2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim burda bi tane özel hastane var.hiç iyi değil diyorlar.doktorlar ağızlarını hemen sezeryandan açıyorlarmis para icin.bi de sikayet var çokça.ne yapacağımı şaşırdım.

Başka yer bak derim ben canım.

Yani bilmiyorum insanların yorumları benim için çok önemli o yüzden cok arastirdim doktor doktor baktım tek tek. Ben gene doktorumdan vazgeçmeyeceğim. Uzak olsa da kısmet artık. En azından muayene zamanı ilgili. Bir doktor olsun istiyorum. Sende öyle yap iyice araştır. Ben geceleri uyuyamadigim da sabahlara kadar doktor aradım deli gibi

Yani doğum hemen bi anda başlamıyor hafif sancı su veya nişan geldikten birkaç saat sonra başlıyor ama yinede yakın olması daha iyi.

Yani doğum hemen bi anda başlamıyor hafif sancı su veya nişan geldikten birkaç saat sonra başlıyor ama yinede yakın olması daha iyi.

Gerçekten hiç bilgim olmadığı içinn doğum konusunda o yüzden tereddut etmistim ama kısmet artık. Ben gene bildiğime gideyim. Doğuma Allah kerim

Bu arada cevap ve bilgi için çok teşekkür ederim canım

Rica ederim :)) yanlız son ana kadar farklı yere gidip doğum için başka yere gidince kabul etmiyorlar kolay kolay çok kişiden duydum bunu bilginiz olsun. 2 hastaneye gidip birinde karar verip devam edin bence doğuma kadar

Rica ederim :)) yanlız son ana kadar farklı yere gidip doğum için başka yere gidince kabul etmiyorlar kolay kolay çok kişiden duydum bunu bilginiz olsun. 2 hastaneye gidip birinde karar verip devam edin bence doğuma kadar

Burda tek seçenek o özel hastane.ancak başka bi ile gitmem gerek.ona da doğum zamanı geldiğinde nasıl kavusacaz diye korkuyorum.arabamız yok

Merhabalar hayırlı olsun hastane ilgi alaka cok onemli yakındaki sizi tatmin ediosa gidin gerek doktor asistanın ilgisi calışanlar bes karıs surat degılse yeni dogan yogun bakımı varsa tamam yoksa uzaktaki yeni dogan yogun bakımı sart ama ben 1 gebeligimde gttim ozele 15 dk die mesafe luks bir yer degildi idareydi sancılanırım vs falan yakın olsun 40+3 te bebek gelmio die randevulu gttm kısmet hersey ne diyelim herseyin hayrlsı

Canım ikisini de araştırdım ama özellikle medicabilden memnun kalmayan çok insan var. Medicalpark öneririm. O da bana pahalı geldi.

Ben esentepe hastanesi emel hanım buraya gidecektim.

Merhaba medicalparkı onerrim biraz pahalı ozellkle dogum ama ilgi alaka super bn cok memnunum ilk dogumu yapmadım ikinciye ins

Arkadaslar birsey sorucam sezeryan 6 bın cok mu ben ilk duydugumda algılayamadım esim umursamadı ilgi alaka super cok memnunum oglumun doktoruda orda ama dogum cok gibi medipole sordum 2 bın civarı dedı karsılastırim dedim

hiç takma kafana canım bak benim son sat 11 eylül ilk kan verdim günüme 2 gün kala 19 da 1 hafta sonrası 109 ve bir daha gitmedim.dış gebelik olsa ağrı kanama birşey olur illa

Cok ozur dilerim kendi derdime dustum hayırlı olsun sızınde ne zaman gtmeyi dusunuyosunuz doktora gidince muhakkak yazın olurmu rabbim hepimiz icin hayırlısını versın

Anladım canım bak bakalım evet ya çok sıkıntılı çok araştırdım. Sanırım doruk.hastenesine geçeceğim evime cok yakın en azından. Ordan da gizem hanımı çok övüyorlar
bana da çok yakında doruk var ama pekiyi şeyler duymadım çok kalabalıkmış falan diyorlardı en son..

Doğum ücretleri çok fazla, özellikle normal doğumda vereceğim o paraya üzülürüm oğlumda normal oldu kısmet olursa yine normal istiyorum ve o parayı vermek zor geliyor açıkçası.

İlk bebeğimde kontrollerim için hem özele gittim hem devlete ve doğumumu da son dk bi kararla zübeyde de yaptım şansıma hem kalabalık değildi hemde dr. ve ebeler çok iyi denk gelmişti. Belki yine aynısını yaparım. Allah yardımcımız olsun.

Cok ozur dilerim kendi derdime dustum hayırlı olsun sızınde ne zaman gtmeyi dusunuyosunuz doktora gidince muhakkak yazın olurmu rabbim hepimiz icin hayırlısını versın

ben bebeği düşürdüm sanırım sabah kanama oldu halen devam ediyor altan kese gözüKmedi kan aldılar bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…