• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bnde tam tersi yemek manyagi oldm :)) insallah bole rahat rhat giderm :)

aman canım bende bugün öğlen bir arkadaşa telde ..yok hafif bulantım var ama hiç kusma yok dedim ... o da ayyyy ben neler çektim diye anlattı.... 2-3 saat sonra ben :kusmuk::confused:

o yüzden Maşallah diyelim :KK19: sana ...

iştah açık derken kilona da dikkat et ama

Kızlar sakın saç boyatayim falan demeyin heee..İlk üç ayda annenin maruz kaldığı bütün kimyasallar bebek kordonunda çıkıyormuş..sırf bebeğe zararmış..Dikkat edelim Allah muhafaza..bide şu domestoslara dikkat!!!içine atılan saç ve tırnak ediyor düşünün yani.Ay napacazzzz?ben deterjan manyagiyim:skandal:

Ben de mide bulantısı falan yok da karnım 5 aylık gibi :oha: kızlar ikiz falan olsa belli olurdu değil mi. Dün bı tane gorduk. Bu nasıl bı karın ben 9 aylık nasıl bişey olacam acaba :skandal:

belli olurdu herhalde canım ... gerçi benim bir arkadaşın ikizi çook sonra çıkmıştı ortaya ... oluyor mu oluyor yani ....

karın bende de var ya ... belimizin kalınlaşması gayet normalmiş bu haftalarla beraber

Merhabalar bende 2.bebegimi bekliyorum Allah herksn gonlune gore versin ins.

Aminnn..

merhabalar ve hoş geldin

belli olurdu herhalde canım ... gerçi benim bir arkadaşın ikizi çook sonra çıkmıştı ortaya ... oluyor mu oluyor yani ....

karın bende de var ya ... belimizin kalınlaşması gayet normalmiş bu haftalarla beraber

Aminnn..

merhabalar ve hoş geldin
Aa gerçekten mi, dün eşim sordu tek değil mi diye. Tek dedim ben de :) bizim ilki küçük olunca gözümüz korkuyor ikizden.. sağlıkla olsun tabi de, işte... :)

Kusmalar basladimi sizde bnde henuz belirti yok yarin kontrole gidicem. .kalp atislarini duyarim heralde ayrica benide eklersen listeye sevinirim. Sat 10 eylul 2. Gebelk kese goruldu
Ben de kusma yok ,ilkinde de hiç olmamıştı ilk aylar çok rahattim. Bu da o yönden öyle olur umarım

aman canım bende bugün öğlen bir arkadaşa telde ..yok hafif bulantım var ama hiç kusma yok dedim ... o da ayyyy ben neler çektim diye anlattı.... 2-3 saat sonra ben :kusmuk::confused:

o yüzden Maşallah diyelim :KK19: sana ...

iştah açık derken kilona da dikkat et ama
Aman aman masallah :))) kusmaktn nefret ederm :) ayrica kiloma dikkt etmeme gerk yk zten kucuk tosun gibiyim :)) cocuk peşinden kosarken zayiflrm ya :))))

Canlar tsh 3.45 di benim geçen hafta 2.34 de düşmüş.tsh sorunu yaşayanlar Size tavsiyem bulabilirseniz kaya tuzu alıp iyotlu tuz ile karıştırıp kullanım ben öyle yaptım sanırım bu sayede düştü ne iyotsuz ne iyotlu ortasını buldum :KK49:

Hanimlar bende istifralar tam olarak 40.gunde basladi.sonraki gunlerde ne yesem cikardim gozumu acamiyordum mide yanmasi bulanti kusma.sonra bi anda azaldi.simdide ayva yemeye basladim reflume bulantima coook iyi geldi kesinlikle hepinize tavsiye ederim tam da zamani ayvanin.zaten ayva yiyenin bebisi guzel olurmus:) gurbuz olurmus.dinen de yeri var tam olarak nasildi hatirlamiyorum.haydi Allah sifa versin herkese

Canlar tsh 3.45 di benim geçen hafta 2.34 de düşmüş.tsh sorunu yaşayanlar Size tavsiyem bulabilirseniz kaya tuzu alıp iyotlu tuz ile karıştırıp kullanım ben öyle yaptım sanırım bu sayede düştü ne iyotsuz ne iyotlu ortasını buldum :KK49:
Ilacsiz mi dustu canim bende p.tesi ogleden sonra ki randevumu iptal edip sali sabahina aldim 5+1 haftalik olacagim. Tsh degerim 5, acaba saliya kadar daha fazla yukselir de bir problemle karsilasir miyim? Korkuyorum :(

Ben de mide bulantısı falan yok da karnım 5 aylık gibi :oha: kızlar ikiz falan olsa belli olurdu değil mi. Dün bı tane gorduk. Bu nasıl bı karın ben 9 aylık nasıl bişey olacam acaba :skandal:
Canım ya bende öyleyim de Hocam diyor ki progesteron etkisi azalınca geçecekmiş şişlikler oda on ikinci haftada plesanta (eşi) beslenmeyi devralınca azalıyor bir ay var hadi bakalım

Maşaallah gruba ne güzel haberler var bulantılar başlamış kalp atışları duyulmuş sağlıkla peşpeşe doğum yaptığımız günlerde gelir inşaallah

Bu arada yaş olunca kilo olunca tansiyon sorunu olabilir biraz yüksek takip edelim diye holter taktılar bugün yarın sonu alacağız bakalim düşük doz tansiyon ilacı başlayabiliriz dedi açlık tokluk şekerini takip ediyorum sabah akşam ne olacak bakalim hayırlı güzel haberler alirim inşaallah

Hanimlar bende istifralar tam olarak 40.gunde basladi.sonraki gunlerde ne yesem cikardim gozumu acamiyordum mide yanmasi bulanti kusma.sonra bi anda azaldi.simdide ayva yemeye basladim reflume bulantima coook iyi geldi kesinlikle hepinize tavsiye ederim tam da zamani ayvanin.zaten ayva yiyenin bebisi guzel olurmus:) gurbuz olurmus.dinen de yeri var tam olarak nasildi hatirlamiyorum.haydi Allah sifa versin herkese
Bende ayvayı duydum canım bir rivayete göre de gamzeli olurlarmış Bebişler:emir_bebek:

Canım ya bende öyleyim de Hocam diyor ki progesteron etkisi azalınca geçecekmiş şişlikler oda on ikinci haftada plesanta (eşi) beslenmeyi devralınca azalıyor bir ay var hadi bakalım
istee bu süper haber :) valla ebe olman o kadar iyi ki, doktora gitmeden doktora gitmiş gibi oluyoruz :KK49: geçsin de sabrederim :KK51::KK51:

Bende diyorum bu gobek ne kilo da almamisim.cok kafaya takmamistim ama aydinlattin sagol.bildigin hamile gobegim var yoksa hamile miyimm :D

Back