• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O kadar doğru ki her şerde bir hayır vardır lafı.. Zaten duygusalım ağlattın beni kız :cry:
Ay bende çok etkilendim sizinle de paylaşmak istedim. Ya annedeki hassasiyete bakar mısınız? Ben olsam haklı olduğum yerde özellikle durmam konuşurum yani çok utandım okuyunca :olamaz:

Yarın bu son testi zaten yapayım dedim ve böyle cikti
canım inşallah vardır hakkında hayırlısı olsun ama testte bişey gözükmüyo geç döllenme varsa da kanda artık çıkar en geç adet gününde döllenmiş olsa bile adetinden 8-10 gün geçince belirgin bi çizgi gözükmesi lazım.. Bak ben adete 4 gün kala yapmıştım bu testi ve aynı gün kan değerim 90 çıkmıştı
9049e23e-77b3-4f97-9cc6-d74b4a0f2590.jpg

Ay bende çok etkilendim sizinle de paylaşmak istedim. Ya annedeki hassasiyete bakar mısınız? Ben olsam haklı olduğum yerde özellikle durmam konuşurum yani çok utandım okuyunca :olamaz:
valla hangimiz o kadar melek olabiliriz ki zaten kadın bir melekten farksızmış.. Nur içinde yatsın..

Harika paylasim icin tesekkur ler canim Ben bir de senin sayende gercek lessen ablanin evde dogum hikayeisni paylasmani rica edebilir miyim cok merak ediyorum ve cok sicak bakiyorum

bende tam dört haftalığım kese ve kalp atımı için aynı günmü gideyim yoksa
kese için gideyimmi öbür hafta kızlar ne dersin
2. kez hamile kalırsm ikini birlikte görmeye gideyim diye kendime ilk gebelikte söz vermiştm sözümü tutsammı ne yapsam ne dersinz
sat:20 eylül bat :15 ekimdi

Kızlar bu gece karnım çok ağrıdı. Sabah moral sıfır uyandım. Sanki bebisi hissetmiyormusum gibiyim.Kanama , leke falan yok ama yine de korkuyorum.Kalp atışı için gitmedim dr daha var dedi sadece kese göründü. Off dr a gitsem de ağzından cımbızla laf alıyorum.:110:

Ahh keşke nerde o günler :işsiz: İşte arada bir yıkanan çamaşırları serer yemek yiyimce tabağını falan kaldırır.. Nadiren izin gününde ( izin günlerimiz farklı o hafta içi izin kullanıyo) evde olursa bi süpürür o kadar :KK11: Yemekten asla anlamaz tek bildiği yemek yumurta kırmak ve tost yapmaktır :sampiyon::sampiyon:

bizimkinin bir numarası menemen :kk77: benden güzel yapar... birde et döner alıp güzel dürüm yapar :KK70: yeter Allah bereket versin :))

Temizliğimi yaptım çok şükür. :temizlik::21::21:

Çok yoruldum :silah:

canım lütfen kendinizi yormayın .

genel olrak tüm arkadaşlara yazıyorum ... özellikle ilk 3 ay ... bırakalım sıkı sıkı tutunsunlar :KK68::KK68:

ha bende öyle elimiz şimdiden karnımızda ayyy ...oyyyyy ben hamileyim diye dolaşalım demiyorum ... ama dikkat ... dinlene dinlene ....
dünya işi bitmeeeeeeeeeez :KK19:

Back