• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Iyi geceler tatlı hamiş anneler :anneadayı: Nasılsınız ? Nasıl gidiyor ? :nazar:

Benim size çok çok önemli bir sorum var. o_O

Şimdi ben baktım çok güzel araştırdım. Bursa da özel hastaneler çok pahalı doğum ücretleri bende hem uygun hemde güvenebileceğim doktor baktım ve buldum. :KK55: Buraya kadar herşey normal :kahve:

Ama önemli olan da şu ki benim evim ile hastanenin arasında bayağı yol var. :işsiz:

Sıkıntı olur mu ki acaba ? :skandal:
Yakınımda ki hastaneye gideceğim siz sorun olur diyorsanız :KK55:

Cevaplarinizi bekliyorum :21:
Ne kadar mesafe mesela ? Hamilelik kışa geldiği için belki zor olabilir ama araç varsa kontrol zamanları sıkıntı olmazsa 2 saat lik mesafe bile dert değil ;) benim fikrim

Kızlar ilginçtir ki ben daha hamile olduğumu öğrenmeden bu hisse kapildim.esimle birlikte olduktan sonraki günler kasığım batınca esime dedim ki burda bebek var.oğluşum benim diye sevdim resmen.icime doğdu hamileliğim.o zamandan beridir oğlusum diye seviyorum karnımı.esimin de icine erkek doğuyor
Ben kiz esim erkek hissediyor bakalm hangimiz tutturcaz :))

Selam canim arastirdigin dr ve hastahane hakkinda bilgi verebilir misin ben ozel hastane arastrmadim daha, medicabil ve medcalpark arasında kararsızım ikisinden biri olcak mecbur eşimin işiyle anlaşmalı oldukları için

Canım ikisini de araştırdım ama özellikle medicabilden memnun kalmayan çok insan var. Medicalpark öneririm. O da bana pahalı geldi.

Ben esentepe hastanesi emel hanım buraya gidecektim.

Ne kadar mesafe mesela ? Hamilelik kışa geldiği için belki zor olabilir ama araç varsa kontrol zamanları sıkıntı olmazsa 2 saat lik mesafe bile dert değil :KK66: benim fikrim

Yaklaşık 1 saat sürer kendi aracımız ile gidersek daha az tabi ama eşim işte olduğu için mecbur metro kullanacağım ya kontroller çok sıkıntı değil. Acil birşey olduğun da doğum gibi mesela o zamanı dusunuyirum sorhn olur mu diye :işsiz:

Canım ikisini de araştırdım ama özellikle medicabilden memnun kalmayan çok insan var. Medicalpark öneririm. O da bana pahalı geldi.

Ben esentepe hastanesi emel hanım buraya gidecektim.
Oğlumda esentepe ibrahim avcıya gitmiştim bir dönem, medicalparkta bahar hanım iyiydi hala devam ediyor sanırım, ilk ona bi gideyim memnun kalmazsam medicabili de değerlendireyim. Bu dr hastahane işlerinde karar vermek çok zor.

İkisi de ayrı meyve.tatları farklı.kız elbiselerini görünce icim gidiyor ama bu bebekte ben erkeğim diye bağırıyor :)
Benim ilk olacagi icin okadr onemsemiorum suan heralde cinsiyeti ama ikincisini ilkinden farkli isterm tbi Rabbim ikisinide tatmayi nasip etsin

Oğlumda esentepe ibrahim avcıya gitmiştim bir dönem, medicalparkta bahar hanım iyiydi hala devam ediyor sanırım, ilk ona bi gideyim memnun kalmazsam medicabili de değerlendireyim. Bu dr hastahane işlerinde karar vermek çok zor.

Anladım canım bak bakalım evet ya çok sıkıntılı çok araştırdım. Sanırım doruk.hastenesine geçeceğim evime cok yakın en azından. Ordan da gizem hanımı çok övüyorlar

Anladım canım bak bakalım evet ya çok sıkıntılı çok araştırdım. Sanırım doruk.hastenesine geçeceğim evime cok yakın en azından. Ordan da gizem hanımı çok övüyorlar

Normal canım kasik agrilarlarini normalden sayıyorlar. Yani bu bir belirti. Tabi senı çok rahatsız ederse dr a git derim. Ben hergun ağrıyor dr. A sordum normal demişti.. korkma belirti sadece :KK200:

Ya cok sagol canm icimi rahatlattin :) ilk gbeligim de ondan tecrübesizim Bi sey olmamasina sevindm :) Hayirli geceler ❤

Back