2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba canım. Önce şunu söyleyeyim ben senin kızın olacağını hissediyorum.

Söylediğin şey ise gayet doğal bunu gebelik boyunca yaşayacaksın. Hatta doğumdan sonra 8 ay hiç regk olmadım ben o zamanlarda da yaşadım. Önceden ne yaşıyorsan fizyolojik ve psikolojik olarak devam ediyordun döngü zamanı.

Çok fazla mide bulantısı yaşıyorum. Progestan hap kullanıyorum bir de.. o da daha kötü etkiliyor.lütfen yardım edin. Varsa bi yönteminiz deneyeyim ben de. Hiçbir şey yapamıyorum.hiçbir şey yiyemiyorum.
Geçmiş olsun canım progestanın mide bulantısı yaptığını biliyorum doktorunla konuştun mu yapılabilecek başka bişey yok mu.

Canının istediği şeyler oluyordur muhakkak onlardan ye. Tuzlu çubuk kraker bastırıyor mesela ya da ben tost yiyebiliyorum sadece böyle canının çektiği şeyler...

Allahtan geçici bir süreç ben de sadece tost yiyorum beyaz peynirli. 3. Aydan sonra rahatlarız umarım.

Benim ilk hamileligimde sürekli lekelenmem oluyordu hatta hamile olduğumu bile düşünmüyordum taki doktora gidene kadar sonra banada progeston verdi doktor hic sıkıntı yasamadim bebek yerlesirken normal bunlar canım

Rumuzunu çok sevdim :)

Evet canım akıntı çoğumuzda var. İlk gebeliğimde de çok vardı normal diye biliyorum.

Hiçbir şey yiyemiyorum. Kraker bile istemiyorum.ekmekten tiksindim.zor gebe kaldım . Şükrediyorum tabiki bu duruma. Ama emin olun her şeyden tiksindim. Hep mi bulantı olur ya

Hiçbir şey yiyemiyorum. Kraker bile istemiyorum.ekmekten tiksindim.zor gebe kaldım . Şükrediyorum tabiki bu duruma. Ama emin olun her şeyden tiksindim. Hep mi bulantı olur ya
Ne zaman başladı peki bulantı . Benim bu 2. Henüz başlamadı ama eli kulağında diye düşünüyorum. Bugün 5+4 üm daha erkendir belki yoğun bulantı kusma için

Arkadaşlar 2. Hamileliğini yaşayanlar bana yardımcı olsun lütfen. İlk hamileligimde öyle çok kustum ki 45 kiloya düştüm . Kanserlerde kemoterapi de kkullanilan ilacı kullandım günde 4 mg .adı zofran. Anca o zaman birşeyler yedim. Şimdi 5+4 üm öyle korkuyorum ki aşırı dert oldu içime ne zaman başlayacak umarım bunda olmaz deyip duruyorum . İlkinde kusup ikincide nasıl oldunuz sizler

Allah bağışlasın yavrunu. Hep böyle olmayacak tabi 3. Aydan sonra düzeliyor genelde. Benim de midem fena ama yazdığım şeyleri yiyebiliyorum.

Folik asidi içebiliyor musun peki

Canım her hamilelik Farklı geçiyor inşallah bunda hiç bulanmaz miden. Ben ilkinde çok rahattım şimdi midem çok bulanıyor.

Oyunu ikizmiymiş inşallah sağlıkla öyle devam eder canım

Canımm hayırlı olsun Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah. Benim bugün 5+0 keseyi gördük çok şükür

Aaa öylemi canım normal yani adet olmadığımdada aynı şeyleri yaşamak. Bu arada kızmı hissediyorsun sennn etrafımdaki herkes erkek diyor hayırlısı olsun tabi kızlarda pek şirin oluyor ya :)

Allahtan geçici bir süreç ben de sadece tost yiyorum beyaz peynirli. 3. Aydan sonra rahatlarız umarım.
Bendede şuan halsizlik ve bulantı var banada en iyi gelen şey peynirli tost

Biz bugün dayanamadık minişime minnoş bir kaç bişi aldık ilk giysileri oldu inşallah pazartesi kalbini duyarız dua edin kızlar
Neler aldı ız bakalım:) güle güle giydirmek nasip olur inşallah. Peynirli tost negzel şeymiş dimi insan yiyebildiği bişeyler olduğuna şükrediyor. Kyk’yı hatırlıyorum her sabah.erkek kız farketmez ikisinden de yok nasıl olsa sağlıklı hayırlı olsun inşallah.

Kızım var benim, bu da kız olsun çok istiyorum ama Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepiize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…