- 30 Mart 2017
- 3.233
- 17.992
- 128
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.441
Heheheh ankete isaretleyenleri yakaladmaynen tabi bilinç altı canım :) ama ben de anlamında iyi görünce zaten ona yordum yukarda ankette de kız çocuk işaretledim bakalım doğru olucak mı merak ediyorum
Hehehe al bncede hem gozukmesse iki gun snra tekrr gdersn naslsa ongune kdr ucretsiz :)) bn bilncli pazrtesiye aldim cnku kalp atisini da onngune tekrr gdip gorcm insallahInşallah canım ben randevu alayım ı zaman ya cumartesi gününe
Sanırım 5. Haftada görenler alttan muayenede mı gördü ?
Bana haftaya 7. Haftanın içindeyken yani görürsün dedi. Karından
İnşallah canmMerhaba canım benimde ilk baktirdigim da adetim 2 gün gecikmişti 3 günde olabilir hatırlamadım şimdi. Gittim test aldım 18 tl olanlardan ultra hassas miydi neydi yani gebelik varsa kesin gösterir diye.. ekte ki görüntü gibi silik çıktı. Hemen acile gittim kan verdim 67 çıktı. 4 haftalikti yani. Sende bir kan ver bence kendini strese sokma inşallah vardır
hayırlı sağlıklı olsunlar da cinsiyet ne olursa olsun canımHeheheh ankete isaretleyenleri yakaladmAusencia cnn onu dr cinsiyeti soledkten snra isaretlicktin :))) nasip ruyalar tersine cikar dusuncesiyle gidersekte erkek olur bakalm hayirlisi olsn :)
Aynen Rabbim ikinide tattirsin insallah tabiki isterm ama en gzlini Allah bilir hayirlisi :)hayırlı sağlıklı olsunlar da cinsiyet ne olursa olsun canım
Afiyet bal olsun ... bebeğine yarasın
tşkler ben geldim kızlar
corbamı içtim yemeğimi yedim
sütlaç yedim
en önemlisi hapımı içtim
sizler neler yaptınz
hayat nasıl farklılastı degilmi kızlar ne kadar manalastı
canım sen yarın kan testini yaptır ... kafandaki soru işaretleri kalksın inşallah
Hayirlisi olsun canim ailecek hepimiz kizi cok istiyoruzyorumları iyi ama canım bakalım belki de kızımız olur
8. Haftaya kadar kalp atisi duyulmayabiliyor bazı durumlarda,kilodan dolayı duymamış olabilir canım. Doktorun da öyle demiş zaten. Hiç stres olma,Allah'ın izniyle haftaya duyarsin inşallahKızlat ben bugün kalp atisını dinlemeye gittim.6 hafta 6 günlük.diktor baya bi uğraştı.kalp atisını duyamadı.kese var dedi.kilodan dolayı rahim çok içte ultrason ulasamiyor dedi.haftaya gel dedi.böyle bisey yasayan var mı?
Bazen geç döllenmeden dolayı da geç duyulur canım 8. haftaya kadar beklemek lazım inşallah haftaya duyarsınKızlat ben bugün kalp atisını dinlemeye gittim.6 hafta 6 günlük.diktor baya bi uğraştı.kalp atisını duyamadı.kese var dedi.kilodan dolayı rahim çok içte ultrason ulasamiyor dedi.haftaya gel dedi.böyle bisey yasayan var mı?
RABBİM SABIRLAR VERSİN CANIM İNŞALLAH Bİ DAHAKİNE YAVRUN İYİCE SIMSIKI SARILIR SANAEvet canim 1 haftadır kanamam agrım vardi.
Yani keseyi göremeden başladı kanamam.
Değerim 915e çıkmıştı ki 92ye dusmus.
Hâlâ devam ediyor kanamam.
5-6gun daha sürer dedi doktor.
4 ay da korun dedi dr.
Hamilelik düşünme suan dedi.
Allah herkese sağlıklı gebelik bebek versin.
Genetiği bozuk gebelik dedi doktor.
Hemen oluşmadan atmış vücut sakin üzülme dedi.
AMİNNN CANIM3. aydan sonra geçiyor kısmı kesin bilgi miyok şu an bunu okuduğuma nasıl mutlu oldum anlatamam da yesem çok eyvallah ... ne yediğimi de biliyorum ...bu şişlik böyle giderse diye endişelenmedim değil .
ay ben buna çok güldüm ama ya
Aminnnnnnnnn herbirimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli inşallah
aminnnn inşallah ...bende bir erkek var bir de kız olsa demiyor değil gönlüm...ama içimdeki ses yine erkek der
senin içinde dua edelim hayırlısı olsun tabiiii ama gönlündeki hakkında hayırlı olsun inşallah diyelim
eeeee dursunmuş artık ama harbiden :)))
ne güzel haberler
ekliyorum canım
hadi hayırlı olsun canım
AYNISINI BENDE YAŞIYORUM MAALESEFbir şey yazacaktım yarım kalmıştı ... yukarıdaki mesajım üzerinde kalmış :)))
İniş çıkışlı duygulara devam .. sizde oluyor mu bilmiyorum da .... böyle olur olmaz bi öfke nöbeti gelemiyor ..normalde kızmayacağım şeye sinirlenebiliyorum şu an .... sanki tahammül seviyem en alt levelında
YOK CANIM BENİM 5 HAFTALIKTI VE ÜSTTE GÖRDÜMSanırım 5. Haftada görenler alttan muayenede mı gördü ?
GÖRÜNÜR CANIM MERAK ETME5. Haftada gorenler vr cnm oyuzdn oazrtesi cok buyuk ihtimal gozukur diye tahmin ediorm 5 bucuk haftalk olck
yanls yazdm sildm kafa gitti gitti bnm 4+6 bgun yarin 5 olck :)))
RABBİM SABIRLAR VERSİN CANIM İNŞALLAH Bİ DAHAKİNE YAVRUN İYİCE SIMSIKI SARILIR SANAEvet canim 1 haftadır kanamam agrım vardi.
Yani keseyi göremeden başladı kanamam.
Değerim 915e çıkmıştı ki 92ye dusmus.
Hâlâ devam ediyor kanamam.
5-6gun daha sürer dedi doktor.
4 ay da korun dedi dr.
Hamilelik düşünme suan dedi.
Allah herkese sağlıklı gebelik bebek versin.
Genetiği bozuk gebelik dedi doktor.
Hemen oluşmadan atmış vücut sakin üzülme dedi.
AMİNNN CANIM3. aydan sonra geçiyor kısmı kesin bilgi miyok şu an bunu okuduğuma nasıl mutlu oldum anlatamam da yesem çok eyvallah ... ne yediğimi de biliyorum ...bu şişlik böyle giderse diye endişelenmedim değil .
ay ben buna çok güldüm ama ya
Aminnnnnnnnn herbirimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli inşallah
aminnnn inşallah ...bende bir erkek var bir de kız olsa demiyor değil gönlüm...ama içimdeki ses yine erkek der
senin içinde dua edelim hayırlısı olsun tabiiii ama gönlündeki hakkında hayırlı olsun inşallah diyelim
eeeee dursunmuş artık ama harbiden :)))
ne güzel haberler
ekliyorum canım
hadi hayırlı olsun canım
AYNISINI BENDE YAŞIYORUM MAALESEFbir şey yazacaktım yarım kalmıştı ... yukarıdaki mesajım üzerinde kalmış :)))
İniş çıkışlı duygulara devam .. sizde oluyor mu bilmiyorum da .... böyle olur olmaz bi öfke nöbeti gelemiyor ..normalde kızmayacağım şeye sinirlenebiliyorum şu an .... sanki tahammül seviyem en alt levelında
YOK CANIM BENİM 5 HAFTALIKTI VE ÜSTTE GÖRDÜMSanırım 5. Haftada görenler alttan muayenede mı gördü ?
GÖRÜNÜR CANIM MERAK ETME5. Haftada gorenler vr cnm oyuzdn oazrtesi cok buyuk ihtimal gozukur diye tahmin ediorm 5 bucuk haftalk olck
yanls yazdm sildm kafa gitti gitti bnm 4+6 bgun yarin 5 olck :)))
O kadar doğru ki her şerde bir hayır vardır lafı.. Zaten duygusalım ağlattın beni kız...Evlendi ve ilk gece eşinin yüzünü açtı rengi siyah idi, güzel de değildi.. Zifaf gecesi eşini terk etti.. eşi bunu anlayınca birkaç gün sonra adamın yanına gitti ve dediki *''HAYIR BELKİ ŞERRİN İÇİNDE SAKLIDIR''*
dedi ve ikna etti, zifafını tamamladı.. Ama kalbinde yine sıkıntı vardı.. eşinin şeklinden dolayı
İkinci bir kez eşini ve şehri terketti.. Bu sefer aradan 20 yıl geçti eşinin ondan hamile kaldığını bilmeden geçen 20 yıl..
Evet şehre geri döner namaz için camiye girer bakar ki genç bir vaiz ama çok muhteşem vaaz ediyor. Dehşete kapılır ve hoşuna gider.. Oradakilere sorar kim bu Alim delikanlı? diye..
Derler ki "adı ENES"
Babası kim?der. Derler ki "20 yıl önce buralardan göçtü adı
MALİK"
Gencin yanına gider ve der ki "seninle evinize kadar geleceğim. kapıda bekliyeceğim annene dersin ki: *HAYIR BELKİ ŞERRİN İÇİNDE SAKLIDIR*..''
Giderler.. annesine bunu der demez "koş koş evlat, o senin baban" der, "kapıda bekletme."
Evet öyle bir sıcak karşılama olur ki. Zira annesi oğluna;
"Oğlum baban bizi terk etti yalnız bıraktı gitti" dememiştir.. O yüzden baba sevgisi tazedir..
Evet işte o anneden *ENES İBN-İ MALİK*
olmuştur..
Efendimizden (sav) birçok hadisi rivayet etmiştir.. Efendimizin (sav) hizmetkarı olmuştur.
Allah senden razı olsun ey Enes'in annesi, bize böyle güzel evlat yetiştirdin ve bize güzel bir ders öğrettin..
Evet *bazen HAYIR ŞERDE GİZLİDİR..*
Bazen bazı işlerden ve kişilerden uzak dururuz, içimiz kabullenmez ve birçok hayrı kaçırırız..
Şu sözleri gözardı etmeyelim:
* *Allah belki bu durumda sana hayır dilemiştir..*
* *Allah bazı işleri ancak hayır için erteler..*
* *Seni birçok şeyden mahrum eder yine sana hayır vardır..*
* *Bugün ki ağlaman, yarınki hayır içindir..*
* *Başına gelen musibetin sonu illa ki hayırdır, Bunun için üzülme kötü görülen işlerin sonu hayırdır inşaallah..*
Hamdolsun ki tüm hayırlar O'nun elindedir, O herşeye kadirdir... günün rahmet ve bereketi üzerinize OL'sun...
Kızlar sizlerde çok sıktım biliyorum bu son testim zaten eltimin kızı 3 aylik hamile onda yedek varmış aldım yaptım 4 5 dakka içinde böyle oldu Eki Görüntüle 2056686
Canım ne zaman doktora gidiceksin?Kızlar sizlerde çok sıktım biliyorum bu son testim zaten eltimin kızı 3 aylik hamile onda yedek varmış aldım yaptım 4 5 dakka içinde böyle oldu Eki Görüntüle 2056686
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?