2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya icim rahatladi biraz hep bir tedirginim bir dusuk bir kimyasal yasayinca insallah saglikla kucaklarimiza aliriz bebisleri.aksam bazen cok usuyorum ozellikle ayaklarim snra birden sicak basiyo.sizde de varmi usume
evt cnm var ben de de akşamları üşüme

Geçmiş olsun canım ama en doğrusunu yapıyosun çünkü en kötü hastalık stres.. Ötekilerle yaşamayı bi şekilde öğreniyoruz.. Allah şifa versin inşallah

canım benimde adet günümden iki gün önce başlayarak 4 gün boyunca yerleşme lekesi oldu, çok az şekilde ve kahverengi bordoya yakın bir renkti, büyük ihtimalle seninki de yerleşme lekesidir, kötü düşünme, Allah hayırlısını versin

Kızlar benim belimin yanlarına doğru ağrı sızı var.sürekli sızlıyor.sizde de var mı böyle bisey
Aynen canım benimde karnım ve belim ağrıyor birazcık eğilip kalkayım belim tutuyor hemen, önceki hamileliğimde son aylarda başlamıştı karın büyüdüğü için bunu anlayamadım neden

ayy valla ne iyi olur mis gibiiii bi çeyrek kola çeyrekkk ne yahuuuu bugün doktora gidicem sigarayı iç diyolar abartmamak şartıyla bana da bi çözüm bulsun :) direnicem arkadaşlaaar...

birde 2. bebeğim olucak allah nasip ederse evde 1 tane var bu mercimeğe alışamadım sanki sizde de varmı öyle bir durum bulantı olmasa hiiiç hamileyim demicem kendime o his gelmedi bana dahaa ondan da zararlı şeyler çekio olabilirmiyim acaba....

ayyy benim en çok korktuğum şey kusmak ilkinde çok şükür yaşamadım dicek kadar azdı bu korkutuyor beni bi koku duyduğunda yada bişi yediğinde mi oluyo yoksa bişi olmadan mı
valla ben de nasıl tutmaya çalışıyorum kendimi anlatamam ama bişeye bağlı olarak olmuyo canım zaten sanki midem dönmedolaba binmiş gibi hep bi bulantı halinde.. Yemek yiyince kısa bi süreliğine duruyo 15 dakka falan sonra tekrar başlıyo.. Bazen de birden bire ani bi kusma oluyo 2 gündür başladı o da bugün 6+2 yim

leblebi diyolar iyi gelio die kraker tuzlu şeyler atıştırıyomusun peki iyi gelir belki onlar... yada az yiyosan miden ondan da bulanabilir. benim aç kalınca aynı senin dediğin gibi dönmedolaba binmiş gibi midemde bi tuhaflık oluyo bi kaç bişi atıyorum ağzıma geçio....

sürekli atoştırıyorum kraker gibi şeyler yediğim an geçiyo ama hemen geri başlıyo çok kalıcı bi çözüm gibi gelmedi bana o yüzden boşu boşuna da kilo almak istemiyorum biraz katlanıcaz artık napalım canım beterin beteri var ben yine de şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…