2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ooo ben de baş Ağrısı karın ağrısı yüzünden üst üstte Ağrı kesici almıştım doktor inş bir sıkıntı olmaz daha çok yeniydi demişti hepimiz için hayılırlısı olsun

İnş ya tek istediğimiz sağlıklı bir evlat rabbim hepimize nasip etsin bıraktım araştırmayı bekliyorum öyle kafama da takmıyorum çünkü deişien hiç birşey olmuyor üzülünce o nedenle bekliyorum

Benim doktorum 6. Aya kadar emzirebilirsin dedi canım. Kendime iyi bakıyorum çok şükür midem falan da bulanmıyor. Kızım memeye çok düşkün değil zaten uykuya dalarken emiyor sadece. Ondan da mahrum bırakmak istemiyorum. Zaten zayıf bir bebek 2 damla emse kar sayıyorum

Aa anladım o zaten bi zarar göstermez canım ama 2 yaşını geçtiyse gerek yok biliyosundur 2 yaşından sonra su üretilır zaten.. ben de şuan devam sütüyle devam ediyorm zaten veriyordum hem süt hem devam sütü bana hem devletteki hem özeldeki kes dedi kuzenimde benimle hamile ona da öyle demiş dr u ama bi kere emiyorsa bi zararı olmaz tabi

Yok tiysesi 17 aylık daha. Benim kızımın iştahı çok kötü doğduğundan beri zayıf bir bebek özel raporlu mama kullanıyoruz onu bile zorla kaşıkla içiriyorum biberonan ya da pipetle içmiyor işi gücü kuru ekmek yesin elma gibi soğan kemirsin

Ben Yaa kuzenin kızı da 17 aylık canımm 2016 ağustos doğumlu ah ah iştahsızlığı sorma benim oğlum da öyle 9 aylık 9 aydır ne çekiyorm bi Allah bilir bi ben şırıngayla mama içiriyorum bi elimde telefon taa tavanda tutmaya çalışıyormki gözleride bozulmasın ne yer nee içer umrunda değil emmedi bile sütü 3.5 aylıkken bıraktı memeyi sağarak verdim doğduğundan beri böyle iştah açıcı bile verdi drlar bi ara işe yaradı ama sonra yaramadı bıraktım ben de işin kötü yanı beyfendiyi zorlarsak kusturuyo kendini ya da ilgilenmezsek iki dk lavaboydu mutfaktı gidersek yine sinirlenip kusuyor sevdiği hiç bişey yokAllah yardımcımız olsun inşallah bu bebişler hayırlı sağlıklı ve BOL İŞTAHLI olur

Teşekkür ederim canım artık izin aldım bugün toparlanmam lazım. Bünyem normaldede zayıf hamilelik dahada kötü yaptı ya

Biraz fazla rahat sanki :) boşver rahat olsun böyle benim doktorumda rahat ben çok stresli biriyim allahtan o beni sakinleştiriyor ama kan testi istese olurmuş benim baya kapsamlı kan ve idrar testlerim yapıldı

Benim bebeiş de 2016 25 Temmuz doğumlu. Ağustos annelerindeydim biraz erken gwldi minnakım.

Maalesef biz de çizgifilmsiz şarkısız yemek yemiyoruz. Allah yardımcımız olsun d diğin gibi inşallah bu bebeklerimiz iştahlı olur:)

Daha minnacık kendini kusturmayı ne biliyor şaştım kaldım pek fenaymış inşallah uslanır kısa zamanda

Bende hala emziriyorum ama 5 şubatta iki yaş olacak bırakacağım inşama göğüslerim ağrıyor zor olmaya başladı

Teşekkür ederim canım artık izin aldım bugün toparlanmam lazım. Bünyem normaldede zayıf hamilelik dahada kötü yaptı ya
Beslenmene dikkat et canım. Benek senden beslenir ama sen güçsüz kalırsın. Gebelik ve sonrasında bebeğimizi düşünüyorsak en çok kendimize bakmalıyız.

Meyveni sebzeni bol tüket inşallah kısa zamanda kavuşursun sağlıpına

Hayırlısı olsun canım. İlk testte çıktıktan sonra keşke kan verip bhcg baktırsaydın.
o zaman randevu saati çok uygun değildi. Şimdi uygun yer yok burada. Bende haftaya olsun tam olsun dedim. Hayırlısı olsun hala regli olmadım. Bekliycem pazartesiyi artık.

Kızlar bisey sorucam. dişlerimi fırçalarken diş etlerim kanamaya basladi. sizdede varmı. benim disetlerimde mi sorun var acaba. gerçi diş eti çekilmesi falan varda kanama olmaz normalde.

2 ocak 11
5ocak 47
10 ocak 523 beta değerlerim
Sat 8 aralıktı 10 ocak regl tarihim olacaktı normal dimi sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…