2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hayırlı olsun

Tabiki zıbın en çok lazım olacak şey

Bana bunu doktor söyledi canım 5 binde görürüz keseyi dedi karından bin veya 1.500 de vajinal bakılınca görünüyor hakkınızda hayırlısı olsun ben doktordan duyduğumu söyleyeyim dedim

Doktor ilaç verdiyse ve bi sıkıntı yok dediyse inşallah bi sıkıntı olmaz olabiliyomuş bazen bazı insanlarda tabi doktorunuza danıştıysanız ve uyuşmazlık sorununuz yoksa içinizi ferah tutun

Vajinal ultrasonla mı gördünüz canım yoksa karından mı?
Karından gördük kuzum vajinal önermiyordu doktorum beta 5400 küsürdü bugün baktırıp gittik kafamız rahatladı çok şükür.. darısı bekleyen herkese olsun

Kızlaar yaaa ben yemek yiyemiyorum çok iştahsızım. Önce boğaz ağrısı sonra grip şimdide ishal çıktı başıma sabah kahvaltımı yaptım ilginçtirki iştahlı yedim öğlen yiyemedim akşama bir kaşık kuru fasulye bir kaşık pilav biraz salata yedim ve sonuç ishalim canım hiç bişi istemiyor üstüne kusasım geliyor sürekli

Selamlar herkese... Mide bulantılarınız ne durumda kızlar...benim dün ve bugün başladı...Allah yardımcımız olsun..6.haftamız....

Cnm benimde ikinci gebeliğin...kızima hamileyken 9 ay mide bulantisi kusma çektim hemde sabah öğlen aksam demeden...her an midem bulanip kendimi lavaboda bulabiliryordum....şimdi ikinci olacak nasipse sadece sabah bulantisi cekiyorum uyaninca oluyor sonra kendiliğinden geçiyor....

Selamlar herkese... Mide bulantılarınız ne durumda kızlar...benim dün ve bugün başladı...Allah yardımcımız olsun..6.haftamız....
Bende hala yok bulantı kusma zormuş valla Allah yardımcınız olsun bakalım benim de olacak mı önümüzdeki günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…