- 28 Ocak 2014
- 8.399
- 17.401
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.541
Merhaba canım. Önce şunu söyleyeyim ben senin kızın olacağını hissediyorum.İkinci hamileliğini yaşayan anneler bir sorum var. Normalde ben yumurtlama günlerimi bilirim geçen gün yine eğer adet olsaydım olması gereken yumurtlama günümde kasık ağrım oldu baya korktum hamile olunce yumurtlamanın durması gerekmezmi bu ne ağrısıydı baya şaşırdım.
Geçmiş olsun canım progestanın mide bulantısı yaptığını biliyorum doktorunla konuştun mu yapılabilecek başka bişey yok mu.Çok fazla mide bulantısı yaşıyorum. Progestan hap kullanıyorum bir de.. o da daha kötü etkiliyor.lütfen yardım edin. Varsa bi yönteminiz deneyeyim ben de. Hiçbir şey yapamıyorum.hiçbir şey yiyemiyorum.
Allahtan geçici bir süreç ben de sadece tost yiyorum beyaz peynirli. 3. Aydan sonra rahatlarız umarım.İyi hafta sonları bayanlar. Çok kötüyüm, midem ağzımda geziyorum sürekli. Hiç bir şekilde mutfağa giremiyorum, yemek yapamıyorum, iş yerindeki yemekleri yiyemiyorum. 10 yıldır ağzıma hamur işi sürmedim, 2 gündür af edersiniz mantıdan simide poğaçaya yemediğim kalmadı. Başka bir şeyi kaldırmıyor midem. Millet hamilelikte sağlıklı beslenir, ben bütün düzenimi bozdum. Allahtan daha tatlıya,şekerli içeceklere falan bulaşmadım. Ne olacak bu iş böyle. Çocuğu karnımda obez yapacağım.
Benim ilk hamileligimde sürekli lekelenmem oluyordu hatta hamile olduğumu bile düşünmüyordum taki doktora gidene kadar sonra banada progeston verdi doktor hic sıkıntı yasamadim bebek yerlesirken normal bunlar canımKızlarrr benim bugün kahverengi akıntım geldi ara arada geliyor açıkçası çok tedirginim doktorum progestan vardı sorun olmaz dedi ama daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Yerleşme kanaması mıdır acaba neredeyse 6 haftalık?
Allah sabır versin canım. Kosa zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin Rabbim.Şimdi geldim cnm özel e gitmstim değerim 620 den 643 e çıkmış kötü sonuç buda kürtaj dedi artık yapacak bisi kalmadı
Rumuzunu çok sevdim :)Merhaba arkadaşlar, ya benim sürekli akıntım oluyor bazen su gibi bazen koyu renk ama kahverengi değil yani. Dün doktordaydım 4+5 olduk keseyi görmeye gidince yine sorular uçtu gitti tabii. Akıntı yaşayan var mı aranızda günde iki iç çamaşırı değiştirmekten gına geldi
Geçmiş olsun canım progestanın mide bulantısı yaptığını biliyorum doktorunla konuştun mu yapılabilecek başka bişey yok mu.
Canının istediği şeyler oluyordur muhakkak onlardan ye. Tuzlu çubuk kraker bastırıyor mesela ya da ben tost yiyebiliyorum sadece böyle canının çektiği şeyler...
Hiçbir şey yiyemiyorum. Kraker bile istemiyorum.ekmekten tiksindim.zor gebe kaldım . Şükrediyorum tabiki bu duruma. Ama emin olun her şeyden tiksindim. Hep mi bulantı olur ya
Ne zaman başladı peki bulantı . Benim bu 2. Henüz başlamadı ama eli kulağında diye düşünüyorum. Bugün 5+4 üm daha erkendir belki yoğun bulantı kusma içinHiçbir şey yiyemiyorum. Kraker bile istemiyorum.ekmekten tiksindim.zor gebe kaldım . Şükrediyorum tabiki bu duruma. Ama emin olun her şeyden tiksindim. Hep mi bulantı olur ya
Allah bağışlasın yavrunu. Hep böyle olmayacak tabi 3. Aydan sonra düzeliyor genelde. Benim de midem fena ama yazdığım şeyleri yiyebiliyorum.Hiçbir şey yiyemiyorum. Kraker bile istemiyorum.ekmekten tiksindim.zor gebe kaldım . Şükrediyorum tabiki bu duruma. Ama emin olun her şeyden tiksindim. Hep mi bulantı olur ya
Canım her hamilelik Farklı geçiyor inşallah bunda hiç bulanmaz miden. Ben ilkinde çok rahattım şimdi midem çok bulanıyor.Arkadaşlar 2. Hamileliğini yaşayanlar bana yardımcı olsun lütfen. İlk hamileligimde öyle çok kustum ki 45 kiloya düştüm . Kanserlerde kemoterapi de kkullanilan ilacı kullandım günde 4 mg .adı zofran. Anca o zaman birşeyler yedim. Şimdi 5+4 üm öyle korkuyorum ki aşırı dert oldu içime ne zaman başlayacak umarım bunda olmaz deyip duruyorum . İlkinde kusup ikincide nasıl oldunuz sizler
Oyunu ikizmiymiş inşallah sağlıkla öyle devam eder canımbenimde bugün 6+2 pazartesi kalp atışları için gideceğim korkuyorum. hayırlısı Allahtan görmek duymak nasip olur. 1 haftaf önce gittiğimde keseleri gördük. iki kese gördük. doktor bazen iki görünüp biri devam etmiyor olabilir dedi nolacak ikisi de devam ediyormuş biri mi devam ediyor nasıllar çok merak ediyorum.
Canımm hayırlı olsun Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah. Benim bugün 5+0 keseyi gördük çok şükürMerhaba hanımlar tüp bebekle hamileyim daha çok yeni. Transferin 8.günü kan değerim 107.5 çıktı pazartesi tekrarlıcam. 4.denememdi.Allah devamına izin verirse Eylül annesi olucam eşiminde Eylül. Erken mide bulantılarım başladı ara ara bulanıyor kasık bel ağrım var. Kese gören var mı son reglime göre 4+1 oldum
Aaa öylemi canım normal yani adet olmadığımdada aynı şeyleri yaşamak. Bu arada kızmı hissediyorsun sennn etrafımdaki herkes erkek diyor hayırlısı olsun tabi kızlarda pek şirin oluyor ya :)Merhaba canım. Önce şunu söyleyeyim ben senin kızın olacağını hissediyorum.
Söylediğin şey ise gayet doğal bunu gebelik boyunca yaşayacaksın. Hatta doğumdan sonra 8 ay hiç regk olmadım ben o zamanlarda da yaşadım. Önceden ne yaşıyorsan fizyolojik ve psikolojik olarak devam ediyordun döngü zamanı.
Bendede şuan halsizlik ve bulantı var banada en iyi gelen şey peynirli tostAllahtan geçici bir süreç ben de sadece tost yiyorum beyaz peynirli. 3. Aydan sonra rahatlarız umarım.
Seninle aynı gidiyoruz canım bende 5+0 da keseyi görmüştüm geçen cumartesi. Şimdide pazartesi 6+2 de kalp atışı için gidicez duyarız inşallahCanımm hayırlı olsun Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah. Benim bugün 5+0 keseyi gördük çok şükür
Neler aldı ız bakalım:) güle güle giydirmek nasip olur inşallah. Peynirli tost negzel şeymiş dimi insan yiyebildiği bişeyler olduğuna şükrediyor. Kyk’yı hatırlıyorum her sabah.erkek kız farketmez ikisinden de yok nasıl olsaBiz bugün dayanamadık minişime minnoş bir kaç bişi aldık ilk giysileri oldu inşallah pazartesi kalbini duyarız dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?