2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sana verilen dosya numarasıyla internetten baksana :) sonuçlanmış olabilir.

Canım hayırlısı olsun öncelikle. Benim sat 25 kasımdı. Cumartesi yaptığımda çift çizgiyi gördüm normal testlerdendi. Günün geçiyor bekle belki geç döllenme olmuştur.

Canım hayırlısı olsun öncelikle. Benim sat 25 kasımdı. Cumartesi yaptığımda çift çizgiyi gördüm normal testlerdendi. Günün geçiyor bekle belki geç döllenme olmuştur.
Adet olsam yani 31 olmam lazim en gec. Insallah hamileyimdir. Iki yildir nerdeyse bir kere bile olsun hamile kalmadim. Hic bir sorunda yok ne esimde ne bende. Doktorada gittigimizde kontrol ediyorlar git bir yil olmassa gel bir yil gecti gittik bu seferde dediler 6ay olmassa gel. Yahu sanki cokmu kolay o kadar sure beklemek.

Eylül anneliğide hüsran oldu galiba benim :)

26 Kasım'dı son regl.21inde bekliyordum hadi tas catlasin 24unde olur Ocak'ta deneriz diyordum ama olamadım bile hala.
Bebek olmasıda imkansız.

Eylül anneliğide hüsran oldu galiba benim :)

26 Kasım'dı son regl.21inde bekliyordum hadi tas catlasin 24unde olur Ocak'ta deneriz diyordum ama olamadım bile hala.
Bebek olmasıda imkansız.
Kirmizilari gormediysense daha sansin var canim. Test yaptin mi hic. Baya gecmis adetinden. Umudunu kaybetme. En son kaybedilecek sey umuttur. Allahtan umut kesilmez.

Kirmizilari gormediysense daha sansin var canim. Test yaptin mi hic. Baya gecmis adetinden. Umudunu kaybetme. En son kaybedilecek sey umuttur. Allahtan umut kesilmez.

Pazartesi sabahı yaptım negatif.
Korunuyorduk canım Eylül ayında dış gebelik geçirdim.3.reglimi görecektim iste sonra deneyecektik.
Yani imkansız bebiş olması varsa başım gözüm üstüne keşke :)

Pazartesi sabahı yaptım negatif.
Korunuyorduk canım Eylül ayında dış gebelik geçirdim.3.reglimi görecektim iste sonra deneyecektik.
Yani imkansız bebiş olması varsa başım gözüm üstüne keşke :)
Gecmis olsun canim. Doktorlar korun diyolar dogru ama dis gebelik ve dusukten sonra hamile kalmak daha kolay oluyor. Bir ay korunman bile yeterdi. Hayirlisi olsun canim. Insaallah anne olursun tez bir zamanda. 2018 yili her kese sans bereket ve bebek getirsin Amin

35 gunde bir adet goruyorum peki ya sen kac gunde bir?
Canım ben 28 günde bir görüyorum adet. Düzgün bir periyodum var. Yumurtlama günüm 9 Aralıktı o gün bir seferlik ilişki oldu sonrasında olmadı. 9Aralıktan gebe kaldım çok şükür. 23 Aralıkta da çıktı testte.

Çok zor beklemek ama hayırlı zamanı kolluyordur bebiş gelmek için. Ve inan rahat olmak çok önemli. Ben ilk bebeğimde aylarca denedim olmadı artık bu ay da olmaz dediğim anda kendimi rahat bırakınca oldu.

Bunda da hiç kasmadık hatta bebek istediğimize ilişki anında karar verdik ve oldu çok şükür.

İnşallah senin de karnında minicik bir bebek vardır bu ay :)

InsaAllah canim ya. Hayirlisiyla bi gelsinde kuzumuz. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hamislerin duasi cabuk kabul olur. Rica etsem benim icinde dua edermisin. Simdiden Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…