2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de çok oldu, iltihap çıktı. Genelde oluyormuş böyle. Doktorunuz idrar tahlili istedi mi? Orada çıkar.

Canım benimde adet gibi ağrılarım devam ediyor arada acaba oldum mu diyorum ama bişey yok şükür.. normalmiş bu tip ağrılar ama sen dayanamıycak gibiyse doktoruna söyle istersen

Canım benimde adet gibi ağrılarım devam ediyor arada acaba oldum mu diyorum ama bişey yok şükür.. normalmiş bu tip ağrılar ama sen dayanamıycak gibiyse doktoruna söyle istersen
Canım dayanılmayacak gibi değil tabi de insan yine de korkuyor işte. Göğüslerimin sızısı
Benim de çok oldu, iltihap çıktı. Genelde oluyormuş böyle. Doktorunuz idrar tahlili istedi mi? Orada çıkar.
Hayır canım daha hiç doktora gitmedim açıkçası. Jel kullanıyorum ya o yapabilir diye düşündüm...

Kızlar bnide eklermisiniz bat 2 ocaktı ,hamileyim kızlar cok şisdetli kas ve bel agrılarım var , başagrısıda eklendi napim siz söyleyin ölüyorum

Şimdi geldim cnm özel e gitmstim değerim 620 den 643 e çıkmış kötü sonuç buda kürtaj dedi artık yapacak bisi kalmadı
Canımm ne desem bilemedim umutluydum senden yana iyi haberler verirsin diye Rabbim bunda da bi hayır görmüştür canım üzülme desek de olmayacak . inşallah en kısa Zamanda yüzün güler gönlündekini nasip eder rabbim

Canım yerleşme ağrısı dıyrle ona benım de oluyor ara ara

Şimdi geldim cnm özel e gitmstim değerim 620 den 643 e çıkmış kötü sonuç buda kürtaj dedi artık yapacak bisi kalmadı
Canımm uzulme desekkk az sacma olucakk hayrlısı boyleymş demkkı senın için belkıde hakkında hayırlısı neyse o olsun Allahım daha hayırlısını daha guzelını nasıp etcek demekki

Merhaba arkadaşlar, ya benim sürekli akıntım oluyor bazen su gibi bazen koyu renk ama kahverengi değil yani. Dün doktordaydım 4+5 olduk keseyi görmeye gidince yine sorular uçtu gitti tabii. Akıntı yaşayan var mı aranızda günde iki iç çamaşırı değiştirmekten gına geldi

Kızlar pazartesi adetimin 3. Günü, hormon testi yaptıracağım. Aç-tok farkeder mi? Bir de MHRS'den randevu aldim. Bulundugum ilin Egitim-arastirma hastanesinden randevu aldim fakat doktor secerken doktorun adinin altinda "şu poliklinikte gorev yapmaktadır" tarzi bir bilgi yaziyordu. Ben simdi poliklinikte mi yaptiracagim testi anlamadim, bilginiz var mi

Bir de Kızlar midem sürekli ekşiyor yanıyor ama sürekli soda içiyorum ama pek fayda etmiyor böyle şikayeti olan arkadaşlar varsa ne kullanıyorlar ben de deniyeyim artık dayanamıyorum
Ben careyi cubuk kraker ve portakalda buldum canm herkes kendi agiz tadina göre yöntemler deniyor bana bunlar iyi geldi

Merhaba hanımlar tüp bebekle hamileyim daha çok yeni. Transferin 8.günü kan değerim 107.5 çıktı pazartesi tekrarlıcam. 4.denememdi.Allah devamına izin verirse Eylül annesi olucam eşiminde Eylül. Erken mide bulantılarım başladı ara ara bulanıyor kasık bel ağrım var. Kese gören var mı son reglime göre 4+1 oldum

Ya benimde oyle hatta bazen regl mi oluyorum yA acaba diye koşuyorum wc ye ama sadece sarımtırak akıntı

Hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasipetsin değerleriniz kat kat artsın inşallah kese için sizin biraz daha var karın dan 5 bin olunca kese görünüyor benim 2 bin değerle görünmedi bekliyorum bende biraz zaman geçsin gideceğim rabbim evlatlarımızı sağ salim bize bağışlasın inşallah

Ben 2000 olunca görülüyor diye biliyordum çok değişiyor kişiden kişiye ve değerin katlamasına göre. 5+3 göreden de var 6 haftada gören de var ama şehir dışı gidicem dr kesin gözükecek bir tarih verir pazartesi günü.sanırım

Kizlar biriniz 6 ay deme 1bucuk yil oldu de diyosunuz, biriniz 6 ay de diyosunuz kafam karisti:/ sogan suyu denemedim baska bir kür de denemedim. Dogal seylerde olsa vucudumun neye ihtiyaci neye fazlasi var bilmedigimden hicbirsey kullanmadim
hic doktora yalan soylenir mi.kendinizi kandirmayin.1 sene olmasinin sebebi 1 seneye kadar sansiniz var.neden bos yere tedavi olasiniz.1 seneye kadar infertil sayilmazsiniz.tibbi olarak dogru olan budur..bir ayda gebe kalma sansimiz max. Yuzde 25 dir.bunu tutturmak cok zor.yumurtlama gunlerinzi takip edin.doktora da dogruyu soyleyip onerilerini dinleyin derim

Kızlarrr benim bugün kahverengi akıntım geldi ara arada geliyor açıkçası çok tedirginim doktorum progestan vardı sorun olmaz dedi ama daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Yerleşme kanaması mıdır acaba neredeyse 6 haftalık?

Çok fazla mide bulantısı yaşıyorum. Progestan hap kullanıyorum bir de.. o da daha kötü etkiliyor.lütfen yardım edin. Varsa bi yönteminiz deneyeyim ben de. Hiçbir şey yapamıyorum.hiçbir şey yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…