- 3 Temmuz 2012
- 953
- 437
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.001
orası öyle canım her halimize şükür etmemiz gerekiyor.sürekli atoştırıyorum kraker gibi şeyler yediğim an geçiyo ama hemen geri başlıyo çok kalıcı bi çözüm gibi gelmedi bana o yüzden boşu boşuna da kilo almak istemiyorumbiraz katlanıcaz artık napalım canım beterin beteri var ben yine de şükrediyorum
ayy çok sevindim canım hadi gözün aydınn darısı bize olsun inşallahhcanim ilk gebeligimde ogrendigim gunden itibaren doguma kadar kustum bunda sukur oyle bir sikayetim yok ayrica bebegi gordum kesenin solunda
Valla canım bulantılı bulantısız bebeklerimiz sağlıklı olsun da ben razıyım gerçekten hiç şikayet etmiyorum sormasa kimse söylemem bile o derece insan kusarken şükreder micanim ilk gebeligimde ogrendigim gunden itibaren doguma kadar kustum bunda sukur oyle bir sikayetim yok ayrica bebegi gordum kesenin solunda
Gözünüz aydın canım, geç döllenmeden geriden geliyordur. Hep sağlıkla atsın kalbi inşallahkizlar doktordan geldim bebek goruldu kalp atisi duyuldu bi hafta geriden gidiyoruz yanliz icim rahatladi valla darisi sizlerin basina
Rabbim kismet ederse yediklerimizin hic zarari olmaz bence miktari onemli tabi ki. ben oglumda yemekte maydanoz var diye yememezlik yapmadim yada mayonez var diye. Cok ta abartmadan tabi ki :)bildiğim kadarıyla tüm bitki çayları özellikle toksin atıcı özellikte olanları -ki hemen hepsi biraz öyle- zararlı canım.. Bi de maydonoza çok dikkat etmek gerek
Aynen doğru diyosun canım miktar çok önemli ben de herşeyi yiyorum sabahları peynirli maydonozlu sandviç yiyorum hatta genelde ama tabi bikaç yaprak abartmadan.. Ben ilk gebeliğimde bilmiyodum her gün 1 demet maydonoz yiyodum faydalı diyeRabbim kismet ederse yediklerimizin hic zarari olmaz bence miktari onemli tabi ki. ben oglumda yemekte maydanoz var diye yememezlik yapmadim yada mayonez var diye. Cok ta abartmadan tabi ki :)
İnşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsınkızlar ben çıkıyorum saat 14:30da randevum var inşallah iyi haberlerle gelirim dua edin mercimeğimin kalbi pıt pıt atıyodur inşallahhh
.Kızlar merhaba benim iki tane düşüğüm oldu.kan pıhtılaşmasından dolayı tabi sonradan öğrendik bunu.şuan tekrar hamileyim ama bi türlü sevinemiyorum .buda kalp atışı olmaz tekrar almak zorunda kalırız die.hamile olduğu öğrendiğimden beri claxen + coraspin kullanıyorum. Sat 10 eylül .haftaya kontrole gitcem .ilaçları kullanıpta işe yaramayan bebeğini tekrar kaybeden var mı?çok korkuyorum ve çok üzüntülüyüm.
.kızlar ben çıkıyorum saat 14:30da randevum var inşallah iyi haberlerle gelirim dua edin mercimeğimin kalbi pıt pıt atıyodur inşallahhh
Kusma Gibi Hissettiriyor ama bulantı ile kalıyor
Benim de öyle bulanıyor sürekli,kusma felan olmadı hiç ama bulantı var hep gece gündüz. Kraker mandalina o an iyi geliyor bana. Sonra başlıyor tabi tekrar
ben varım canım yaş 35, Ankara, sat 15 eylül , tah.d.t. 22 haziran, 2. çocuk kese henüz görülmedi
Hayırlı cumalar hepinizeee
kizlar doktordan geldim bebek goruldu kalp atisi duyuldu bi hafta geriden gidiyoruz yanliz icim rahatladi valla darisi sizlerin basina
Kızlar merhaba benim iki tane düşüğüm oldu.kan pıhtılaşmasından dolayı tabi sonradan öğrendik bunu.şuan tekrar hamileyim ama bi türlü sevinemiyorum .buda kalp atışı olmaz tekrar almak zorunda kalırız die.hamile olduğu öğrendiğimden beri claxen + coraspin kullanıyorum. Sat 10 eylül .haftaya kontrole gitcem .ilaçları kullanıpta işe yaramayan bebeğini tekrar kaybeden var mı?çok korkuyorum ve çok üzüntülüyüm.
.kızlarr bugün gttim doktora çok şüküt herşeu yolunda 8+1 mişim kalp atışalrı düzelmiş 154 olmş çok şükür
kızlarr bugün gttim doktora çok şüküt herşeu yolunda 8+1 mişim kalp atışalrı düzelmiş 154 olmş çok şükür
kızlar ben kusuyorum yaa valla aniden geliyo bazen tutamıyorum
Kızlar merhaba benim iki tane düşüğüm oldu.kan pıhtılaşmasından dolayı tabi sonradan öğrendik bunu.şuan tekrar hamileyim ama bi türlü sevinemiyorum .buda kalp atışı olmaz tekrar almak zorunda kalırız die.hamile olduğu öğrendiğimden beri claxen + coraspin kullanıyorum. Sat 10 eylül .haftaya kontrole gitcem .ilaçları kullanıpta işe yaramayan bebeğini tekrar kaybeden var mı?çok korkuyorum ve çok üzüntülüyüm.
kızlarr bugün gttim doktora çok şüküt herşeu yolunda 8+1 mişim kalp atışalrı düzelmiş 154 olmş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?