• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba hanımlar tüp bebekle hamileyim daha çok yeni. Transferin 8.günü kan değerim 107.5 çıktı pazartesi tekrarlıcam. 4.denememdi.Allah devamına izin verirse Eylül annesi olucam eşiminde Eylül. Erken mide bulantılarım başladı ara ara bulanıyor kasık bel ağrım var. Kese gören var mı son reglime göre 4+1 oldum
Hayırlı olsun ☺️

Neler aldı ız bakalım:) güle güle giydirmek nasip olur inşallah. Peynirli tost negzel şeymiş dimi insan yiyebildiği bişeyler olduğuna şükrediyor. Kyk’yı hatırlıyorum her sabah.erkek kız farketmez ikisinden de yok nasıl olsa :p sağlıklı hayırlı olsun inşallah.

Kızım var benim, bu da kız olsun çok istiyorum ama Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepiize
Tabiki zıbın en çok lazım olacak şey :D

Ben 2000 olunca görülüyor diye biliyordum çok değişiyor kişiden kişiye ve değerin katlamasına göre. 5+3 göreden de var 6 haftada gören de var ama şehir dışı gidicem dr kesin gözükecek bir tarih verir pazartesi günü.sanırım
Bana bunu doktor söyledi canım 5 binde görürüz keseyi dedi karından bin veya 1.500 de vajinal bakılınca görünüyor hakkınızda hayırlısı olsun ben doktordan duyduğumu söyleyeyim dedim

Kızlarrr benim bugün kahverengi akıntım geldi ara arada geliyor açıkçası çok tedirginim doktorum progestan vardı sorun olmaz dedi ama daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Yerleşme kanaması mıdır acaba neredeyse 6 haftalık?
Doktor ilaç verdiyse ve bi sıkıntı yok dediyse inşallah bi sıkıntı olmaz olabiliyomuş bazen bazı insanlarda tabi doktorunuza danıştıysanız ve uyuşmazlık sorununuz yoksa içinizi ferah tutun

Kızlaar yaaa ben yemek yiyemiyorum çok iştahsızım. Önce boğaz ağrısı sonra grip şimdide ishal çıktı başıma sabah kahvaltımı yaptım ilginçtirki iştahlı yedim öğlen yiyemedim akşama bir kaşık kuru fasulye bir kaşık pilav :( biraz salata yedim ve sonuç ishalim canım hiç bişi istemiyor üstüne kusasım geliyor sürekli

Selamlar herkese... Mide bulantılarınız ne durumda kızlar...benim dün ve bugün başladı...:KK43:Allah yardımcımız olsun..6.haftamız....

Şimdi geldim cnm özel e gitmstim değerim 620 den 643 e çıkmış kötü sonuç buda kürtaj dedi artık yapacak bisi kalmadı

Bende bu durumu yasadım Canim seni çok iyi anliyorum. Ama şundan emin ol ki sonra gelen daha emin daha güçlü gelecek...bunu yaşaman gerekiyordu sadece yasıyorsun....hamd olsun diyoruz güzel günler seni bekliyor....

Arkadaşlar 2. Hamileliğini yaşayanlar bana yardımcı olsun lütfen. İlk hamileligimde öyle çok kustum ki 45 kiloya düştüm . Kanserlerde kemoterapi de kkullanilan ilacı kullandım günde 4 mg .adı zofran. Anca o zaman birşeyler yedim. Şimdi 5+4 üm öyle korkuyorum ki aşırı dert oldu içime ne zaman başlayacak umarım bunda olmaz deyip duruyorum . İlkinde kusup ikincide nasıl oldunuz sizler

Cnm benimde ikinci gebeliğin...kızima hamileyken 9 ay mide bulantisi kusma çektim hemde sabah öğlen aksam demeden...her an midem bulanip kendimi lavaboda bulabiliryordum....şimdi ikinci olacak nasipse sadece sabah bulantisi cekiyorum uyaninca oluyor sonra kendiliğinden geçiyor....

Selamlar herkese... Mide bulantılarınız ne durumda kızlar...benim dün ve bugün başladı...:KK43:Allah yardımcımız olsun..6.haftamız....
Bende hala yok bulantı kusma zormuş valla Allah yardımcınız olsun bakalım benim de olacak mı önümüzdeki günlerde:110:

Back