• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
4+1 de kan testi yaptırmıştım sonucu 2 günde ancak aldım 289mus değerim üstünden 2 gün geçti bir daha yaptırmadım haftaya hastaneye gitmeyi düşünüyorum. idrar testi de ilk yaptığımda silik çıkmıştı dün yıne yaptım koyulaşmış çizgi muhtemelen artmıştır. artık ben de bir takvim oluşturayım hayırlısı olur inşallah. sağlıkla

4+1 de kan testi yaptırmıştım sonucu 2 günde ancak aldım 289mus değerim üstünden 2 gün geçti bir daha yaptırmadım haftaya hastaneye gitmeyi düşünüyorum. idrar testi de ilk yaptığımda silik çıkmıştı dün yıne yaptım koyulaşmış çizgi muhtemelen artmıştır. artık ben de bir takvim oluşturayım hayırlısı olur inşallah. sağlıkla
anacığım kanınızı nasayamı yolluyorlar niye böyle gec cıkıyor
yogunmu hastane
hayır hamile bayan içn en önemli testler böyle niye geciktiriliyor anlamıyorm:sopa:

Geçmiş başımda duman :KK49:

Muhabbet çok güzel ..sabah bulantılarım peşimi bırakırsa gün içinde daha sık burda olacağım inşallah ....

Şimdi önce şunu tekrar bir hatırlatayım , gerçi sağolsun arkadaşlar anımsatmış

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

Elbette zaman içinde kaynaşığ muhabbetin dibine vuran bir aile gibi olacağız burada ... eminim ben ..buluşmalar bile olacak ... ama grup kurma ve davettir yasaktır bilginize

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.evet bende yazıyorum yazıyorum kimse doğru dürüst cvp vermiyor adam yerine koymuyolar oysaki arkadaşım geçen sene burada grup oldular doğumdan sonra hala grsuyolar WhatsApp grubu bile yapmışlar bu grupta iş yok gibi

anacığım kanınızı nasayamı yolluyorlar niye böyle gec cıkıyor
yogunmu hastane
hayır hamile bayan içn en önemli testler böyle niye geciktiriliyor anlamıyorm:sopa:
asm de vermiştim kanı hastaneye gidecek vaktim olmadı. sonucu da eşim aldı zaten ona hayırlı olsun demişler tam komedi :halay::halay:

canım Allah korusun ne dış gebeliği dış gebelikte artış aşırı olur diye biliyorum ben bi dur bakalım hiç belli olmaz stres yapıp bebeği üzme :KK43:
ama doktor 2 ye katlanmamış dedi varmı benım gibi böle yavas yükselen
canım Allah korusun ne dış gebeliği dış gebelikte artış aşırı olur diye biliyorum ben bi dur bakalım hiç belli olmaz stres yapıp bebeği üzme :KK43:
2 katı artmamış die doktor dedi..aranızda varmı benım gibi yavas yükselen acaba

gibigibiyim gibigibiyim canım bende 2 pakete yakın sigara içerdim .
hayatımda bir çok an ve plan sigara içmeme göre ayarlanırdı .
Ramazanda falan içimden bir canavar çıkardı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yani benim tiryakiliğim öyle böyle değildir ... Duyduğum anda bıraktım . Umarım sende bırakırsın . Evet stres oluyorsun ... evet arıyorsun ama sadece bir kaç gün ..sık dişini dayan derim :KK19:

gibigibiyim gibigibiyim canım bende 2 pakete yakın sigara içerdim .
hayatımda bir çok an ve plan sigara içmeme göre ayarlanırdı .
Ramazanda falan içimden bir canavar çıkardı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yani benim tiryakiliğim öyle böyle değildir ... Duyduğum anda bıraktım . Umarım sende bırakırsın . Evet stres oluyorsun ... evet arıyorsun ama sadece bir kaç gün ..sık dişini dayan derim :KK19:
gördünmü örneği
al işte pat diye bırakmıs masalhh:KK9:

Ben 5.hafta da görebilmiştim keseyi. Siz de giderseniz şimdi görülür büyük ihtimalle :) Hayırlı olsun bu arada..

Geriden mi geliyormuş peki neden böyleymiş. Daha önce gitmişmiydiniz Dr.a kese yi görmüşmüydü. Bazılarının geç duyuluyormuş kalp atışı ama bilemedim,hakkınız da hayırlısını dilerim..
Kese büyümüş canım gecen cumartesi) 7.77mm idi simdi 1.40 cm falan

Merhaba :KK200: sanirim ben de bu gruba dahilim. Beni de ekler misiniz?

Herkese hayirlis olsun:anneadayı:

merhabalar ve hoş geldin ... :KK200:ilk sayfada bir tablo var oradaki bilgilerini bana yazarsan ekleyeyim hemen :KK68:

kızlar herkese selam :KK70:
tüm yazılanları okudum herkese musmutlu hamilelikler diliyorum, düşük yaşayan arkadaşlar olmuş Allah daha sağlıklı hayırlı evlatları tez zamanda nasip etsin..
ben de dün 4+5 te keseyi gördüm 7 mm dedi :) Ausencia Ausencia
Afiyet hastanesine gittim Reyhan Topuz dan randevum vardı. Bildiğin mahkeme duvarı suratlı kaba ilgisiz ve çabucak başından savarcasına davranan bi doktor.. şahsen kimseye tavsiye etmem.

iyi bir doktor bakıyorum hastaneden de ziyade. özellere güvenim kalmadı her şey iyi deyip son anda sezaryene alanlarla dolu özeller.. bana iyi bi devlet hastanesi ve doktor tavsiye edecek olan var mı ben ümraniye'deyim ?

hayırlı olsun leylacım ..kese görülmüş :KK68: ekliyorum bende .

kızlar siz son adetin üstüne koyup haftanızı hesaplıyorsunz degilmi
anacığım bu pazar günü benim adetimden bir hafta olacak
4+4 bugün degilmi:KK64:

Back