• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar merhaba benim iki tane düşüğüm oldu.kan pıhtılaşmasından dolayı tabi sonradan öğrendik bunu.şuan tekrar hamileyim ama bi türlü sevinemiyorum .buda kalp atışı olmaz tekrar almak zorunda kalırız die.hamile olduğu öğrendiğimden beri claxen + coraspin kullanıyorum. Sat 10 eylül .haftaya kontrole gitcem .ilaçları kullanıpta işe yaramayan bebeğini tekrar kaybeden var mı? :KK43: çok korkuyorum ve çok üzüntülüyüm. :KK43:
Canım stres çok etkili biliyorsun,kafaya takmamak zor tabi kalp atışını duyan kadar ister istemez kafanda hep deli sorular. Ama inşallah duyacaksin sonuçta düşük nedenin bulunmuş ve ilaca baslamissin. Benim bı arkadaş da düsukleri olmuştu baya kan pihtilasmasi varmış öğrendiler. İğne oldu hep sağlıklı doğdu bebeği. İnşallah sen de sağ salim alırsın kucagina.
kızlar ben çıkıyorum saat 14:30da randevum var inşallah iyi haberlerle gelirim dua edin mercimeğimin kalbi pıt pıt atıyodur inşallahhh :dua::dua::dua::dua::dua:
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerle gel canım :KK200:
kızlarr bugün gttim doktora çok şüküt herşeu yolunda 8+1 mişim kalp atışalrı düzelmiş 154 olmş çok şükür
Şükürler olsunnn ,hep güzel haberler gelsin böyle hepimizden inşallah:KK200::dua:

Slm kızlar bende doktordan geldim şimdi kocaman Bi kistim oluşmuş 7 cm karından baktığı içinde çok silik nokta gibi bişey gordu büyük ihtimal bu dedi kist için korkma geçer dedi gelde tabi bana anlat varmı aranızda benim gibi olan

Slm kızlar bende doktordan geldim şimdi kocaman Bi kistim oluşmuş 7 cm karından baktığı içinde çok silik nokta gibi bişey gordu büyük ihtimal bu dedi kist için korkma geçer dedi gelde tabi bana anlat varmı aranızda benim gibi olan

Bennnnnnnnnnn :KK3:

Bak nasıl da neşeliyim ... ama duyduğumda aynı senin gibi idim .. ilk keseyi göreceğim hafta idi ve biz kese ile beraber nur topu gibi miyom gördük rahimde ... kist değil miyomdur senin de .
İkisi çok farklı .

sende epeydir vardır ama vajinal ultrason çektirmediğin için haberin yoktur dedi ... olan miyom gebelikte salgılanan hormonlarla büyürmüş .... 4.5 cm çıktı .... haftaya geldiğinde 2 katı kadar bile büyüyebilir korkma dedi ... bir soonra ki hafta 4 cm çıktı :dua::dua::dua::dua:

Korkma sende telaş yapma ... miyom doğumla beraber atıp giden bir şeymiş hatta ....

doktor korkma geçer dediyse telaş yapma canım. Riskli bı durum olsa doktorun mutlaka tedbir için bişey yapardı.. inşallah bı sorun olmadan hemen geçer de kafan rahatlar

İnşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın

.
Hadi inşaAllah canım.hayırlı haberlerle gel buraya.Dualarim seninle

meralg meralg hadi bakalım bize mercimekten güzel haberler getir inşallah :KK68::KK68:

ayrıca sormuşsun , bende gebe gibi hissetmiyorum ..ilk hamilelikte hemen o bağ kurulmuştu .

ya çok saçma gelecek biliyorum da , ben oğlum kadar sevebilecek miyim acaba onu bile düşünüyorum :skandal:tabii ki de sevilir ... ki ben çocuk delisiyim ... ama şeytan işte düşündürüyor :rolleyes:

Canım stres çok etkili biliyorsun,kafaya takmamak zor tabi kalp atışını duyan kadar ister istemez kafanda hep deli sorular. Ama inşallah duyacaksin sonuçta düşük nedenin bulunmuş ve ilaca baslamissin. Benim bı arkadaş da düsukleri olmuştu baya kan pihtilasmasi varmış öğrendiler. İğne oldu hep sağlıklı doğdu bebeği. İnşallah sen de sağ salim alırsın kucagina.

Ayyy hadi inşallah güzel haberlerle gel canım :KK200:

Şükürler olsunnn ,hep güzel haberler gelsin böyle hepimizden inşallah:KK200::dua:

Amin inşallah hastaneye geldim ama daha yarım saat var amma acale etmişim yahuuu.:KK55:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Bende düşünüyorum valla onu oğlum 3 yaşında nasıl ayarlıycam aradaki dengeyi bilmiyorum ilk göz ağrım benim o nasıl olur bilmiyorum vallaha sevicez tabikide zamanla yaşayıp görücez nasıl olacağını:110:
:110::işsiz:

maşallah maşallah

kız olma ihtimali yüksek bende diğer gebeliğimde böyle başlamıstı kusmuyordum ama
bir huylantı hali vardı talılardan uzak duruyordum agzıma büskivi bile almadım 4. aya kadar
benimde ilk çocuğumda feci bulantı vardı serum takviyesi almıştı ve tek aşerdiğim şey mandalinaydı. o üzden herkeste aynı olmuyor maalesef
canım beklemek lazım yine de herkes sürekli baktırmamıştırki artışına ne desek boş olur.. Sabırla bekle Allah hayırlısını vericektir :dua:

ADET DÖNGÜM 25 GÜN
BUGUN AYIN 20 Sİ TAM BİR AY OLDU 4 HAFTALIK DEMEYİN HAAA
HİÇ BİR GR İLERLEMİYOR BENİM Kİ YAA
BU NASIL İŞ
canım senin 4+2 bugün ynai 5. haftanın içindesin ;)

Çiğ etin her türü .. çiğ yumurta ... tamamen yasak .

Etsiz çiğ köftenin etsiz olduğundan eminsek :) ha mercimek köftesi yemişiz ha onu ... bir zararı yok.
ha fazla yersek , şişirir , mide yakar o ayrı
valla bir urfalı olarak nerdeyse her hafta çiğ köfte yapıp yiyorum. bu tarz şeylere inanmayın şayet annem anneannem babaannem falan hepsi zamanında çiğ köfte yemiş v eçok şükür kimsede bişey yok şahsen annem 4 çocuğunda da yemiş ve çok şükür hiç birimizde bi sıkıntı yok kızlar

Amin inşallah hastaneye geldim ama daha yarım saat var amma acale etmişim yahuuu.:KK55:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Bende düşünüyorum valla onu oğlum 3 yaşında nasıl ayarlıycam aradaki dengeyi bilmiyorum ilk göz ağrım benim o nasıl olur bilmiyorum vallaha sevicez tabikide zamanla yaşayıp görücez nasıl olacağını:110:
:110::işsiz:

hadi bakalım .... güzel güzel haberler :KK68:

diğer konuyu evet yaşayıp göreceğiz .... bence tabiii ki de şu an bize öyle geliyor

valla bir urfalı olarak nerdeyse her hafta çiğ köfte yapıp yiyorum. bu tarz şeylere inanmayın şayet annem anneannem babaannem falan hepsi zamanında çiğ köfte yemiş v eçok şükür kimsede bişey yok şahsen annem 4 çocuğunda da yemiş ve çok şükür hiç birimizde bi sıkıntı yok kızlar

Canım çiğ et bakteri ve parazit içerir . Anneannen , annen ... vs ... kültürel olarak bu lezzetle doğup büyüdüğünüz için ... vücut bu bakteriye karşı savunma geliştirmiş olabilir .
Ama bizler için çiğ et yemenin sakıncalı olduğunu düşünüyorum hala .
En ufak bir risk varsa da .... zaten yokluğunu aramadığın bir lezzetin peşinden gitmem :KK51:

meralg meralg hadi bakalım bize mercimekten güzel haberler getir inşallah :KK68::KK68:

ayrıca sormuşsun , bende gebe gibi hissetmiyorum ..ilk hamilelikte hemen o bağ kurulmuştu .

ya çok saçma gelecek biliyorum da , ben oğlum kadar sevebilecek miyim acaba onu bile düşünüyorum :skandal:tabii ki de sevilir ... ki ben çocuk delisiyim ... ama şeytan işte düşündürüyor :rolleyes:
Bende hamile kalmadan önce sevemem başka çocuğu benim kızım var derdim hep:olamaz: ama öğrendiğim günden itibaren çok değişik bir his oluştu daha şimdiden evlatlarım, yavrularım diye bağırasım geliyor :halay: hani derler ya kaç tane olursa olsun hepsi birtanem diye sevilir gerçekten de öyleymiş, rabbim kucağımıza alıp böyle güzel sözler söylemeyi de nasip etsin inşallah:dua:

bu benım 2. hamileliğim nasipse. ilkinde 6. haftadan 20 haftaya kadar istifra ettim serumlarla doyuyordum. ilaç kullandım bulantı gideren .5 aydan sonra doğru düzgün yemeye başladım her gün yumurta. süt, yoğurt, haftada bir balık, her gün ceviz badem, yeşil yapraklı sebzeler tahıl grubu yiyecekler yedim. tabi hamur ve tatlı da yedim o yüzden bunda o hatayı yapmak istemiyorum hamurdan uzak durun.

suan folik asite çok ihtiyacımız var portakal suyu, yeşil yapraklı sebzeler,mercimek, domates suyu, barbunya brokoli, yumurta lahana tam güzel mevsimde denk geldi hamilelik değerlendirelim.

Bende hamile kalmadan önce sevemem başka çocuğu benim kızım var derdim hep:olamaz: ama öğrendiğim günden itibaren çok değişik bir his oluştu daha şimdiden evlatlarım, yavrularım diye bağırasım geliyor :halay: hani derler ya kaç tane olursa olsun hepsi birtanem diye sevilir gerçekten de öyleymiş, rabbim kucağımıza alıp böyle güzel sözler söylemeyi de nasip etsin inşallah:dua:

Aminnnnnn inşallah ... ya ben oğluma bitaneeeeeeeem dedim .... gayet sevecen ve abi tavrı ile :KK68: artık iki taneniz diyip karnımı sevdi :KK200:

Aminnnnnn inşallah ... ya ben oğluma bitaneeeeeeeem dedim .... gayet sevecen ve abi tavrı ile :KK68: artık iki taneniz diyip karnımı sevdi :KK200:
Ay canım ya ne güzel düşünüyor, şanslıyız bu konuda daha şimdiden çok güzel abilik, ablalık yapmaya hazırlar. Sabahları uykudan gözü açılmıyor ama beybi gel seni öpeyim ablam diye kalkıyor :KK200:

kızlar beta hcg degerim yavas yükseliyodu 5 haftada gittim 400 çıktı degerim birazdan doktora gitcem dua edin nolur çok kötüyüm dış yada boş gebelik olabilirmi varmı benım gibi

Ay canım ya ne güzel düşünüyor, şanslıyız bu konuda daha şimdiden çok güzel abilik, ablalık yapmaya hazırlar. Sabahları uykudan gözü açılmıyor ama beybi gel seni öpeyim ablam diye kalkıyor :KK200:

Oy prenses ya ... :KK200::KK200: kaç yaşında idi ?

kızlar beta hcg degerim yavas yükseliyodu 5 haftada gittim 400 çıktı degerim birazdan doktora gitcem dua edin nolur çok kötüyüm dış yada boş gebelik olabilirmi varmı benım gibi

canım hadi hayırlı haberle gel .... sakin . sonuçta sürekli yükseldi değil mi ?

hadi bi git gel de ... güzel haberle inşallah .

400 den önce kaçtı mesela ? kaç günde kaç arttı ?

Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000

400 de normal haftasına göre ...önemli olan artışı canım .

canım hadi hayırlı haberle gel .... sakin . sonuçta sürekli yükseldi değil mi ?

hadi bi git gel de ... güzel haberle inşallah .

400 den önce kaçtı mesela ? kaç günde kaç arttı ?

Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000

400 de normal haftasına göre ...önemli olan artışı canım .
400den önce 290dı evet sürekli arttı ama 2 katı değildi arkadasım çok korkuyom içim içime sığmıyo.allah razı olsun güzel arkadasım içimi ferahlattın

Back