2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Geçmişte birde kahve konuşulmuş .
Arkadaşlar gebelikte fazlaca alımı tehlikeli olan kahve değil kafeindir .
1 kupa kahve içmekle 3-4 bardak çay içmek farklı değildir yani ...
Hele ki bitter çikolatada kahveden fazla kafein vardır gibi gibi ....

Fazlaca kafein alımı günde 250 mg dan fazla .... zararlı denir ...
Bir fincan Türk kahvesinde 50 mg kadar kafein vardır .

Ölçü önemlidir yani ...

H Hayat ne garip

alıntı içinde kalmış :)) ama yok gönlümden kız geçiyor ... ama hissim erkek .
yani kesinlikle bir kızım olsun isterim yoksa

içim şişti daha sıra gelmedi catlayacam şimdi :)
bu saatte doktor kalıyormu hastanelerde bizim burda
özelde bu saatte doktor bulamazsın
devlettede saat 4 ten sonra bulamazsın nerdeyse
hayırlıs bekle sona yaklastı az kalmıstır sıra
dua et allah evladını sana bagıslasın

Katılıyorum ben de tam bir kahve bağımlısıyımdır günde en az 3 neskafe+1 türk kahvesi içerdim.. Ve tabi çayı atlamayalım.. Şu an sadece 3-4 bardak çayla yetinmeye çalışıyorum başım falan ağrımasın diye o da :)

Kahveden aşırı derece de soğudum ama çaya karşı sevgim arttı :))

tiryakiliklerimiz senle aynı imiş...

ben uyanır uyanmaz kettle a koşardım ... önce sade bir nescafe ile ...sonra hayat başlardı

bunu yapmazsam kafam ayılmazdı ...gün içinde de 2-3 kupa sade nescafe .... türk kahvesi mutlaka ....

şimdi 1 e indirdim .... en damarlarımda hissettiğim anda basıyorum kahveyi

aynen birebir yaa ben de iş arkadaşımın kahvesinden bi yudum alarak kendimi tatmin etmeye çalışıyorum sabahki yoksunluk sendromunu atlatınca zaten kendimi toparlıyorum

KIZLARRRRR

Ayıptır solemesi 2 gündür lavaboya çıkamıyorum

kayısı yedim su içiyorum ama hala karnım çok şişş

ne yapcan?

sizde durumlar nasıl?

geçmişten kalmıştı bu mesajda :))

canım kayısıyı geceden suya koy .... sabaha kadar beklesin sabah o suyu iç kayısılarını da ye ...

keten tohumu al aktardan , yoğurdun içine keten tohumu atıp ye .

Tadını kokusunu seviyorsan , sabahları 1 kaşık hakiki zeytinyağı yut .

Bitki çayı ile aram yoktur normaş çayla da aram yoktu ama sevgim arttı ona karşı kahve aşığıydım aşırı derece de ondan da soğudum :))

canım bu arada özel mesajını şimdi gördüm ekledim tabloya ama eksik bilgiler var .. tabloda ilk sayfada bir bak ..eksikleri bana yaz onları da ekleyelim

Bende sabahları sade kahve içmeden kendime gelemezdim ve çay delisiyimdir. Şimdi kahveyi tamamen kestim çayı da açık olarak içiyorum ve adetini azalttım. Ama kahve içemediğim için uykusuz hissediyorum kendimi.

Evet taze anne adayları olarak alıp okumaya başladığınız kitaplar var mı acaba hamilelik ile ilgili? Ben 2 adet sipariş verdim yeni ulaştı elime bugün başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…