• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
sürekli atoştırıyorum kraker gibi şeyler yediğim an geçiyo ama hemen geri başlıyo çok kalıcı bi çözüm gibi gelmedi bana o yüzden boşu boşuna da kilo almak istemiyorum :KK43: biraz katlanıcaz artık napalım canım beterin beteri var ben yine de şükrediyorum :dua::dua:
orası öyle canım her halimize şükür etmemiz gerekiyor.:dua::dua::dua: Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

canim ilk gebeligimde ogrendigim gunden itibaren doguma kadar kustum bunda sukur oyle bir sikayetim yok ayrica bebegi gordum kesenin solunda
Valla canım bulantılı bulantısız bebeklerimiz sağlıklı olsun da ben razıyım gerçekten hiç şikayet etmiyorum sormasa kimse söylemem bile o derece insan kusarken şükreder mi :halay: ben ediyorum valla :KK49::KK49: her halimize şükür.. Allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallahh bu duyguları :dua:

bildiğim kadarıyla tüm bitki çayları özellikle toksin atıcı özellikte olanları -ki hemen hepsi biraz öyle- zararlı canım.. Bi de maydonoza çok dikkat etmek gerek
Rabbim kismet ederse yediklerimizin hic zarari olmaz bence miktari onemli tabi ki. ben oglumda yemekte maydanoz var diye yememezlik yapmadim yada mayonez var diye. Cok ta abartmadan tabi ki :)

Rabbim kismet ederse yediklerimizin hic zarari olmaz bence miktari onemli tabi ki. ben oglumda yemekte maydanoz var diye yememezlik yapmadim yada mayonez var diye. Cok ta abartmadan tabi ki :)
Aynen doğru diyosun canım miktar çok önemli ben de herşeyi yiyorum sabahları peynirli maydonozlu sandviç yiyorum hatta genelde ama tabi bikaç yaprak abartmadan.. Ben ilk gebeliğimde bilmiyodum her gün 1 demet maydonoz yiyodum faydalı diye :D yine de düşüğüm falan olmadı yani başka şekilde kaybettim bebeği alakası olduğunu düşünmüyorum asla :) Kısmet herşey..

Kızlar merhaba benim iki tane düşüğüm oldu.kan pıhtılaşmasından dolayı tabi sonradan öğrendik bunu.şuan tekrar hamileyim ama bi türlü sevinemiyorum .buda kalp atışı olmaz tekrar almak zorunda kalırız die.hamile olduğu öğrendiğimden beri claxen + coraspin kullanıyorum. Sat 10 eylül .haftaya kontrole gitcem .ilaçları kullanıpta işe yaramayan bebeğini tekrar kaybeden var mı? :( çok korkuyorum ve çok üzüntülüyüm. :(

Kızlar merhaba benim iki tane düşüğüm oldu.kan pıhtılaşmasından dolayı tabi sonradan öğrendik bunu.şuan tekrar hamileyim ama bi türlü sevinemiyorum .buda kalp atışı olmaz tekrar almak zorunda kalırız die.hamile olduğu öğrendiğimden beri claxen + coraspin kullanıyorum. Sat 10 eylül .haftaya kontrole gitcem .ilaçları kullanıpta işe yaramayan bebeğini tekrar kaybeden var mı? :KK43: çok korkuyorum ve çok üzüntülüyüm. :KK43:
.
Üzülme canım.stres yapıp kendini de bebeği de yorma boşuna.kötü birşey olmayacak diye düşün.Zevk almaya bak bu mutlu günlerden..Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin sana ve hepimize inşaAllah cumanin hurmetine:KK200::KK200::KK200:

Kusma Gibi Hissettiriyor ama bulantı ile kalıyor :KK43:

Benim de öyle bulanıyor sürekli,kusma felan olmadı hiç ama bulantı var hep gece gündüz. Kraker mandalina o an iyi geliyor bana. Sonra başlıyor tabi tekrar :KK43:

aynı bende ki durum ... :(

ben varım canım yaş 35, Ankara, sat 15 eylül , tah.d.t. 22 haziran, 2. çocuk kese henüz görülmedi

ekleyeyim canım ... hoş geldin :KK200:

Hayırlı cumalar hepinizeee :KK200:

hayırlı cumalar :KK200:

meralg meralg hadi bakalım bize mercimekten güzel haberler getir inşallah :KK68::KK68:

ayrıca sormuşsun , bende gebe gibi hissetmiyorum ..ilk hamilelikte hemen o bağ kurulmuştu .

ya çok saçma gelecek biliyorum da , ben oğlum kadar sevebilecek miyim acaba onu bile düşünüyorum :skandal:tabii ki de sevilir ... ki ben çocuk delisiyim ... ama şeytan işte düşündürüyor :rolleyes:

kizlar doktordan geldim bebek goruldu kalp atisi duyuldu bi hafta geriden gidiyoruz yanliz icim rahatladi valla darisi sizlerin basina

canım gözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin :KK68:

geriden gelme ..önde olma ...hepsi normal belirli bir süre için ... ben dün ultrasonda kese bakmak için oğlumun eski ultrasonlarını çıkardım ... hep geridenmiş 1 hafta Sat q göre .... ama tam Sat gününde doğdu .... 3.500 kilo sağlıklı ...

Kızlar merhaba benim iki tane düşüğüm oldu.kan pıhtılaşmasından dolayı tabi sonradan öğrendik bunu.şuan tekrar hamileyim ama bi türlü sevinemiyorum .buda kalp atışı olmaz tekrar almak zorunda kalırız die.hamile olduğu öğrendiğimden beri claxen + coraspin kullanıyorum. Sat 10 eylül .haftaya kontrole gitcem .ilaçları kullanıpta işe yaramayan bebeğini tekrar kaybeden var mı? :KK43: çok korkuyorum ve çok üzüntülüyüm. :KK43:

canım kalbini ferah tut ... Rabbim seni aynı acı ile tekrar sınamasın inşallah :KK200::KK200:

güzel haberlerini bekliyoruz , dualarımızda olursun canım

canim bende senin gibiyim iki dusuk sonrasonda igne aspirin saglikli bi dogumum var buda ikinci kismet olursa bugun duydum kallp atislarini moralini bozma moral cok onemli ins sende sagsalim kucagina alirsin

Back