- Konu Sahibi MinikPiranha
- #1.561
Çok üzüldüm canım. Allah en yakın zamanda gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.Şimdi geldim cnm özel e gitmstim değerim 620 den 643 e çıkmış kötü sonuç buda kürtaj dedi artık yapacak bisi kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm canım. Allah en yakın zamanda gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.Şimdi geldim cnm özel e gitmstim değerim 620 den 643 e çıkmış kötü sonuç buda kürtaj dedi artık yapacak bisi kalmadı
Hayırlı olsunMerhaba hanımlar tüp bebekle hamileyim daha çok yeni. Transferin 8.günü kan değerim 107.5 çıktı pazartesi tekrarlıcam. 4.denememdi.Allah devamına izin verirse Eylül annesi olucam eşiminde Eylül. Erken mide bulantılarım başladı ara ara bulanıyor kasık bel ağrım var. Kese gören var mı son reglime göre 4+1 oldum
Tabiki zıbın en çok lazım olacak şeyNeler aldı ız bakalım:) güle güle giydirmek nasip olur inşallah. Peynirli tost negzel şeymiş dimi insan yiyebildiği bişeyler olduğuna şükrediyor. Kyk’yı hatırlıyorum her sabah.erkek kız farketmez ikisinden de yok nasıl olsa sağlıklı hayırlı olsun inşallah.
Kızım var benim, bu da kız olsun çok istiyorum ama Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepiize
Of of çok üzüldüm canım ya biraz daha bekleseniz olmuyormuymuş. Keseyi görmüşlermiydi belki sağlıklı olurŞimdi geldim cnm özel e gitmstim değerim 620 den 643 e çıkmış kötü sonuç buda kürtaj dedi artık yapacak bisi kalmadı
çok iyi yapmışsınız. Peki kısa kollu mu uzun kollu mu atlet tarzı mı aldınız mevsimine göre bunlar da önemliTabiki zıbın en çok lazım olacak şey
Vajinal ultrasonla mı gördünüz canım yoksa karından mı?Canımm hayırlı olsun Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah. Benim bugün 5+0 keseyi gördük çok şükür
Bana bunu doktor söyledi canım 5 binde görürüz keseyi dedi karından bin veya 1.500 de vajinal bakılınca görünüyor hakkınızda hayırlısı olsun ben doktordan duyduğumu söyleyeyim dedimBen 2000 olunca görülüyor diye biliyordum çok değişiyor kişiden kişiye ve değerin katlamasına göre. 5+3 göreden de var 6 haftada gören de var ama şehir dışı gidicem dr kesin gözükecek bir tarih verir pazartesi günü.sanırım
Doktor ilaç verdiyse ve bi sıkıntı yok dediyse inşallah bi sıkıntı olmaz olabiliyomuş bazen bazı insanlarda tabi doktorunuza danıştıysanız ve uyuşmazlık sorununuz yoksa içinizi ferah tutunKızlarrr benim bugün kahverengi akıntım geldi ara arada geliyor açıkçası çok tedirginim doktorum progestan vardı sorun olmaz dedi ama daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Yerleşme kanaması mıdır acaba neredeyse 6 haftalık?
Karından gördük kuzum vajinal önermiyordu doktorum beta 5400 küsürdü bugün baktırıp gittik kafamız rahatladı çok şükür.. darısı bekleyen herkese olsunVajinal ultrasonla mı gördünüz canım yoksa karından mı?
Eylül bebişi olacağı için kısa kollu ve uzun kollu aldık :)çok iyi yapmışsınız. Peki kısa kollu mu uzun kollu mu atlet tarzı mı aldınız mevsimine göre bunlar da önemli
Şimdi geldim cnm özel e gitmstim değerim 620 den 643 e çıkmış kötü sonuç buda kürtaj dedi artık yapacak bisi kalmadı
Bende bu durumu yasadım Canim seni çok iyi anliyorum. Ama şundan emin ol ki sonra gelen daha emin daha güçlü gelecek...bunu yaşaman gerekiyordu sadece yasıyorsun....hamd olsun diyoruz güzel günler seni bekliyor....
Arkadaşlar 2. Hamileliğini yaşayanlar bana yardımcı olsun lütfen. İlk hamileligimde öyle çok kustum ki 45 kiloya düştüm . Kanserlerde kemoterapi de kkullanilan ilacı kullandım günde 4 mg .adı zofran. Anca o zaman birşeyler yedim. Şimdi 5+4 üm öyle korkuyorum ki aşırı dert oldu içime ne zaman başlayacak umarım bunda olmaz deyip duruyorum . İlkinde kusup ikincide nasıl oldunuz sizler
Valla benim çok fena canım herşeymi insanın midesini bulandırır. Açıköğretimde görevliyim bişi olmasın diye dua ediyorumSelamlar herkese... Mide bulantılarınız ne durumda kızlar...benim dün ve bugün başladı...Allah yardımcımız olsun..6.haftamız....
Bende hala yok bulantı kusma zormuş valla Allah yardımcınız olsun bakalım benim de olacak mı önümüzdeki günlerdeSelamlar herkese... Mide bulantılarınız ne durumda kızlar...benim dün ve bugün başladı...Allah yardımcımız olsun..6.haftamız....
Benim de yok canim sanırım daha erken :)Bende hala yok bulantı kusma zormuş valla Allah yardımcınız olsun bakalım benim de olacak mı önümüzdeki günlerde
Premesis diye bir vitamin ilacı verdi doktorum hamileler için vitamin takviyesi ama bulantıya iyi geldi benim bi danışın doktorunuzaBulantı var ama Allahtan daha hiç çıkarmadım. Kalkınca başlıyor yatana kadar midem ağzımda. Varsa çaresini bulan paylaşsın .