• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar biriniz 6 ay deme 1bucuk yil oldu de diyosunuz, biriniz 6 ay de diyosunuz kafam karisti:/ sogan suyu denemedim baska bir kür de denemedim. Dogal seylerde olsa vucudumun neye ihtiyaci neye fazlasi var bilmedigimden hicbirsey kullanmadim
Anldım canım doğru iyi ypnşssn ama ben soğan suyuyla hamıle kaşanı cok duydum o bkmdan soylıyım dedım gecnlerde ben cnku doktra gttım canm beş aydır kornmuyorz dedım doktrm bktı ettı tabı ozaman ona gttıgmde bende gebelk namına birşeyler gordukı benden adet gunu kanda gebelık ıstemişti nese snra hamılelık cknca ona gttıgımde bana dedıkı bak hemen sana denemşssnz olmuyor dıe ılac verseydım belkıde bunyenın doğasını bozucaktık bişeyi yapalım derken göz cıkrtcaktık dedı yanı sen neyse onu soyle bence olan bir durumun üstüne fazla katark bişeyler deme cnku bazen hicbir sorun yokken bıle sırf cok dusundgmzden de gebelik işini gecıktırıyorz

kubra5505 kubra5505 P Princess24 sagolun kizlar. Peki birsey daha soracagim eşim icin sperm testi tavsiye edenler oldu. Fiyat arastirmasi yaptim forumda 600 lirayida okudum 75 lirayi da. Devlette ne kadar bilginiz varmi
Canım devlette ücretsiz özelde fiyat değişir İstanbul'da 100tl altı bulman zor özelde sperm testi ve üç kere tekrar ettiriyorlar sana tavsiyem kan tahlili hormon tahlili sperm tahlili bunları devlette yaptır ama kendi muayeneni ve rahim filmi isterseler tedavi olma ihtimalin olan özel bi hastahanede yaptır derim.kadınların muayeneleri hem hijyenik hemde acele ettirilmeden detaylı bakılabilecek bi yerde yapılsa daha iyi olur.ortalama muayene ücretleri 70-200 atası değişir rahim filmi de ortalama 500 özelde.devlette ücretsiz tabiki ama hem kalabalık yüzünden geç sıra veriyolar hemde bana pek hijyenik gelmemişti ama heryer bir olmaz tabiki bana ters bi doktor gelmişti ilk ve son gidişim oldu bu konuda devlet hastanesi ne

M Mutluhatun rahim filmini 1 sene dolmadan ister mi? Biz 6 aydir korunmuyoruz. 6 ay once bana smear ve bazi testler yapilmisti ozelde, o yuzden ayni doktora gideyim ki gecmisimi biliyor nasilsa diye dusundum. O zaman testler icin 200lirayi gecen bir odeme yapmistik saniyorum. Ama işte ne testi yapti hic bilmiyorum, sadece sonuclar temiz demisti. Bu sefer biraz daha bilincliyim tsh,lh, peogesteron falan bi dolu sey okudum. Vala cok sagolun 2018e hamile girmek isteyenlerle bu grubu cok seviyorum. O grupta bebek sahibi olmk isteyenler olarak her belirtiyi birbirimize soruyoruz, bu grupta taze anne adaylarinin sicak tecrubelerinden fayladalaniyorum. Hepinizin Allah gonlune gore versin

kubra5505 kubra5505 P Princess24 sagolun kizlar. Peki birsey daha soracagim eşim icin sperm testi tavsiye edenler oldu. Fiyat arastirmasi yaptim forumda 600 lirayida okudum 75 lirayi da. Devlette ne kadar bilginiz varmi
Senin yerin de olsam bütün testleri devlette yaptırırım nedeni ise hem cihazlar iyi hem ücretsiz araştırma hastanesine gir ama onun dışında diğer ark dediği gibi henüz erken yaşın kaç bilmiyorum ama 30 geçkin olupta bir yıllı tamamlamamış hastalara öneride bulunmuyorlar

Bir de Kızlar midem sürekli ekşiyor yanıyor ama sürekli soda içiyorum ama pek fayda etmiyor böyle şikayeti olan arkadaşlar varsa ne kullanıyorlar ben de deniyeyim artık dayanamıyorum

Adet olur olmaz
Senin yerin de olsam bütün testleri devlette yaptırırım nedeni ise hem cihazlar iyi hem ücretsiz araştırma hastanesine gir ama onun dışında diğer ark dediği gibi henüz erken yaşın kaç bilmiyorum ama 30 geçkin olupta bir yıllı tamamlamamış hastalara öneride bulunmuyorlar

26yasindayim, bende devlette yaptirmayi dusunuyorum cunku 6 ay once ozelde yaptirmistim baya para vermistik. Adetin 3. Gunune randevu denk getirmeye caliyorum ama
Oncesinde randevu alip doktorla konusup ona gore 3. Gunu doktor bana hormon testi icin dolu olsada yer acar mi devlette?

Adet olur olmaz

26yasindayim, bende devlette yaptirmayi dusunuyorum cunku 6 ay once ozelde yaptirmistim baya para vermistik. Adetin 3. Gunune randevu denk getirmeye caliyorum ama
Oncesinde randevu alip doktorla konusup ona gore 3. Gunu doktor bana hormon testi icin dolu olsada yer acar mi devlette?
Cnm ben gittim bir kaç ay oldu randevu alamadım girdim herhangi bir doktorun odasına dedim durumu regli 3 geldim ama sıra yok bungün kanı vermem gerekiyor lütfen sadece kan verip gidecem dedim muayeneyi özel hastanede yapıyordum zaten tamam dedi gittim testi yaptım sonucu özeldeki doktora götürdüm sen de öyle şansını dene

Cnm ben gittim bir kaç ay oldu randevu alamadım girdim herhangi bir doktorun odasına dedim durumu regli 3 geldim ama sıra yok bungün kanı vermem gerekiyor lütfen sadece kan verip gidecem dedim muayeneyi özel hastanede yapıyordum zaten tamam dedi gittim testi yaptım sonucu özeldeki doktora götürdüm sen de öyle şansını dene

Aa super cok tesekkur ederim bende oyle yapayim, cok sagolun

Bence ozelde yaptirin yada ünv. Hastanelerinde. Biz devlet hastanesinde yaptirdik. Hic bir sorun yok.dediler. ama esimin morfoloji %1 ve 6 yildir 2. Bebegimiz olmuyordu. Ozel hastanede 120 tl. Verdik. . Ünv hastanesi . Ücretsiz.

M Mutluhatun rahim filmini 1 sene dolmadan ister mi? Biz 6 aydir korunmuyoruz. 6 ay once bana smear ve bazi testler yapilmisti ozelde, o yuzden ayni doktora gideyim ki gecmisimi biliyor nasilsa diye dusundum. O zaman testler icin 200lirayi gecen bir odeme yapmistik saniyorum. Ama işte ne testi yapti hic bilmiyorum, sadece sonuclar temiz demisti. Bu sefer biraz daha bilincliyim tsh,lh, peogesteron falan bi dolu sey okudum. Vala cok sagolun 2018e hamile girmek isteyenlerle bu grubu cok seviyorum. O grupta bebek sahibi olmk isteyenler olarak her belirtiyi birbirimize soruyoruz, bu grupta taze anne adaylarinin sicak tecrubelerinden fayladalaniyorum. Hepinizin Allah gonlune gore versin
Geçmişini bilen bi doktor tabiki daha iyi olur.Rahim filminde senin rahmine ve kanallarına bakacak süreyle alakası yok canım.bakire olmayan bütün bayanlara ihtiyaç halinde uygulanan bişey yani.

İyi hafta sonları bayanlar. Çok kötüyüm, midem ağzımda geziyorum sürekli. Hiç bir şekilde mutfağa giremiyorum, yemek yapamıyorum, iş yerindeki yemekleri yiyemiyorum. 10 yıldır ağzıma hamur işi sürmedim, 2 gündür af edersiniz mantıdan simide poğaçaya yemediğim kalmadı. Başka bir şeyi kaldırmıyor midem. Millet hamilelikte sağlıklı beslenir, ben bütün düzenimi bozdum. Allahtan daha tatlıya,şekerli içeceklere falan bulaşmadım. Ne olacak bu iş böyle. Çocuğu karnımda obez yapacağım.

Bir de Kızlar midem sürekli ekşiyor yanıyor ama sürekli soda içiyorum ama pek fayda etmiyor böyle şikayeti olan arkadaşlar varsa ne kullanıyorlar ben de deniyeyim artık dayanamıyorum
Doktor bana premesis diye bi vitamin ilacı verdi hiç yemek yiyemiyodum neredeyse bulantı ve ekşimeden dolayı.zencefil ve B vitamini ile folik asit var içinde.iki gündür kullanıyorum baya rahatlattı beni hamileler için zararsız bi ilaçmış yemek yiyemeyince bebiş vitaminsiz kalmasın diye veriliyormuş.30tane var içinde 54tl

Kızlar ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor belim falan ağrıyor geceleri gögüslerim çok sızlıyor normal mi ? Göğüs ağrısı hadi normalde karnımın ağrımasına anlam veremedim korkuyorum ya :(

Back