2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Oy maşallaaaaaaaaaaaaaah ya benim oğlumda ortada imiş bir sonrakinde sağa gidip yerleşmiş resmen :))

8,5 diyebiliriz canım Ocak ayında 9 olacak nasipse, herşeyleri alalım anne yeniden o dünyaya bir defa gelecek onun hakkı onlar diyor içim eriyor

oyyyyyyyy kuzum ya .... maşallah ...

benim oğlum da 8 yaşında .2009 Ekim ... aynı sene çocukları ama benimki sene sonu ...daha 4 gün oldu doğum günü :)

doğrudur canım o konuda bişey diyemem tabi birde damak zevki meselesi :)

merhabalar ve hoş geldin ... ilk sayfada bir tablo var oradaki bilgilerini bana yazarsan ekleyeyim hemen

hayırlı olsun leylacım ..kese görülmüş ekliyorum bende .

Merhaba canim, yas 32 istanbul sat: 4 eylul 2017 tah d.t.11.06.2017. 2.hamilelik ve kese goruldu

Etli cig kofte mi?

Ben de dusunuyorum bazen itiraf ediyim hatta bu kadar tatli olamaz diyorum

Selam anneler bugün ilk kontrolüm için kadın doğuma gittim ve 4+4 te nokta kadarcık kesemizi gördük çok şükür iki hafta sonra tekrar gideceğim, tsh yi sordum doktor dahiliyeye yönlendirdi ve p.tesi de tekrar dahiliyeye gideceğim tam 5+0 olacak inşallah geç kalmam

Hayirli olsun

Aynen canım benimde karnım ve belim ağrıyor birazcık eğilip kalkayım belim tutuyor hemen, önceki hamileliğimde son aylarda başlamıştı karın büyüdüğü için bunu anlayamadım neden
Bende senjn gibiyim canim azicik os yapatim bulasuk makinesini dizeyim hemen belim agriyor karnimda oglumu kaldirmaktan agriyir 9 bucuk kilo ve surekli kucak istiyorrrr

Bende senin gibiyim canim midem sabah acken bulaniyir bir de aksam agir yemek yedigimde bir de sanki bazi yemekleri gorunce tiksiniyorum. Oglumda arabada mutlaka kusardim veya cok acken. Insallah guzel geciririz bu donemleri :)

Masallah canim

Tebrik ederim canim :) tsh i da kafana takma cok benim de oglumda bayagi bi yukselmisti ama ilk zamanlarda degil son aylarda kadin dogumcum dahiliyeye git dedi ama gidemedim cok sukur saglikli ve akilli bir oglum var birkac gunden birsey olmaz

Tebrik ederim canim :) tsh i da kafana takma cok benim de oglumda bayagi bi yukselmisti ama ilk zamanlarda degil son aylarda kadin dogumcum dahiliyeye git dedi ama gidemedim cok sukur saglikli ve akilli bir oglum var birkac gunden birsey olmaz
Oğlunuzu Allah bağışlasın içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim :)

doğrudur canım o konuda bişey diyemem tabi birde damak zevki meselesi :)

ooooooooo iş damak zevki ise bayılırım o ayrı

Merhaba canim, yas 32 istanbul sat: 4 eylul 2017 tah d.t.11.06.2017. 2.hamilelik ve kese goruldu

ekleyeyim arkadaşım ...hoş geldin ... kesede görülmüş hayırlı uğurlu ola

Ben de dusunuyorum bazen itiraf ediyim hatta bu kadar tatli olamaz diyorum

valla aynı ben ..ama olur ya olmaz mı ? bal olur ikisi de

hadi hayırlı olsun canımm ... kesede görüldü ..şimdi sırada kalp atımı inşallah

İnşallah :)

Aynen canım benimde karnım ve belim ağrıyor birazcık eğilip kalkayım belim tutuyor hemen, önceki hamileliğimde son aylarda başlamıştı karın büyüdüğü için bunu anlayamadım neden
Benim belim de oturduğum yerde bile ağrıyor.azcık eğilim kalkim geriliyor resmen.daha simdiden baslarsa bu bel ağrisı doğum kadar ne yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…