• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hanimlarr bnim bugun ve bundan iki gun once az miktarda burun kanamam oldu Doktorada gidemedim.Arastirdm normaldir dediler Acaba sizdede oluyor muuu:////

Allah korusun canim Allah saglik versin sifa versin bebeklerimize. Kotu dusunme bilincaltindan dolayi oyke bir ruya gormussun
Amin inşallah canım
Ben gripmidir nezlemidir franjitmidir ne olduğunu tam kestiremediğim bir şey yaşıyorum . Öksürük var boğazım kötü iştahsızlık var ve aşırı halsizlik var ara ara sanki sıcaklama basıyor . Ateşime bakıyorum ama çok şükür yükselmedi. Sanırım direncim düştü pek iyi sayılmam ama bunada şükür. Dikkat edin kızlar sizde salgın var diyorlar
Dikkat et canım ben de yeni yeni toparlıyorum salgın var herkes hasta

Hem daha once yasadigim kayiplar hem de burada arkadaslarin yazdiklari korkutuyo beni bir de bugun babaannemde yayilan bir tumor oldugunu ogrendim agladim bi suru tedirgin oluyorum surekli goguslerimi kontrol ediyorum tuvalete gidip bakiyorum kanamam var mi diye paranoyak oldum.goguslerim gecen gun sismisti aciyordu bugun biraz acisi fln gecmis acaba bhcg dusuyo ondanmi diyorum kendi kendime kizlar bi akil verin ya
Canım korkma vücut hamileliği kabullenince belirtiler zamanla azalıyor, benim de çok az ağrı var göğsümde.
Sari akinti sizdede var mi hanimlar
Evet canım ara ara oluyor beyaz ve sarımsı
Hanimlarr bnim bugun ve bundan iki gun once az miktarda burun kanamam oldu Doktorada gidemedim.Arastirdm normaldir dediler Acaba sizdede oluyor muuu:////
Normal canım ben yaşamadım ama hamile iki arkadaşımın sürekli burunları kanıyordu dr normal demiş onlara

Amin inşallah canım

Dikkat et canım ben de yeni yeni toparlıyorum salgın var herkes hasta

Canım korkma vücut hamileliği kabullenince belirtiler zamanla azalıyor, benim de çok az ağrı var göğsümde.

Evet canım ara ara oluyor beyaz ve sarımsı

Normal canım ben yaşamadım ama hamile iki arkadaşımın sürekli burunları kanıyordu dr normal demiş onlara

Ya insallah bi sorun yokturr Sagol canm❤

Normal canım kafaya takma,kan miktarın artıyor bebise de kan gidiyor :) burun damarlarından da kan gelmesi hamilelikte görülen bı durum

Kızlar bisey soracam.benim kasık bölgeme göbek deliğinin altina ağrı giriyor.bugün evi süoürdüm biraz is yaptım.yere çömelemiyorum.çok ağriyor.bıçak gibi batıyor.korkuyorum.inş bebişime bisey olmaz.sizce nedeni nedir?

Kızlar bisey soracam.benim kasık bölgeme göbek deliğinin altina ağrı giriyor.bugün evi süoürdüm biraz is yaptım.yere çömelemiyorum.çok ağriyor.bıçak gibi batıyor.korkuyorum.inş bebişime bisey olmaz.sizce nedeni nedir?
Yorulduysan ondandır canım dün de ben temizlik yaptım hemen belim ağrımaya filan başladı çok korktum, ayaklarının altına yastık koyup uzan iyi geliyor

merhabalar hoş geldin ve hemen ekleyeyimmm:KK200:

Ben bebisin beklenen tarihini unutmusum 16 haziran insallah:) musait olunca eklerseniz sevinirim

canım benim bizlerde ilk gittiğimizde sadece keseyi gördük .... ultrasona göre 4+5 ti ama sat a göre geride idi 6 haftalık falandı satta .
Gönlünü ferah tut ..dua et..bizde ederiz... gerisi nasip :KK200:

merhabalar hayırlı olsun sende hoş geldin :KK200:

bende geçen hafta kalp atışını gördüm .... o da çok güzeldi :KK200:hayırlı olsun canım .... progestan vermiş miydi dr ?

Canım benim belim değil kasıklarım ağrıyor.çok korktum ya.esim diyo düşürmeye mi çalışıyorsun.

Esin de cok acimasizmis canim kusura bakma ama.bu durumda bi anneye soylenmicek bi soz.sen canini sıkma yoruldugun için olur oyle.benim yattigim yerden oluyor:) hem kismeti varsa sen istersen gun boyu tepin bisicik olmaz sen dinlenmene bak kafani rahat tut:21:

Birde siz ne güzel rüyalar görüyorsunuz ben dün gece rüyamda silahlı beni yakalamaya çalışan bir adamdan kaçtığımı gördüm.atraksiyon Filmi gibiydi .vallahi kaçmaktan yorgun uyandım .
Yahu ben de bu aralar kabus goruyorum beni de hep silahlilar kovaliyor nefes nefes uyaniyorum kalbim carpiyor uyandigimda, korkuyorum bebisime bisey olcak diye ben de

Back