ne güzel mesleğiniz var ablanız çok şanslı.bizler herşeyi abartıyoruz ve milleti daha çok korkutuyoruz.yok 18 dikiş atılmış yok normal beklerken 24saat sancı çektim sezeryana aldılar yine beni bitmiyor insanların hikayeleri.ben ilkinde nasıl doğurcam yaaa diye günlerce ağladım sonra doktorum dedi bak dışarı hepsi birşekilde doğmuş ama normal ama sezeryan allaha teslim et kendini hakkında hayırlısı nasıl ise öyle yaparsın inşallah doğumunu demişti. sonra bi cesaret geldi doğururum oldu herkes doğurmuş ben mi doğuramıcam oldu :) benimde çok güzel geçti doğumum suni sancıyla yaptım ama gram memnuniyetsizliğim yok. doktorum çok iyidi. çok ilgilendi sağolsun. hep anlatırlar suni sancı çk kötü diye sakın inanmayın ben çok kötü yanını görmedim benim ne suyum geldi ne sancım 1cm açılmam vardı turp gibiydim doktorum günlerin bitti istersen suni sancıyla alabiliriz dedi ok dedim. 8saatin sonunda yavrum kollarımdaydı.doğumhaneye yürüyerek gittim açılmama bakıcaklardı bi baktılar doğum başlamış bebeğin kafası gözüküyr dediler ben ağlaaa eşimle annemle helalleşemedim diye doktor dedi sakin ol saçmalama 20dk sonra yanlarında olucaksın dediği gibi de oldu 20dk doğum bitti doktor bebeğin kilosunu söyleyin hemen dedi şaşırdı çok kilolu beklemiyordu hemşireler 4.100gr dedi
ben bunu böyle tahmin etseydim seni direk sezeryana alırdım dedi amaan iyiki tahmin etmemişiniz dedim. 3 dikişim oldu hemen ayaklandım. inşallah bunda da çok güzel geçer doğumum hayırlısıyla alırız evlatlarımızı kucağımıza....