• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
IMG_20171019_142613.jpg

Merhaba arkadaşlar doktordan geldim bu sefer araştırma hastanesine gittim alttanda baktiysada kalp atışını ne görebildi ne bebegi gorebildi oluşum var gibi dedi kese 1.40kusur cm olmuş ama 5+5ile uyumlu dedi moralin çok bozuldu
Sıkma canını haftada duyuluyomus genellikle

keseyi nezaman gorebiliriz doktora randevu almadim daha acilde baktirdim beta hCg :)

Ben 5.hafta da görebilmiştim keseyi. Siz de giderseniz şimdi görülür büyük ihtimalle :) Hayırlı olsun bu arada..

Merhaba arkadaşlar doktordan geldim bu sefer araştırma hastanesine gittim alttanda baktiysada kalp atışını ne görebildi ne bebegi gorebildi oluşum var gibi dedi kese 1.40kusur cm olmuş ama 5+5ile uyumlu dedi moralin çok bozuldu

Geriden mi geliyormuş peki neden böyleymiş. Daha önce gitmişmiydiniz Dr.a kese yi görmüşmüydü. Bazılarının geç duyuluyormuş kalp atışı ama bilemedim,hakkınız da hayırlısını dilerim..

Evt canım çok içtiğim için zaten sanırım hemen bırakma stres olursun dedi yavaş yavaş azalt dedi 3 aydan sonra kesinlikle hiç istemiyoruz dedi.. Ben 3 aya kadar kalıcağımı düşünmüyorum zaten bu mide bulantıları da içmeme engel oluyo iyi oluyo aslında :)
Evet o acidan cok iyi,sigara kokan insanlar yanima gelince midem bulanirdi benim de, nasil iciyorlar fln derdim

ağlamaktan canım çıktı adet günümden 2 gün önce 48 degerim 2 gun sonra 115 oldu bu güzel artıştı sonra 2 gun arayla yaptırdıgım 190 270 ve 390 oldu 7gün oldu adet geçikmem boş yada dış gebelik demi:KK43:
canım Allah korusun ne dış gebeliği dış gebelikte artış aşırı olur diye biliyorum ben bi dur bakalım hiç belli olmaz stres yapıp bebeği üzme :KK43:

canım sen keseyi ne zaman görmüştün peki? Geç döllenme olamaz mı?

canım 5+5se duymaması normal 6+3den sonra falan duyuluyor ,ya da 7+larda o yüzden stres yapma lütfen.

Back