- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.081
Akşam yemeğinin kokusu ilk kez tarumar etti beni veeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde tam tersi yemek manyagi oldm :)) insallah bole rahat rhat giderm :)Akşam yemeğinin kokusu ilk kez tarumar etti beni veeeeee
Bnde tam tersi yemek manyagi oldm :)) insallah bole rahat rhat giderm :)
Ben de mide bulantısı falan yok da karnım 5 aylık gibi kızlar ikiz falan olsa belli olurdu değil mi. Dün bı tane gorduk. Bu nasıl bı karın ben 9 aylık nasıl bişey olacam acaba
Merhabalar bende 2.bebegimi bekliyorum Allah herksn gonlune gore versin ins.
Aa gerçekten mi, dün eşim sordu tek değil mi diye. Tek dedim ben de :) bizim ilki küçük olunca gözümüz korkuyor ikizden.. sağlıkla olsun tabi de, işte... :)belli olurdu herhalde canım ... gerçi benim bir arkadaşın ikizi çook sonra çıkmıştı ortaya ... oluyor mu oluyor yani ....
karın bende de var ya ... belimizin kalınlaşması gayet normalmiş bu haftalarla beraber
Aminnn..
merhabalar ve hoş geldin
Ben de kusma yok ,ilkinde de hiç olmamıştı ilk aylar çok rahattim. Bu da o yönden öyle olur umarımKusmalar basladimi sizde bnde henuz belirti yok yarin kontrole gidicem. .kalp atislarini duyarim heralde ayrica benide eklersen listeye sevinirim. Sat 10 eylul 2. Gebelk kese goruldu
Aman aman masallah :))) kusmaktn nefret ederm :) ayrica kiloma dikkt etmeme gerk yk zten kucuk tosun gibiyim :)) cocuk peşinden kosarken zayiflrm ya :))))aman canım bende bugün öğlen bir arkadaşa telde ..yok hafif bulantım var ama hiç kusma yok dedim ... o da ayyyy ben neler çektim diye anlattı.... 2-3 saat sonra ben
o yüzden Maşallah diyelim sana ...
iştah açık derken kilona da dikkat et ama
Bulanıyor ama kusmuyorum bazen çok bulantı baş ağrısı yapıyor bende biraz zorluyorum çıksın diye... Olsundu bu yolda Buda güzelAkşam yemeğinin kokusu ilk kez tarumar etti beni veeeeee
Ilacsiz mi dustu canim bende p.tesi ogleden sonra ki randevumu iptal edip sali sabahina aldim 5+1 haftalik olacagim. Tsh degerim 5, acaba saliya kadar daha fazla yukselir de bir problemle karsilasir miyim? KorkuyorumCanlar tsh 3.45 di benim geçen hafta 2.34 de düşmüş.tsh sorunu yaşayanlar Size tavsiyem bulabilirseniz kaya tuzu alıp iyotlu tuz ile karıştırıp kullanım ben öyle yaptım sanırım bu sayede düştü ne iyotsuz ne iyotlu ortasını buldum
Canım ya bende öyleyim de Hocam diyor ki progesteron etkisi azalınca geçecekmiş şişlikler oda on ikinci haftada plesanta (eşi) beslenmeyi devralınca azalıyor bir ay var hadi bakalımBen de mide bulantısı falan yok da karnım 5 aylık gibi kızlar ikiz falan olsa belli olurdu değil mi. Dün bı tane gorduk. Bu nasıl bı karın ben 9 aylık nasıl bişey olacam acaba
Bende ayvayı duydum canım bir rivayete göre de gamzeli olurlarmış BebişlerHanimlar bende istifralar tam olarak 40.gunde basladi.sonraki gunlerde ne yesem cikardim gozumu acamiyordum mide yanmasi bulanti kusma.sonra bi anda azaldi.simdide ayva yemeye basladim reflume bulantima coook iyi geldi kesinlikle hepinize tavsiye ederim tam da zamani ayvanin.zaten ayva yiyenin bebisi guzel olurmus:) gurbuz olurmus.dinen de yeri var tam olarak nasildi hatirlamiyorum.haydi Allah sifa versin herkese
istee bu süper haber :) valla ebe olman o kadar iyi ki, doktora gitmeden doktora gitmiş gibi oluyoruz geçsin de sabrederimCanım ya bende öyleyim de Hocam diyor ki progesteron etkisi azalınca geçecekmiş şişlikler oda on ikinci haftada plesanta (eşi) beslenmeyi devralınca azalıyor bir ay var hadi bakalım
Canım ya bende öyleyim de Hocam diyor ki progesteron etkisi azalınca geçecekmiş şişlikler oda on ikinci haftada plesanta (eşi) beslenmeyi devralınca azalıyor bir ay var hadi bakalım