidince muhakkak yazın olurmu rabbim hepimiz icin hayırlısını versın
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim tekrardan sağlıklı sıhhatli bir gebelik nasip etsinben bebeği düşürdüm sanırım sabah kanama oldu halen devam ediyor altan kese gözüKmedi kan aldılar bekliyorum
nasip herşey bunda da vardır bir hayr.şevket e gittim yani kese gözüKmedi kanama var dedi kanda bakacaklar bakalımÇok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim tekrardan sağlıklı sıhhatli bir gebelik nasip etsin
İnşallah düşük olmamıştır sapasağlam tutunur bebeğin canım kan sonuçlarını alınca haberdar et hakkında hayırlısı olsunnasip herşey bunda da vardır bir hayr.şevket e gittim yani kese gözüKmedi kanama var dedi kanda bakacaklar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?