- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.061
Merhaba kızlar konular çok ilerlemiş takip edemedim kusura bakmayın tek gözüme takılan resimli Mesajlar oldu onda da kesenin sağı solu ile cinsiyet arasındaki bağ konuşulmuş. Bugün ultrasondaydım ben şok bebeğim kesenin ortacına yerleşmiş acaba ne olacakbu arada kuzucuk iyi 13mm olmuş teyzeleri
8,5 diyebiliriz canım Ocak ayında 9 olacak nasipse, herşeyleri alalım anne yeniden o dünyaya bir defa gelecek onun hakkı onlar diyor içim eriyor
doğrudur canım o konuda bişey diyemem tabi birde damak zevki meselesi :)hadi bakalım .... güzel güzel haberler
diğer konuyu evet yaşayıp göreceğiz .... bence tabiii ki de şu an bize öyle geliyor
Canım çiğ et bakteri ve parazit içerir . Anneannen , annen ... vs ... kültürel olarak bu lezzetle doğup büyüdüğünüz için ... vücut bu bakteriye karşı savunma geliştirmiş olabilir .
Ama bizler için çiğ et yemenin sakıncalı olduğunu düşünüyorum hala .
En ufak bir risk varsa da .... zaten yokluğunu aramadığın bir lezzetin peşinden gitmem
merhabalar ve hoş geldin ...ilk sayfada bir tablo var oradaki bilgilerini bana yazarsan ekleyeyim hemen
hayırlı olsun leylacım ..kese görülmüşekliyorum bende .
maşallah maşallah
benimde ilk çocuğumda feci bulantı vardı serum takviyesi almıştı ve tek aşerdiğim şey mandalinaydı. o üzden herkeste aynı olmuyor maalesef
canım senin 4+2 bugün ynai 5. haftanın içindesin
valla bir urfalı olarak nerdeyse her hafta çiğ köfte yapıp yiyorum. bu tarz şeylere inanmayın şayet annem anneannem babaannem falan hepsi zamanında çiğ köfte yemiş v eçok şükür kimsede bişey yok şahsen annem 4 çocuğunda da yemiş ve çok şükür hiç birimizde bi sıkıntı yok kızlar
@meralg hadi bakalım bize mercimekten güzel haberler getir inşallah
ayrıca sormuşsun , bende gebe gibi hissetmiyorum ..ilk hamilelikte hemen o bağ kurulmuştu .
ya çok saçma gelecek biliyorum da , ben oğlum kadar sevebilecek miyim acaba onu bile düşünüyorumtabii ki de sevilir ... ki ben çocuk delisiyim ... ama şeytan işte düşündürüyor
Selam anneler bugün ilk kontrolüm için kadın doğuma gittim ve 4+4 te nokta kadarcık kesemizi gördük çok şükür iki hafta sonra tekrar gideceğim, tsh yi sordum doktor dahiliyeye yönlendirdi ve p.tesi de tekrar dahiliyeye gideceğim tam 5+0 olacak inşallah geç kalmam
Bende senjn gibiyim canim azicik os yapatim bulasuk makinesini dizeyim hemen belim agriyor karnimda oglumu kaldirmaktan agriyir 9 bucuk kilo ve surekli kucak istiyorrrrAynen canım benimde karnım ve belim ağrıyor birazcık eğilip kalkayım belim tutuyor hemen, önceki hamileliğimde son aylarda başlamıştı karın büyüdüğü için bunu anlayamadım neden
Tesekkür ederim :)Hayirli olsun
Bende senin gibiyim canim midem sabah acken bulaniyir bir de aksam agir yemek yedigimde bir de sanki bazi yemekleri gorunce tiksiniyorum. Oglumda arabada mutlaka kusardim veya cok acken. Insallah guzel geciririz bu donemleri :)leblebi diyolar iyi gelio die kraker tuzlu şeyler atıştırıyomusun peki iyi gelir belki onlar... yada az yiyosan miden ondan da bulanabilir. benim aç kalınca aynı senin dediğin gibi dönmedolaba binmiş gibi midemde bi tuhaflık oluyo bi kaç bişi atıyorum ağzıma geçio....
Tebrik ederim canimkizlar doktordan geldim bebek goruldu kalp atisi duyuldu bi hafta geriden gidiyoruz yanliz icim rahatladi valla darisi sizlerin basina
Masallah canim. Saglikla atsin kalbi insallah hepTeyzoşlaaaar biz geldiiik çok şüküratışını duydum gümbür gümbürdü maşallah. Herşey yolunda çok güzel yerleşmiş dedi 
Masallah canimMerhaba kızlar konular çok ilerlemiş takip edemedim kusura bakmayın tek gözüme takılan resimli Mesajlar oldu onda da kesenin sağı solu ile cinsiyet arasındaki bağ konuşulmuş. Bugün ultrasondaydım ben şok bebeğim kesenin ortacına yerleşmiş acaba ne olacakbu arada kuzucuk iyi 13mm olmuş teyzeleri
Tebrik ederim canim :) tsh i da kafana takma cok benim de oglumda bayagi bi yukselmisti ama ilk zamanlarda degil son aylarda kadin dogumcum dahiliyeye git dedi ama gidemedim cok sukur saglikli ve akilli bir oglum var birkac gunden birsey olmazSelam anneler bugün ilk kontrolüm için kadın doğuma gittim ve 4+4 te nokta kadarcık kesemizi gördük çok şükür iki hafta sonra tekrar gideceğim, tsh yi sordum doktor dahiliyeye yönlendirdi ve p.tesi de tekrar dahiliyeye gideceğim tam 5+0 olacak inşallah geç kalmam
Oğlunuzu Allah bağışlasın içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim :)Tebrik ederim canim :) tsh i da kafana takma cok benim de oglumda bayagi bi yukselmisti ama ilk zamanlarda degil son aylarda kadin dogumcum dahiliyeye git dedi ama gidemedim cok sukur saglikli ve akilli bir oglum var birkac gunden birsey olmaz
doğrudur canım o konuda bişey diyemem tabi birde damak zevki meselesi :)
Merhaba canim, yas 32 istanbul sat: 4 eylul 2017 tah d.t.11.06.2017. 2.hamilelik ve kese goruldu
Ben de dusunuyorum bazen itiraf ediyimhatta bu kadar tatli olamaz diyorum
Selam anneler bugün ilk kontrolüm için kadın doğuma gittim ve 4+4 te nokta kadarcık kesemizi gördük çok şükür iki hafta sonra tekrar gideceğim, tsh yi sordum doktor dahiliyeye yönlendirdi ve p.tesi de tekrar dahiliyeye gideceğim tam 5+0 olacak inşallah geç kalmam
İnşallah :)ooooooooo iş damak zevki ise bayılırım o ayrı
ekleyeyim arkadaşım ...hoş geldin ... kesede görülmüş hayırlı uğurlu ola
valla aynı ben ..ama olur ya olmaz mı ? bal olur ikisi de
hadi hayırlı olsun canımm ... kesede görüldü ..şimdi sırada kalp atımı inşallah
Benim belim de oturduğum yerde bile ağrıyor.azcık eğilim kalkim geriliyor resmen.daha simdiden baslarsa bu bel ağrisı doğum kadar ne yapacamAynen canım benimde karnım ve belim ağrıyor birazcık eğilip kalkayım belim tutuyor hemen, önceki hamileliğimde son aylarda başlamıştı karın büyüdüğü için bunu anlayamadım neden
Bnmde ayni sekilde belim araliksiz agrio gece yatamiom oturamiom insallah gecer :/Benim belim de oturduğum yerde bile ağrıyor.azcık eğilim kalkim geriliyor resmen.daha simdiden baslarsa bu bel ağrisı doğum kadar ne yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?