2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hoşgeldin canım.

Seninde hayirli olsn cnn bn genelde herkese cvp vermeye calisiorm bilgim dahilinde :)

TSK ederim yani bu hafta görünür mu benim tlf da uygulama var onda 5 hafta 2 gün gösteriyor burada tam 6 hafta gösteriyor acaba hangisi doğru
Kullandığınız program tam gününü söylüyor. Burdaki takvim içinde bulunduğunuz haftayı.
Kullandığınız program a göre gidebilir siniz. Ama önemli olan haftası degil beta hcg 1500 üstü ise karindan usg ile görünür.
Yani herkesin aynı olmuyor kimi 4+5 de görür kimi 6. Haftada

Merhaba güzel anne adayları:) ben 2017 haziran annelerinden o zamanin anne adayi simdilerin taze annesi
2018 haziran annelerinin acilmis oldugunu gorunce yazmak istedim. Hamilelik cok cok cok guzel bisey. Hepinizi zorlu ama inanin bi o kadar da heycanli gunler bekliyor. Sizler adina seviniyorum. Hepiniz saglikla hayirla kucaginiza alin meleklerinizi. Ben suan benim melegimi emzirdim yanimda uyuyor bugun biraz huysuz anneyle yatmak icin agladi kiyamadimben haziran anneleri grubundan uykusuz anneler grubuna transfer olanlardanim ama hiiiic şikayetçi degilimhamileliginizde moralinizi bozacak modunuzu dusurecek hersey sizden uzak olsun eglenceli saglikli bi gebelik gecirmenizi temenni ediyorum.minik kipirdanislari hissettiginizde sevincten aglayabilirsiniz hepinize kucak dolusu sevgiler

Ufak bi dipnot:) ben hamileligimde defalarca kanama gecirdim hastanede yattim zaten gebelik boyu yattim:) kanamasi olan guzel anne adaylari asla kotu dusunmeyin meleginizi sizinle oldugu surece her zorlugu asarsiniz super anneler olacaksiniz hepiniz modunuzu asla dusurmeyin aglamak yok siz agladiginizda bebeginiz bundan nasil etkileniyor bi bilseniz goz yasinizi akitmaya korkardiniz buda benden siz kiymetli anne adaylarina cok ufak bi destek

Çok teşekkürler canım, bizim için de minnakın miss kokusunu içine çeker misin, Allah izin verdiği sürece bu günlerin doya doya tadını çıkartmak istiyorum, sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize ve sonra da hepimize sağlıkla büyütmek nasip olsun

Tabiki kokulu kokulu cektim icime hepinize kucak dolusu sevgiler

Çok güzel canım ya valla okurken çok zevk aldım, ne kadar şanslı bir ablan var rabbim de yardım etmiş sağlıkla kavuşmuş bebeğine, bende çok isterdim eşim yanımda olsun doğumda(ama onun isteyeceğini sanmıyorum :)) ) kızımda beni yatırdılar hep ağrı çekerken ama nasip olur normal olursa yatmayı düşünmüyorum ayakta ağrı çekenlere göre yatarak biraz daha zor geçiyor o dakikalar sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…