2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım benimde sürekli miğdem de dalgalanmalar oluyor, çalıştığım içinde zorlandım biraz bu konuda. Mısır ile buldum çözümü şimdilik yağsız mısır patlatıp tuzluyorum yanımda getiriyorum arada birkaç tane iyorum bulantım olmuyor. Kiloya etkisi nasıl olur bilmiyorum ama.

normalde yağsız tuzsuz patlamış mısır diyette önerilir ... bağırsak tembelliğine de iyi gelir ..ama her gün yenilince ne olur bilemedim canım.

çok çok rahatsız etmiyor beni ..hani gönlüm bulanıyor derler ya :)) öyleyim gün içinde

kız olma ihtimali yüksek bende diğer gebeliğimde böyle başlamıstı kusmuyordum ama
bir huylantı hali vardı talılardan uzak duruyordum agzıma büskivi bile almadım 4. aya kadar

ama doktor 2 ye katlanmamış dedi varmı benım gibi böle yavas yükselen

2 katı artmamış die doktor dedi..aranızda varmı benım gibi yavas yükselen acaba
canım beklemek lazım yine de herkes sürekli baktırmamıştırki artışına ne desek boş olur.. Sabırla bekle Allah hayırlısını vericektir

canım diğer gebeliklerimde dediğin gibi pat diye bıraktım.. Zorlansam da aldırmadım bu gebeliğimde hiçbi açıdan kendimi çok sıkmak ve hiçbişeye de kendimi alıştırmak istemiyorum açıkçası.. Gebelik takvimi yapmamamın da sebebi hala bu.. Sanırım hala gebe olduğumu tam düşünemiyorum yaşadıklarımdan ötürü.. O sebeple biraz daha kafam ve bünyem rahat takılmaya çalışıyorum.. Elbet bırakırım bebiş beni bi tam tutsun emin ol ben de onu 4 elle tutucam :)

Ben keseyi 12.10 .2017de gördüm ama vajinal ozaanda doktor küçük demişti sanırım geç döllenme umarım yani
bana da öyle geldi canım ben şu an 6+1 deyim mesela keseyi 11,10 da gördüm senden daha önce..Adete göre yazdığın için büyük çıkıyo hem takvimde hem doktorda.. Bol bol dua et canım.. Herşeyin en başta hayırlısı olsun

kız olma ihtimali yüksek bende diğer gebeliğimde böyle başlamıstı kusmuyordum ama
bir huylantı hali vardı talılardan uzak duruyordum agzıma büskivi bile almadım 4. aya kadar

herkes aynı şeyi diyor :) kız bu diye ..sanırım bir oğlum var diye gönülleri öyle istiyor .
bende erkek olduğunu hissediyorum hep

Selam kızlar 1 hafta geç döllenme sebebi ile haziran anneliğine geldim hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar hayırlı olsun ve hoş geldin

hadi bakalım o zaman sıkı sıkı tutunsun anneciğine

Yani benimde SAT a göre 7+3 deyim ama ultrasonda ikidir 3-4 gün geride ..bu da gayet normal .

o yüzden 5 haziran diyor ama bakalım ne zaman olacak doğum ? erken mi geç mi ?

değişik bir yaklasım saygı duyarız sen bilirsin hayırlısı olsun

@Arbe-deli canım seninde yarına randevun varmış ..hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah .
5+4 te görülür , görülmez bunun kesin bilgisi yok .
hep diyorum HCG geniş bir skala haftasına göre ... o yüzden kiminde duyuluyor , görülüyor ..kiminde görülmüyor ..bu döllenme vakti ile alakalı ..

Yani benimde SAT a göre 7+3 deyim ama ultrasonda ikidir 3-4 gün geride ..bu da gayet normal .

o yüzden 5 haziran diyor ama bakalım ne zaman olacak doğum ? erken mi geç mi ?
canım işte erken ve geç döllenme hem doktorları hem bizleri yanıltabiliyor.. Zaten kalp duyulmadığında da 1-2 hafta bekletmelerinin sebebi o.. keseyi de geç görmüş zaten arkadaş büyük ihtimalle 1 haftaya yakın geç döllene var bana öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…