- 3 Temmuz 2012
- 953
- 437
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.601
günaydın canım görülür büyük ihtimal ben 5+0 da keseyi gördüm yarında kalp atımı için çağırdı inşallah onu da duyarım yada görürümGunaydin annişler
5+ 4 de kese gorulur mu sizce o gune randevu aldm
Aminnnnn cnm insallahhh icinde bebis gorunuomu peki ozmn yani hersy yolunda diye anlayabiliormu. Rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsin insallahgünaydın canım görülür büyük ihtimal ben 5+0 da keseyi gördüm yarında kalp atımı için çağırdı inşallah onu da duyarım yada görürüm
Aminnnnn cnm insallahhh icinde bebis gorunuomu peki ozmn yani hersy yolunda diye anlayabiliormu. Rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsin insallah
Anladm cnm insallah guzl hberlerle donersin en gzl kisimlrdn biri de kalp atisini duymak Rabbim hepimize nasip eder insallahamin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alalım kucaklarımızabebeği görmedi sadece keseyi gördü. şimdi gittiğimde kalp atışına bakıcak daha çok küçük belli olmuyo demişti...
amiiin inşallah canımmm...Anladm cnm insallah guzl hberlerle donersin en gzl kisimlrdn biri de kalp atisini duymak Rabbim hepimize nasip eder insallah
Yok cnm ondan deildir sordugun sorunun cvbni bilen yoktur veya bilenlerde gormemistir :))kızlar günaydın
ben gecmişi okuyamadım biraz baktım
cevap alınmamasından sitemmi edilmiş bazen evet gözden kaçıyor
ben dün bir soru sordum mesela hala cevap yok
çok yazıyom yıldımı millet ne yaptı:))
Arkadaşlar kaç haftalıkken tam anlamıyla karından ultrasonla görünür ve kalp atışı duyulur
Gunaydin annişler
Gunaydin annişler
Benim 5.hafta da ultrasonda kese görüldü. 6-7 haftalar arası da kalp atışı duyuluyormus.bu cumartesi gideceğim. Bu arada whatsapp grubu kurmak yasak bilginize.
Günaydınlarr, görülür bence bende 5+1 de görülmüştü kese çok rahat.
Gunaydin eve gorunur benim ilkinde 5.haftada gorunmustu.
Tesekkur ederim arkadaslar ozmn gonul rahatligiyla gideym ben pazrtesi hastneye insallah hersybyolundadir dua edin
Allah razi olsun aminnnnnGüzel haberlerini bekliyoruzz :)
tamam canımYok cnm ondan deildir sordugun sorunun cvbni bilen yoktur veya bilenlerde gormemistir :))
Evet derim :) bende bekledm biraz belki ustten gorur diye 5+ 4 de gidecegim sn ne zmn gitmeyi dusunuosn . Ayrica gittigin dr antikaymis :)))tamam canım
kızlar ben dün akşam doktora gittim
karnımdan ultrasonla baktı akıntı sızıntı yok dedi dış gebelik varmı diye
dıs gebelik riski yok cok sükür
betamda pazartesi 504 tu doktora söyledim ohhhhh sen gebesin demesinmi
gebeliğimi dün ilan ettiki ben biliyordum hocam dedim:))
gene beta istedi
dün verdim kan 1.5 saat sonra cıktı sonuc degerlerim 1250 cıktı
doktor cuma gel dedi kese gözükür dedi ama vajinal usg le bakacak bende gelemem hocam dedim
işten izin alamam dedim istesem giderim ama alttan baktırmak istemiyrm
cok sükür sıkıntı yok bekleyim haftaya gideyim diyom kızlar
ne dersinz?
Kaçıncı haftada cnm gebeliktamam canım
kızlar ben dün akşam doktora gittim
karnımdan ultrasonla baktı akıntı sızıntı yok dedi dış gebelik varmı diye
dıs gebelik riski yok cok sükür
betamda pazartesi 504 tu doktora söyledim ohhhhh sen gebesin demesinmi
gebeliğimi dün ilan ettiki ben biliyordum hocam dedim:))
gene beta istedi
dün verdim kan 1.5 saat sonra cıktı sonuc degerlerim 1250 cıktı
doktor cuma gel dedi kese gözükür dedi ama vajinal usg le bakacak bende gelemem hocam dedim
işten izin alamam dedim istesem giderim ama alttan baktırmak istemiyrm
cok sükür sıkıntı yok bekleyim haftaya gideyim diyom kızlar
ne dersinz?
ben öbür hafta carsamba yada cuma giderim doktorm o günler bulunuyor hastanedeEvet derim :) bende bekledm biraz belki ustten gorur diye 5+ 4 de gidecegim sn ne zmn gitmeyi dusunuosn . Ayrica gittigin dr antikaymis :)))
Canım benim ilk hamileliğimde 5. haftada kese göründü 7. haftada kalp atışı duyuldu, belki bu kişiden kişiye bir hafta oynayabilirArkadaşlar kaç haftalıkken tam anlamıyla karından ultrasonla görünür ve kalp atışı duyulur
ben öbür hafta carsamba yada cuma giderim doktorm o günler bulunuyor hastanedeEvet derim :) bende bekledm biraz belki ustten gorur diye 5+ 4 de gidecegim sn ne zmn gitmeyi dusunuosn . Ayrica gittigin dr antikaymis :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?