- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.241
Sıkıntı yaşamadın derken sonrasın da gelişmekle ilgili bir sıkıntı oldu mu diye sordum yanlış Anlama ben baya bir üzüldüğüm için hep tedirginimHayır yaşamadım çok şükür neden bi sıkıntı yaşayayım?
Ooo ben de baş Ağrısı karın ağrısı yüzünden üst üstte Ağrı kesici almıştım doktor inş bir sıkıntı olmaz daha çok yeniydi demişti hepimiz için hayılırlısı olsunOkuyorum da, benim doktorum kan testi bile istemedi. Geçen hafta gittiğimizde ultrason ile keseyi gördük, herşey yolunda, 10 gün sonra gel, kalp atışına bakarız dedi. Yarın inşallah gideceğim. Ama kan testi, beta falan hiç bahsetmedi. İlk düşüğümde başka doktor kan testi yaptırmıştı ama onda yalnızca progesteron düşük çıkmıştı, vakit kaybetmeden iğne yaptıracaksın yoksa düşük olabilir demişti. Şu anki doktorumdan hiç korkum yok, zaten ne sorsam sorumu kendisi tamamlayıp cevaplıyor ama çok mu rahat bilemedim. Düşük yaptığımda gitmiştim, açıkçası sevindim düşük yaptığına, yoksa 3. ayda bir problemle karşılaşıp düşürmen çok daha kötü olacaktı demişti. Yılbaşından önce, adet sancım var diye adet olacağım sandım, bayağı güzel alkol aldım, onu sordum, olur öyle şeyler, hiç bir şey olmaz dedi. Ay O mu çok rahat, ben mi burayı okuya okuya psikopata bağlıyorum acaba.
İnş ya tek istediğimiz sağlıklı bir evlat rabbim hepimize nasip etsin bıraktım araştırmayı bekliyorum öyle kafama da takmıyorum çünkü deişien hiç birşey olmuyor üzülünce o nedenle bekliyorumCanım bu kadar stres yapma biraz akşına bırakmak lazım ilkinde de bunda da çok stres yapmadım kese boyutu yok kese küçük yok içinde bebek var mı flan hiç düşünmedim bi iki haftaya netleşicek hepsi zaten Allaha emanet hiçbişey olmaz canım..karşılaştırma yapmamak lazım kimi daha geç döllenmiştir kimi daha erken, kimi önden gider kimi geriden gelir..benim ilk bebeğim geriden geliyodu 2 buçuk kilo doğdu.o yüzden stres yapma dinlen pozitif düşün doktoruna güven..eğer kan testin normal hele de kesen göründü dış gebelik ihtimalin de kalktıysa yüzde 95herşey normal gelişecek.her vücut kendine özgüdür.bu zamanlarda çok google yapmayın
Benim doktorum 6. Aya kadar emzirebilirsin dedi canım. Kendime iyi bakıyorum çok şükür midem falan da bulanmıyor. Kızım memeye çok düşkün değil zaten uykuya dalarken emiyor sadece. Ondan da mahrum bırakmak istemiyorum. Zaten zayıf bir bebek 2 damla emse kar sayıyorumBen de sütü sağarak veriyordum son 5 aydır emmediği için dOktorlar bana kesmemi söyledi iki haftadır süt vermiyorum canım ben içerideki bebek de vitamin alacağı için vitamin depomuz tükenirse o vitaminsiz kalırmış
Aa anladım o zaten bi zarar göstermez canım ama 2 yaşını geçtiyse gerek yok biliyosundur 2 yaşından sonra su üretilır zaten.. ben de şuan devam sütüyle devam ediyorm zaten veriyordum hem süt hem devam sütü bana hem devletteki hem özeldeki kes dedi kuzenimde benimle hamile ona da öyle demiş dr u ama bi kere emiyorsa bi zararı olmaz tabiBenim doktorum 6. Aya kadar emzirebilirsin dedi canım. Kendime iyi bakıyorum çok şükür midem falan da bulanmıyor. Kızım memeye çok düşkün değil zaten uykuya dalarken emiyor sadece. Ondan da mahrum bırakmak istemiyorum. Zaten zayıf bir bebek 2 damla emse kar sayıyorum
Yok tiysesi 17 aylık daha. Benim kızımın iştahı çok kötü doğduğundan beri zayıf bir bebek özel raporlu mama kullanıyoruz onu bile zorla kaşıkla içiriyorum biberonan ya da pipetle içmiyor işi gücü kuru ekmek yesin elma gibi soğan kemirsinAa anladım o zaten bi zarar göstermez canım ama 2 yaşını geçtiyse gerek yok biliyosundur 2 yaşından sonra su üretilır zaten.. ben de şuan devam sütüyle devam ediyorm zaten veriyordum hem süt hem devam sütü bana hem devletteki hem özeldeki kes dedi kuzenimde benimle hamile ona da öyle demiş dr u ama bi kere emiyorsa bi zararı olmaz tabi
Yaa kuzenin kızı da 17 aylık canımm 2016 ağustos doğumlu ah ah iştahsızlığı sorma benim oğlum da öyle 9 aylık 9 aydır ne çekiyorm bi Allah bilir bi ben şırıngayla mama içiriyorum bi elimde telefon taa tavanda tutmaya çalışıyormki gözleride bozulmasın ne yer nee içer umrunda değil emmedi bile sütü 3.5 aylıkken bıraktı memeyi sağarak verdim doğduğundan beri böyle iştah açıcı bile verdi drlar bi ara işe yaradı ama sonra yaramadı bıraktım ben de işin kötü yanı beyfendiyi zorlarsak kusturuyo kendini ya da ilgilenmezsek iki dk lavaboydu mutfaktı gidersek yine sinirlenip kusuyor sevdiği hiç bişey yokYok tiysesi 17 aylık daha. Benim kızımın iştahı çok kötü doğduğundan beri zayıf bir bebek özel raporlu mama kullanıyoruz onu bile zorla kaşıkla içiriyorum biberonan ya da pipetle içmiyor işi gücü kuru ekmek yesin elma gibi soğan kemirsin
6+3 haftalık bugün kontrole gidicez keseyi gördük içi net değildi bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun bebişin kaç haftalık :)
Teşekkür ederim canım artık izin aldım bugün toparlanmam lazım. Bünyem normaldede zayıf hamilelik dahada kötü yaptı yaGeçmiş olaun canım.
Ama hamilelikte özellikle ilk aylarda zencefil gibi keskin baharatlar zararlı olabilir. Ballı ıhlamur zararsız ve güvenilir bir formül. Maalesef vücut dirençsiz kalıyor ve böyle hasta olabilşyoruz gebeliğin ilk zamanlarında. Ben ilk gebeliğimde grip olup 4 kilo vermiştim inşallah sen kolay atlatırsın.
Biraz fazla rahat sanki :) boşver rahat olsun böyle benim doktorumda rahat ben çok stresli biriyim allahtan o beni sakinleştiriyor ama kan testi istese olurmuş benim baya kapsamlı kan ve idrar testlerim yapıldıOkuyorum da, benim doktorum kan testi bile istemedi. Geçen hafta gittiğimizde ultrason ile keseyi gördük, herşey yolunda, 10 gün sonra gel, kalp atışına bakarız dedi. Yarın inşallah gideceğim. Ama kan testi, beta falan hiç bahsetmedi. İlk düşüğümde başka doktor kan testi yaptırmıştı ama onda yalnızca progesteron düşük çıkmıştı, vakit kaybetmeden iğne yaptıracaksın yoksa düşük olabilir demişti. Şu anki doktorumdan hiç korkum yok, zaten ne sorsam sorumu kendisi tamamlayıp cevaplıyor ama çok mu rahat bilemedim. Düşük yaptığımda gitmiştim, açıkçası sevindim düşük yaptığına, yoksa 3. ayda bir problemle karşılaşıp düşürmen çok daha kötü olacaktı demişti. Yılbaşından önce, adet sancım var diye adet olacağım sandım, bayağı güzel alkol aldım, onu sordum, olur öyle şeyler, hiç bir şey olmaz dedi. Ay O mu çok rahat, ben mi burayı okuya okuya psikopata bağlıyorum acaba.
Benim bebeiş de 2016 25 Temmuz doğumlu. Ağustos annelerindeydim biraz erken gwldi minnakım.Ben
Yaa kuzenin kızı da 17 aylık canımm 2016 ağustos doğumlu ah ah iştahsızlığı sorma benim oğlum da öyle 9 aylık 9 aydır ne çekiyorm bi Allah bilir bi ben şırıngayla mama içiriyorum bi elimde telefon taa tavanda tutmaya çalışıyormki gözleride bozulmasın ne yer nee içer umrunda değil emmedi bile sütü 3.5 aylıkken bıraktı memeyi sağarak verdim doğduğundan beri böyle iştah açıcı bile verdi drlar bi ara işe yaradı ama sonra yaramadı bıraktım ben de işin kötü yanı beyfendiyi zorlarsak kusturuyo kendini ya da ilgilenmezsek iki dk lavaboydu mutfaktı gidersek yine sinirlenip kusuyor sevdiği hiç bişey yokAllah yardımcımız olsun inşallah bu bebişler hayırlı sağlıklı ve BOL İŞTAHLI olur
Bende hala emziriyorum ama 5 şubatta iki yaş olacak bırakacağım inşama göğüslerim ağrıyor zor olmaya başladıBenim doktorum 6. Aya kadar emzirebilirsin dedi canım. Kendime iyi bakıyorum çok şükür midem falan da bulanmıyor. Kızım memeye çok düşkün değil zaten uykuya dalarken emiyor sadece. Ondan da mahrum bırakmak istemiyorum. Zaten zayıf bir bebek 2 damla emse kar sayıyorum
Beslenmene dikkat et canım. Benek senden beslenir ama sen güçsüz kalırsın. Gebelik ve sonrasında bebeğimizi düşünüyorsak en çok kendimize bakmalıyız.Teşekkür ederim canım artık izin aldım bugün toparlanmam lazım. Bünyem normaldede zayıf hamilelik dahada kötü yaptı ya
İnşallah kolayca bırakır. Nasıl bıraktırdığını anlatırsın bana da :)Bende hala emziriyorum ama 5 şubatta iki yaş olacak bırakacağım inşama göğüslerim ağrıyor zor olmaya başladı
İnş aşırı düşkün değil ams bazen krize girmiyor değilİnşallah kolayca bırakır. Nasıl bıraktırdığını anlatırsın bana da :)
o zaman randevu saati çok uygun değildi. Şimdi uygun yer yok burada. Bende haftaya olsun tam olsun dedim. Hayırlısı olsun hala regli olmadım. Bekliycem pazartesiyi artık.Hayırlısı olsun canım. İlk testte çıktıktan sonra keşke kan verip bhcg baktırsaydın.
Benim gibi olmuş senin bir hafta bekledin dimi hadi inş bugün Bebişi görürsünüz :)6+3 haftalık bugün kontrole gidicez keseyi gördük içi net değildi bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin
Tamam canım teşekkür ederim cevapladıgın içinEvet canım keseyi gördü bebegi göremedi çok küçük oldugu için haftaya tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?