- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #2.461
Bunlardan bulamadım ben işte bu haftasını bile gosteriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlardan bulamadım ben işte bu haftasını bile gosteriyor
Yarın bu son testi zaten yapayım dedim ve böyle ciktiCanım ne zaman doktora gidiceksin?
Hassas tetler de var senin yaptigin gibi. Canim ben testlerindr hic cizgi goremiyorum en iyisi kan testi verBunlardan bulamadım ben işte bu haftasını bile gosteriyor
Tamam canm sağol yarın vercem sonucu paylaşırımHassas tetler de var senin yaptigin gibi. Canim ben testlerindr hic cizgi goremiyorum en iyisi kan testi ver
Ay bende çok etkilendim sizinle de paylaşmak istedim. Ya annedeki hassasiyete bakar mısınız? Ben olsam haklı olduğum yerde özellikle durmam konuşurum yani çok utandım okuyuncaO kadar doğru ki her şerde bir hayır vardır lafı.. Zaten duygusalım ağlattın beni kız
canım inşallah vardır hakkında hayırlısı olsun ama testte bişey gözükmüyo geç döllenme varsa da kanda artık çıkar en geç adet gününde döllenmiş olsa bile adetinden 8-10 gün geçince belirgin bi çizgi gözükmesi lazım.. Bak ben adete 4 gün kala yapmıştım bu testi ve aynı gün kan değerim 90 çıkmıştıYarın bu son testi zaten yapayım dedim ve böyle cikti
valla hangimiz o kadar melek olabiliriz ki zaten kadın bir melekten farksızmış.. Nur içinde yatsın..Ay bende çok etkilendim sizinle de paylaşmak istedim. Ya annedeki hassasiyete bakar mısınız? Ben olsam haklı olduğum yerde özellikle durmam konuşurum yani çok utandım okuyunca
hadi gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsinBen kan verdim kızlar hcg 19 dan 109 a yükselmiş ekim sonu kese gözükür demi
Harika paylasim icin tesekkur ler canim Ben bir de senin sayende gercek lessen ablanin evde dogum hikayeisni paylasmani rica edebilir miyim cok merak ediyorum ve cok sicak bakiyorumAy bende çok etkilendim sizinle de paylaşmak istedim. Ya annedeki hassasiyete bakar mısınız? Ben olsam haklı olduğum yerde özellikle durmam konuşurum yani çok utandım okuyunca
Inşallah bende akşam aynı rüyayı gördüm kanamam oldu hemde nee kan. Tersine olsun inşallah.
Ayy acaba bende görür müyüm yaa 5+1 bugün
BİZ DE GÖRELİİİMMM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR ŞİMDİ MEYVE SAATİMMSuper ozmn bnm pazrtesi rhatca gorulr herlde insallah cok saol cnm
denizyildizi00 bak cnm arkadas 5+0 da ustten gormus :)))
Afiyet olsn goruruz insallah pazrtesi icin sabirsizlaniom gecmior gunler :)BİZ DE GÖRELİİİMMM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR ŞİMDİ MEYVE SAATİMM
benimde meyve saatim gidp elmamı alayım:))BİZ DE GÖRELİİİMMM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR ŞİMDİ MEYVE SAATİMM
Ahh keşke nerde o günler İşte arada bir yıkanan çamaşırları serer yemek yiyimce tabağını falan kaldırır.. Nadiren izin gününde ( izin günlerimiz farklı o hafta içi izin kullanıyo) evde olursa bi süpürür o kadar Yemekten asla anlamaz tek bildiği yemek yumurta kırmak ve tost yapmaktır
Temizliğimi yaptım çok şükür.
Çok yoruldum
Bak meyve dediniz cnmi cektirdiniz heryer hamile dolu napionz siz ya :))))))