- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #1.581
Yarın ilk iş soruyorum. Teşekkürler.Premesis diye bir vitamin ilacı verdi doktorum hamileler için vitamin takviyesi ama bulantıya iyi geldi benim bi danışın doktorunuza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın ilk iş soruyorum. Teşekkürler.Premesis diye bir vitamin ilacı verdi doktorum hamileler için vitamin takviyesi ama bulantıya iyi geldi benim bi danışın doktorunuza
Hadi inşallah güzel haberlerle gel arkadaşımBu arada biz bugün tam 7 haftalığız. Henüz doktora gitmedik, önümüzdeki hafta içi pıt pıtları duymak için gideceğiz inşallah.
Sende 6. Haftadasin bende öyle . Tam 5+4 şuan . Umarım böyle hafif bulantilarla kalırız kusmalar başlamaz inşallaaaahCnm benimde ikinci gebeliğin...kızima hamileyken 9 ay mide bulantisi kusma çektim hemde sabah öğlen aksam demeden...her an midem bulanip kendimi lavaboda bulabiliryordum....şimdi ikinci olacak nasipse sadece sabah bulantisi cekiyorum uyaninca oluyor sonra kendiliğinden geçiyor....
Çöm teşekkür ederim doktora sorayım onaylarsa alayım öldüm çünkü hergün aynı şeyi yaşiyorumDoktor bana premesis diye bi vitamin ilacı verdi hiç yemek yiyemiyodum neredeyse bulantı ve ekşimeden dolayı.zencefil ve B vitamini ile folik asit var içinde.iki gündür kullanıyorum baya rahatlattı beni hamileler için zararsız bi ilaçmış yemek yiyemeyince bebiş vitaminsiz kalmasın diye veriliyormuş.30tane var içinde 54tl
Ben migren hastası olarak nette yazılan bütün teknikleri denedim ve iki gün atak devam etti en son buzu ağrıyan bölgeye uyuşana kadar bıraktım bir saat sonra migren atağı kesildi kesinlikle tavsiye ederim şakın ilaç kullanmayın şuan çok önemliBaş agrısı bni bitirdi
Teşekkür ederim cnm portakalı denedim daha fena oldu cubugu deniyeyim bir deBen careyi cubuk kraker ve portakalda buldum canm herkes kendi agiz tadina göre yöntemler deniyor bana bunlar iyi geldi
Cnm semt polikliniği deil jinekolog ve ya kadın Doğum diye geçer orda yapabilirsin sadece o nedenle bir daha dene yada geçen dediğimi yap 3git konuş yardımcı olurlar inşKızlar gunduz yazdim ama araya kaynadi galiba. Hormon testini poliklinikler yapiyor mu bilginiz var mi? Mhrsden rahdevu aldigimda yonlendirdiği doktor semt polikliniginde cikiyor
Kızlar gunduz yazdim ama araya kaynadi galiba. Hormon testini poliklinikler yapiyor mu bilginiz var mi? Mhrsden rahdevu aldigimda yonlendirdiği doktor semt polikliniginde cikiyor
Evet, poliklinikte kadın doğum doktoru varsa testi yapabilir. Ben de poliklinikte yaptırdım
Hayırlı olsun bebişin Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin bebişlerimiziMerhabalar. 5+1 ben de. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur insallah.
Yapıyor canım. Bir iki saate de çıkıyor sonuç. Ben ankaradayken numune hastanesi sıhhıye semt polikliniğine gidiyordum.Kızlar gunduz yazdim ama araya kaynadi galiba. Hormon testini poliklinikler yapiyor mu bilginiz var mi? Mhrsden rahdevu aldigimda yonlendirdiği doktor semt polikliniginde cikiyor
Hoşgeldinn:)merhaba arkadaşlar..
sat a göre ağustos annesi görünüyorum ama ultrason farklı çıktı sanırım eylül başı annelerine bende dahil olacağım. ikinci çocuğum.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar kolay doğumlar nasip etsin inşallah..
Evet folik alabiliyorum zor da olsa.Allah bağışlasın yavrunu. Hep böyle olmayacak tabi 3. Aydan sonra düzeliyor genelde. Benim de midem fena ama yazdığım şeyleri yiyebiliyorum.
Folik asidi içebiliyor musun peki
Hoşgeldinn:)
Ağustos eylül farketmez sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah.
6. Hafta içinde başladı .. ve giderek yoğunlaşan bir bulantı. Su içsem o bile çıkıyor.zaman durmuş sanki.sabah uyanır uyanmaz başlar ta ki gece ne zaman dalarsam uykuya artık.gece uyansam yine aynı durum.ki uykularım çok düzensizleşti.Ne zaman başladı peki bulantı . Benim bu 2. Henüz başlamadı ama eli kulağında diye düşünüyorum. Bugün 5+4 üm daha erkendir belki yoğun bulantı kusma için