- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.981
evt cnm var ben de de akşamları üşümeYa icim rahatladi biraz hep bir tedirginim bir dusuk bir kimyasal yasayinca insallah saglikla kucaklarimiza aliriz bebisleri.aksam bazen cok usuyorum ozellikle ayaklarim snra birden sicak basiyo.sizde de varmi usume
Geçmiş olsun canım ama en doğrusunu yapıyosun çünkü en kötü hastalık stres.. Ötekilerle yaşamayı bi şekilde öğreniyoruz.. Allah şifa versin inşallahcanım ben senelerdir antibiyotik içmem , içemem .... ülseratif kolit hastasıyım ... antibiyotikler , ağrı kesiciler hiç iyi gelmez bağırsaklarıma ...
bende hastalık çok ... MS hastasıyım ..bağışıklığım düşük ... ama her şekilde hayata tutunup , sağlıklı beslenme spor vs ile ve ennn önemlisi de beni sıkan stres yapan herkesi ve her şeyi hayatımdan çıkararak üstesinden geliyorum şükür
günaydın feci midesi bulanan hamişler ne yapıyorsunuz bulantınız için kraker fayda etmiyor bana
sadece bulantımı seninki de ... kusma da var mı ?
benim mide sürekli dönüyor kendi çapında :)
canım benimde adet günümden iki gün önce başlayarak 4 gün boyunca yerleşme lekesi oldu, çok az şekilde ve kahverengi bordoya yakın bir renkti, büyük ihtimalle seninki de yerleşme lekesidir, kötü düşünme, Allah hayırlısını versinKizlar erken sevinmis olmaktan cok korkuyorum benim icin dua edin nolur.. 11 aylik cabanin sonunda zar zor cift cizgiyi gordum ama kahverengi lekenmem basladi benim hep oyle olur kistten oturu 2 gun once kahverengi leke gelir sonrada kirmizilar. Bata 2gun kaldi insallah erken sevinmemisimdir
günaydın feci midesi bulanan hamişler ne yapıyorsunuz bulantınız için kraker fayda etmiyor bana
maşallah canımEki Görüntüle 2057356
bu şimdiki bebeğim,kesenin sağına yerleşmiş dediği :)
Eki Görüntüle 2057360
Bu da kızımın 6+3 ultrason resmi, kesenin solunda :) bakalım tahmin tutacak mı , sağlıklı olsunlar inşallah..
Bende aynıyım canım bir bakmışsın üşüyorum, biraz geçince bir ateş geliyor sıcak basıyorKızlar ya sizde üşüyüp sonra sıcaklıyomusunuz geçen cuma kan testlerim vs yapıldı değerlerim iyi çıktı şükür ama bu hormonlar ne zormuş ya
Aynen canım benimde karnım ve belim ağrıyor birazcık eğilip kalkayım belim tutuyor hemen, önceki hamileliğimde son aylarda başlamıştı karın büyüdüğü için bunu anlayamadım nedenKızlar benim belimin yanlarına doğru ağrı sızı var.sürekli sızlıyor.sizde de var mı böyle bisey
ben varım canım yaş 35, Ankara, sat 15 eylül , tah.d.t. 22 haziran, 2. çocuk kese henüz görülmedihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-haziran-anneleri.1032504/
ilk sayfadaki tabloda eksik olan , yazılmayan , bilgisi eksik kalan var mı arkadaşlar ?
hahahha aman aman o kadar bırakmışken içilir mi canım aşkolsun yaa bırakmaya çalışıyorum şurda sen de böyle yaparsan ben napıyımdiren diren içmemişken sakın öyle bişey yapma.. Sen çeyrek bardak kola iç bi rahatlarsın
#direnmeral
canım ben senelerdir antibiyotik içmem , içemem .... ülseratif kolit hastasıyım ... antibiyotikler , ağrı kesiciler hiç iyi gelmez bağırsaklarıma ...
bende hastalık çok ... MS hastasıyım ..bağışıklığım düşük ... ama her şekilde hayata tutunup , sağlıklı beslenme spor vs ile ve ennn önemlisi de beni sıkan stres yapan herkesi ve her şeyi hayatımdan çıkararak üstesinden geliyorum şükür
ayyy benim en çok korktuğum şey kusmak ilkinde çok şükür yaşamadım dicek kadar azdı bu korkutuyor beni bi koku duyduğunda yada bişi yediğinde mi oluyo yoksa bişi olmadan mıkızlar ben kusuyorum yaa valla aniden geliyo bazen tutamıyorum
valla ben de nasıl tutmaya çalışıyorum kendimi anlatamam ama bişeye bağlı olarak olmuyo canım zaten sanki midem dönmedolaba binmiş gibi hep bi bulantı halinde.. Yemek yiyince kısa bi süreliğine duruyo 15 dakka falan sonra tekrar başlıyo.. Bazen de birden bire ani bi kusma oluyo 2 gündür başladı o da bugün 6+2 yimayyy benim en çok korktuğum şey kusmak ilkinde çok şükür yaşamadım dicek kadar azdı bu korkutuyor beni bi koku duyduğunda yada bişi yediğinde mi oluyo yoksa bişi olmadan mı
leblebi diyolar iyi gelio die kraker tuzlu şeyler atıştırıyomusun peki iyi gelir belki onlar... yada az yiyosan miden ondan da bulanabilir. benim aç kalınca aynı senin dediğin gibi dönmedolaba binmiş gibi midemde bi tuhaflık oluyo bi kaç bişi atıyorum ağzıma geçio....valla ben de nasıl tutmaya çalışıyorum kendimi anlatamam ama bişeye bağlı olarak olmuyo canım zaten sanki midem dönmedolaba binmiş gibi hep bi bulantı halinde.. Yemek yiyince kısa bi süreliğine duruyo 15 dakka falan sonra tekrar başlıyo.. Bazen de birden bire ani bi kusma oluyo 2 gündür başladı o da bugün 6+2 yim
sürekli atoştırıyorum kraker gibi şeyler yediğim an geçiyo ama hemen geri başlıyo çok kalıcı bi çözüm gibi gelmedi bana o yüzden boşu boşuna da kilo almak istemiyorumleblebi diyolar iyi gelio die kraker tuzlu şeyler atıştırıyomusun peki iyi gelir belki onlar... yada az yiyosan miden ondan da bulanabilir. benim aç kalınca aynı senin dediğin gibi dönmedolaba binmiş gibi midemde bi tuhaflık oluyo bi kaç bişi atıyorum ağzıma geçio....
kızlar ben kusuyorum yaa valla aniden geliyo bazen tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?