- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.441
Çok geçmiş olsunKızlar kimyasalmış şimdi adet görüyormuşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunKızlar kimyasalmış şimdi adet görüyormuşum
Cnn bnm Allah sabir versin en azindan hic olusmamis kotunun iyisini dusunmek lazım Rabbim gonlune gore versin cnmKızlar kimyasalmış şimdi adet görüyormuşum
Allah korusun canim Allah saglik versin sifa versin bebeklerimize. Kotu dusunme bilincaltindan dolayi oyke bir ruya gormussunKızlar bugün rüyam da bi erkek çocuk gördüm masmavi gözleri filan vardı ama kalp hastasıydı, makinalara bağlı yatıyodu. Oğlum doğduğun da kalbin de birtakım problemler vardı ve hala kontrollere gidiyoruz. Çok korkuyorum ikinci bebeğimde de bu problemler çıkarsa diye
Hayirlisi boyleymis canim cok sukur 3 kizin var. Kaybetmenin her turlusu zor olsa da erkeni en iyisi bence cok alismadan gitti. Saglikli hayirli evlatlarin olur insallahyok canım kimyasal gebelikmiş kese oluşmadan sonlandı
Tez zamanda tekrar sağlıklı gebelik yaşaman dileğiyle geçmiş olsun. Hayırlısı böyleymiş demekki .Kızlar kimyasalmış şimdi adet görüyormuşum
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalirsin..yok canım kimyasal gebelikmiş kese oluşmadan sonlandı
Canim cok gecmis olsun ben de yasamistim insan uzuluyo elde degil biliyorum ama insallah saglikli bir bebegin olacak oyle dusunKızlar kimyasalmış şimdi adet görüyormuşum
şükür iyiyim ilk kabullenmek zor oldu düşük yaptım diye düşünürken doktor adet dedi ya garip geldişükür bunda da vardır bir hayırCanim cok gecmis olsun ben de yasamistim insan uzuluyo elde degil biliyorum ama insallah saglikli bir bebegin olacak oyle dusun
Canım çok geçmiş olsun, sağlıklı değilse böylesi daha iyi Allah korusun daha ileriki zamanlarda kaybetmen daha çok uzerdi. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getirirsinKızlar kimyasalmış şimdi adet görüyormuşum
Hiç üzülme bende de aynısı oldu belirtilerim sanki azaldı gögüslerim acımamaya başladı aynı korkuyu yaşadım birçok olumsuz yorum okudum ama kontrole gittiğimde herşey normaldi şükür . Doktora da sordum olabilir böle şeylere hiç kafa yorma dedi. Elimizde değil seni anlıyorum ama kendini hiç üzme bence herşey yolundaHem daha once yasadigim kayiplar hem de burada arkadaslarin yazdiklari korkutuyo beni bir de bugun babaannemde yayilan bir tumor oldugunu ogrendim agladim bi suru tedirgin oluyorum surekli goguslerimi kontrol ediyorum tuvalete gidip bakiyorum kanamam var mi diye paranoyak oldum.goguslerim gecen gun sismisti aciyordu bugun biraz acisi fln gecmis acaba bhcg dusuyo ondanmi diyorum kendi kendime kizlar bi akil verin ya
Ya cokk tesekkur ediyorum icimi ferahlattin vucut isimmi dustu goguslerim artik cok acimiyo dusecek mi acaba diye diye kafayi yiycektim sagol canim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirelim artikHiç üzülme bende de aynısı oldu belirtilerim sanki azaldı gögüslerim acımamaya başladı aynı korkuyu yaşadım birçok olumsuz yorum okudum ama kontrole gittiğimde herşey normaldi şükür . Doktora da sordum olabilir böle şeylere hiç kafa yorma dedi. Elimizde değil seni anlıyorum ama kendini hiç üzme bence herşey yolunda
Siz biliyor musunuz doğum ücretler nı ?
Sağlıklıysa düşmeyecek annesi inşallah sen hiç kendini belirtilere takılıp üzme . Kötüyü çağırma. Bende gögüslerimi hergün kontrol ettim hatta cimcikledim acımıyordu korktum midem iki gün bulanır gibi oldu geçti yorum okudum saplıklıysa bulanır diyodu kalp atıyorsa bulanır diyeni vardı üzüldüm öle böle bir hafta stresle geçirdim kontrolde herşey yolundaydı . Ve hala midem bulanmıyor gögüslerim çok acımıyor diyorum ya hiç üzme kendini. Sağlıklıysa ve hayırlıysa sıkı sıkı tutunuyordur sana inşallahYa cokk tesekkur ediyorum icimi ferahlattin vucut isimmi dustu goguslerim artik cok acimiyo dusecek mi acaba diye diye kafayi yiycektim sagol canim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirelim artik
yok canım kimyasal gebelikmiş kese oluşmadan sonlandı
Hiç öyle belirtilere bakıp stres olma, bende de hiç göğüs şişkinliği yok,mide bulantısı yok. Sadece karnım şiş. Allah hayırlısını versin ve sağlıklı olsunlar en önemlisi. İnşallah 9 ay boyunca güzel bir hamilelik dönemi geçiririz hep birlikte.Hem daha once yasadigim kayiplar hem de burada arkadaslarin yazdiklari korkutuyo beni bir de bugun babaannemde yayilan bir tumor oldugunu ogrendim agladim bi suru tedirgin oluyorum surekli goguslerimi kontrol ediyorum tuvalete gidip bakiyorum kanamam var mi diye paranoyak oldum.goguslerim gecen gun sismisti aciyordu bugun biraz acisi fln gecmis acaba bhcg dusuyo ondanmi diyorum kendi kendime kizlar bi akil verin ya