• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar ben bugun kalp atisi icim gittim kan tahlillerim temiz cikmis bebisimin fotosunu bu kez alabildim cok şükür ancak doppler cihazı olmadigi icin doktor sesi dinletemedi ama ben ultrasonda görüyorum dedi duyamasamda biraz olsun rahatladim rabbim sizlere de hayirlisini nasip etsin ins
Gözün aydın canım kaç haftalıksın , bi de karından mı baktı

Benim bebeiş de 2016 25 Temmuz doğumlu. Ağustos annelerindeydim biraz erken gwldi minnakım.

Maalesef biz de çizgifilmsiz şarkısız yemek yemiyoruz. Allah yardımcımız olsun d diğin gibi inşallah bu bebeklerimiz iştahlı olur:)

Daha minnacık kendini kusturmayı ne biliyor şaştım kaldım pek fenaymış inşallah uslanır kısa zamanda:dua:
Sorma canım hem de ne fena doktorlar inanmıyodu sonunda videoya çektim şok oldular gözlerinin önünde yedirmeye çalıştım şaştı kaldılar neler çektiğimi görün dedim ultrasonda midesine baktılar sorun yok ama işte iştah da yok:işsiz:

Ben bugün betahcg baktırdım kanda 745 çıktı, keseyi henüz göremedik büyğk ihtimal geç döllenme çünkü ilk bebeğimde aynı böyle adetimin gecikmesinin üçüncü günü test yapmıştım ve değeri 2264 çıkmıştı hem keseyi hem bebeği görebilmiştik. İkinci minnakımın kesesini görmek için hcg nin 1500-2000 civarı olması gerekiyormuş. Keseyi göremeyen arkadaşlar 2000 nin altındaysa hcg niz, 1 hafta sonra tekrar gidin ultrasona :) herkes sağlıkla kavuşsun bebeklerine

Ben bugün betahcg baktırdım kanda 745 çıktı, keseyi henüz göremedik büyğk ihtimal geç döllenme çünkü ilk bebeğimde aynı böyle adetimin gecikmesinin üçüncü günü test yapmıştım ve değeri 2264 çıkmıştı hem keseyi hem bebeği görebilmiştik. İkinci minnakımın kesesini görmek için hcg nin 1500-2000 civarı olması gerekiyormuş. Keseyi göremeyen arkadaşlar 2000 nin altındaysa hcg niz, 1 hafta sonra tekrar gidin ultrasona :) herkes sağlıkla kavuşsun bebeklerine
Canım sağol bilgi için:KK68:

Hamilelik kişiden kişiye değişir benim ilk hamileliğim de hiç bulantı olmamıştı

Kızlar ya bi de ben bişiy sorucam utanıyorum da ama:( kızlar hamile olduğunuzu anladıktan sonra eşinizle ilişkinize devam ettiniz mi ben geçen hafta salı öğrendim ve 7-8 gündür elletmiyorum kendimi bişiy olur bebeğe diye olur mu onu da bilmiyorum kimseye de soramadım doktora da gitmedim yA daha

Kızlar ya bi de ben bişiy sorucam utanıyorum da ama:KK43: kızlar hamile olduğunuzu anladıktan sonra eşinizle ilişkinize devam ettiniz mi ben geçen hafta salı öğrendim ve 7-8 gündür elletmiyorum kendimi bişiy olur bebeğe diye olur mu onu da bilmiyorum kimseye de soramadım doktora da gitmedim yA daha
Doktorum 8.haftaya kadar yasakladı bana canım bi tehlike durumum yok ama yapma dedi

Back