• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Slmnkizlar bende araniza yeni katiliyorum bugundoktora gittjm 3 haftalik kuzucum kucucuk yaaa vajinal ultrasonla bakti kan tahlillerimi gerdim hepsi iyi ama tsh yhksek cikti dahiliye doktoruna gtmem gerekiyorumus bakalim haftaya biraha cagirdi yine vajinadan bakacakmis ama sizce normal mi ya birde tsh si yuksek olan varmi

Slmnkizlar bende araniza yeni katiliyorum bugundoktora gittjm 3 haftalik kuzucum kucucuk yaaa vajinal ultrasonla bakti kan tahlillerimi gerdim hepsi iyi ama tsh yhksek cikti dahiliye doktoruna gtmem gerekiyorumus bakalim haftaya biraha cagirdi yine vajinadan bakacakmis ama sizce normal mi ya birde tsh si yuksek olan varmi
Normalde karından bakarlar yerinde olsam vajinal kabul etmem tedirgin ediyor insanı daha minicik melek bı hafta sonra baksın karından baksın acelesi yok ki bu arada hayrli olsun insaAllah sağlıkla kavuşursunuz

InsaAllah canim ya. Hayirlisiyla bi gelsinde kuzumuz. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hamislerin duasi cabuk kabul olur. Rica etsem benim icinde dua edermisin. Simdiden Allah razi olsun
Ederim tabi. Bu ay olmazsa da inşallah 2018 de bebeğini kucağına alacak şekilde hamiş olursun. Rabbim daha fazla aratmadan hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin :dua:

Hayırlı oldun canım. Tsh hakkında bilgim yok ama ben de arkadaşın dediği gibi vajinal ultrasondan yana değilim. İki hafta daha bekle üstten baksın doktorun

Gecmis olsun canim. Doktorlar korun diyolar dogru ama dis gebelik ve dusukten sonra hamile kalmak daha kolay oluyor. Bir ay korunman bile yeterdi. Hayirlisi olsun canim. Insaallah anne olursun tez bir zamanda. 2018 yili her kese sans bereket ve bebek getirsin Amin

Dış gebelik bayaa sıkıntılı.Eylul'de atlattim agir bir igne vuruluyor,dusuk 15 gun sonra gerceklesti ve Ekim sonu degerim ancak sıfırlanmıstı.
2 regl sonrasi deneyebilirsin dedi kendi doktorum,devlet hastanelerinde genelde 6 ay diyorlar.Sonrasinda kist icin ilac kullandim zaten.Kendim bu ay normal reglide gormek istemistim.

Dış gebelik bayaa sıkıntılı.Eylul'de atlattim agir bir igne vuruluyor,dusuk 15 gun sonra gerceklesti ve Ekim sonu degerim ancak sıfırlanmıstı.
2 regl sonrasi deneyebilirsin dedi kendi doktorum,devlet hastanelerinde genelde 6 ay diyorlar.Sonrasinda kist icin ilac kullandim zaten.Kendim bu ay normal reglide gormek istemistim.
Hayirlisi olsun canim. Insaallah salikli bir gebelik olusur ve salikli bir gebelik gecirirsin.

Bayanlar her nekadar bebeğim küçük olsa da unuttum. Sizlere sormak istiyorum
Hamile arkadaşlar yapışkan akıntı görüyorlarmı ara ara birde benim 2 gün geçti hiç geçmezdi ve bu 10 gündür hep kasık ağrım vardı adet olacak gibi ve batma adet günümde olmayınca test yaptım ilkinide o gün öğrendim diye çıkmadı. Acaba hamilemiyim :\

Hayirli olsun. Helal sana bu kadar sabretmissin. Ben daha adetime 9 gun kala yapmisdim tabiki husran.
2,5 yıldır bekliyoruz iki tarafta da sorun yok şükür, çok test yaptım, günüm gelmeden hastaneye koştum, çoook belirti aradım, artık akıllandım, geçen ay ilk aşılamamı oldum tutmadı, Ocak’ta tüp bebek yaptıracağız kontrol için adet olmayı bekliyordum olmadım hala, Rabbim nasip ettiyse tedaviye gerek kalmaz inş :dua:

2,5 yıldır bekliyoruz iki tarafta da sorun yok şükür, çok test yaptım, günüm gelmeden hastaneye koştum, çoook belirti aradım, artık akıllandım, geçen ay ilk aşılamamı oldum tutmadı, Ocak’ta tüp bebek yaptıracağız kontrol için adet olmayı bekliyordum olmadım hala, Rabbim nasip ettiyse tedaviye gerek kalmaz inş :dua:
Adilama nadil oluyor rica etsem anlatirmisin. Bende bu ay kalmasam aslinda istiyorum ama bir bilgim yok. Surec nasil masraf ne kadar

Back