2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
400den önce 290dı evet sürekli arttı ama 2 katı değildi arkadasım çok korkuyom içim içime sığmıyo.allah razı olsun güzel arkadasım içimi ferahlattın

canım peki iki ölçümde aynı hastanede mi yapıldı ?
tam iki katı mı olması gerekir ..iki katına yakın olsa ne olur açıkcası bilmiyorum ...
ama senin için dua edeceğim ...

Selam anne Adaylari bende sizler gibi haziran 2018 annesi olucam inşallah bu arada 30 yaşındayim ve 5 buçuk yaşında bi kızım 22 aylikta bi oğlum var. Nasip olursa bu da 3. Ve son olacak çünkü sezeryan oldum. Tüplerimi baglaticam artık. 6+2 de bebegimin kalp atışlarıni duyduk ama aynı zamanda lekelenme tarzında kanamalarım oluyo o yüzden iğne kullanıyorum. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim sağsalim hepimizin çocuğunu kucağına vermeyi nasip etsin insallah

.
Yaaa Yerim beeen.Çok duygusal.gözlerim doldu vallaaa

Teyzoşlaaaar biz geldiiik çok şükür atışını duydum gümbür gümbürdü maşallah. Herşey yolunda çok güzel yerleşmiş dedi 

oyyy maşallah kuzuya çok güzel ya ...maşallah subhanallah meralcim ... haberler güzel .. ne zamana çağırdı bir daha ? ara uzuyor sanki artık , hemen çağırmıyor ?

canım hoş geldin mesajını da yeni gördüm hemen ekleyeceğim .

İçini ferah tut ..lekelenme bende de oldu .. sonrasında ince bir kanama oldu içerde ..geçti hepsi .. sağ salim gördük bizde .

Merhaba kızlar konular çok ilerlemiş takip edemedim kusura bakmayın tek gözüme takılan resimli Mesajlar oldu onda da kesenin sağı solu ile cinsiyet arasındaki bağ konuşulmuş. Bugün ultrasondaydım ben şok bebeğim kesenin ortacına yerleşmiş acaba ne olacak bu arada kuzucuk iyi 13mm olmuş teyzeleri

Merhaba kızlar konular çok ilerlemiş takip edemedim kusura bakmayın tek gözüme takılan resimli Mesajlar oldu onda da kesenin sağı solu ile cinsiyet arasındaki bağ konuşulmuş. Bugün ultrasondaydım ben şok bebeğim kesenin ortasına yerleşmiş acaba ne olacak bu arada kuzucuk iyi 13mm olmuş teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…