• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen canım. 6 ocak Cumartesi gittiğimde doktor 17 ocakta gel keseye bakalım dedi. Hiç takip edelim betayı falan demedi. Ama burdan okudukça korkmaya başladım. O yüzden yarın betaya baktırayım diyorum
Yok yok korkma bir sıkıntı olsaydı zaten doktor isterdi bizimkiler hep geç dönlenme yada farklı nedenler den içini ferah tut

Önceki gün idrar testinde ikinci çizgi hafif göründü. Esim de bakti hatta. Bu sabah arka arkaya 2 test yaptim. Tek cizgi ikiside.Pazartesi dr a giderim diye planlıyordum bende. Adetim hiç şaşmaz neredeyse her ay 3 gun öne gelir. 7 aralık sat . Çok ağrıyor kasiklarim. Böyle olan var mi? Komik ama dün gece çok su içmiştim. Sabaha ilk idrar ama 3 saat bile beklemeden ilk idrar. Ikıncı çizgi kayboldu ya.. uf ya ...

Teşekkür ederim canım
Geçmiş olaun canım.

Ama hamilelikte özellikle ilk aylarda zencefil gibi keskin baharatlar zararlı olabilir. Ballı ıhlamur zararsız ve güvenilir bir formül. Maalesef vücut dirençsiz kalıyor ve böyle hasta olabilşyoruz gebeliğin ilk zamanlarında. Ben ilk gebeliğimde grip olup 4 kilo vermiştim inşallah sen kolay atlatırsın.

Önceki gün idrar testinde ikinci çizgi hafif göründü. Esim de bakti hatta. Bu sabah arka arkaya 2 test yaptim. Tek cizgi ikiside.Pazartesi dr a giderim diye planlıyordum bende. Adetim hiç şaşmaz neredeyse her ay 3 gun öne gelir. 7 aralık sat . Çok ağrıyor kasiklarim. Böyle olan var mi? Komik ama dün gece çok su içmiştim. Sabaha ilk idrar ama 3 saat bile beklemeden ilk idrar. Ikıncı çizgi kayboldu ya.. uf ya ...
Hayırlısı olsun canım. İlk testte çıktıktan sonra keşke kan verip bhcg baktırsaydın.

Günaydın kızlar:)

Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hayırlı olsun, sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah.

Göğüs hassasiyeti yaşamıyorum ben, emziriyorum hala kızımı belki o yüzdendir, sertleşmesi özellikle uçlarının acıması normal.

Gece uykularımda sıkıntı yaşıyorum çok erken başladı bu durum karnım büyüdükçe ne yapacaksam.

Kadın dizisini ben de izliyorum ama dün kızımı uyuturken uyuyakalmışım izleyemedim netten bakayım bugün:)

Onun dışında bir gelişme yok bizde, hepinize hayırlı, sağlıklı günler diliyorum.

günaydın hanımlar
oy bu mide bulantıları mahvetti beni. hep bir şeyler atıştırma halindeyim ama yumurta, yemek falan yok. sadece midemin acısı dinsin diye. bazıları geçer bi aya kadar falan diyor bazıları da aman 9 ay böyle gider diyor. Allah'ım yardım et. umarım böyle sürmez.
yeni gelen cici annelerde hoş geldi aramıza:emir_bebek:

Okuyorum da, benim doktorum kan testi bile istemedi. Geçen hafta gittiğimizde ultrason ile keseyi gördük, herşey yolunda, 10 gün sonra gel, kalp atışına bakarız dedi. Yarın inşallah gideceğim. Ama kan testi, beta falan hiç bahsetmedi. İlk düşüğümde başka doktor kan testi yaptırmıştı ama onda yalnızca progesteron düşük çıkmıştı, vakit kaybetmeden iğne yaptıracaksın yoksa düşük olabilir demişti. Şu anki doktorumdan hiç korkum yok, zaten ne sorsam sorumu kendisi tamamlayıp cevaplıyor ama çok mu rahat bilemedim. Düşük yaptığımda gitmiştim, açıkçası sevindim düşük yaptığına, yoksa 3. ayda bir problemle karşılaşıp düşürmen çok daha kötü olacaktı demişti. Yılbaşından önce, adet sancım var diye adet olacağım sandım, bayağı güzel alkol aldım, onu sordum, olur öyle şeyler, hiç bir şey olmaz dedi. Ay O mu çok rahat, ben mi burayı okuya okuya psikopata bağlıyorum acaba.

Okuyorum da, benim doktorum kan testi bile istemedi. Geçen hafta gittiğimizde ultrason ile keseyi gördük, herşey yolunda, 10 gün sonra gel, kalp atışına bakarız dedi. Yarın inşallah gideceğim. Ama kan testi, beta falan hiç bahsetmedi. İlk düşüğümde başka doktor kan testi yaptırmıştı ama onda yalnızca progesteron düşük çıkmıştı, vakit kaybetmeden iğne yaptıracaksın yoksa düşük olabilir demişti. Şu anki doktorumdan hiç korkum yok, zaten ne sorsam sorumu kendisi tamamlayıp cevaplıyor ama çok mu rahat bilemedim. Düşük yaptığımda gitmiştim, açıkçası sevindim düşük yaptığına, yoksa 3. ayda bir problemle karşılaşıp düşürmen çok daha kötü olacaktı demişti. Yılbaşından önce, adet sancım var diye adet olacağım sandım, bayağı güzel alkol aldım, onu sordum, olur öyle şeyler, hiç bir şey olmaz dedi. Ay O mu çok rahat, ben mi burayı okuya okuya psikopata bağlıyorum acaba.

benim doktorum da aynı şekilde. keseyi gördü ve test falan istemedi. arkadaşım da benle aynı zamanda hamile. onun doktoru da istememiş. ultrasonda görmeleri yetti.
bende yeni yılda içmiştim bende sordum. dedi zaten bebeği öğrenene kadar neler yapıyoruz bilmeden.
ben yeni yıl temizliği yapmıştım o hafta aman Allahım bütün evi dökmüştüm. şimdi kolum kalkmıyor ve eşimde bırakmıyor zaten.

Merhabalar hanımlarr :) ben yeniyim :halay: 7 ekimde bebeğim 9 haftalıkken düşük yapıp kürtaj olnuştum. Dün adetim 1 gün gecikince test yaptım ikinci çizgi hafif silikti. Hemen kan testine gittim beta 83 çıktı. Bu demek oluyor ki, adet gecikmesinin çok başlarındayım. Yani doktor öyle söyledi. Betanın takibini yapmamız lazım ve 2 günde bir iki katına çıkması lazım dedi. Yani beta bu konuda çok önemli ama hamileliğn artık 5-6 haftaya ulaşınca kimyasal gebelik riski kalmadığı için direkt keseyi görmeye odaklanıyor doktorlar. O yüzden sıkıntı yapma eğer 5-6 hafta civarındaysan:) eğer benim beta da giderek artarsa Rabbimib izniyleEylül annesi olacağm:KK28:

İnş benim de öyle olur cnm ya valla düşün düşün kafayı yedim dün bugün de koyverdim elimden birşey gelmiyor ki beklemekten başka
Canım bu kadar stres yapma biraz akşına bırakmak lazım ilkinde de bunda da çok stres yapmadım kese boyutu yok kese küçük yok içinde bebek var mı flan hiç düşünmedim bi iki haftaya netleşicek hepsi zaten Allaha emanet hiçbişey olmaz canım..karşılaştırma yapmamak lazım kimi daha geç döllenmiştir kimi daha erken, kimi önden gider kimi geriden gelir..benim ilk bebeğim geriden geliyodu 2 buçuk kilo doğdu.o yüzden stres yapma dinlen pozitif düşün doktoruna güven..eğer kan testin normal hele de kesen göründü dış gebelik ihtimalin de kalktıysa yüzde 95herşey normal gelişecek.her vücut kendine özgüdür.bu zamanlarda çok google yapmayın:super:

keseyi gordugu icin beta ya filan gerek yok zaten.ben de kalp atisindan sonra rutin kanlari verecegim.rahat olmak en iyisi zat3n.hersey olacagina variyor

Aynen canım bende okudukça diyorum ben fazla rahatım galiba:halay: doktorun sorun yok diyorsa yoktur canım orda kapatmak lazım gerisini deşmemek gerekiyor. Ben ilkinde hiç kan testi yaptırmadım bunda da bir kere gerçekten hamile miyim diye yaptırdım bidaha arttı mı katlandı mı falan yapmadım..gittim kese göründü 2 hafta sonra tekrar gidicem aynı

Tabi başından daha önce düşük öyküsü geçen yada tehlike olabilecek durumda olanlar daha evhamlı olmakta haklılar ama normal seyirdeki arkadaşlar stresi rafa kaldıralım azıcık:anneadayı:

Günaydın kızlar:)

Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hayırlı olsun, sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah.

Göğüs hassasiyeti yaşamıyorum ben, emziriyorum hala kızımı belki o yüzdendir, sertleşmesi özellikle uçlarının acıması normal.

Gece uykularımda sıkıntı yaşıyorum çok erken başladı bu durum karnım büyüdükçe ne yapacaksam.

Kadın dizisini ben de izliyorum ama dün kızımı uyuturken uyuyakalmışım izleyemedim netten bakayım bugün:)

Onun dışında bir gelişme yok bizde, hepinize hayırlı, sağlıklı günler diliyorum.
Ben de sütü sağarak veriyordum son 5 aydır emmediği için dOktorlar bana kesmemi söyledi iki haftadır süt vermiyorum canım ben içerideki bebek de vitamin alacağı için vitamin depomuz tükenirse o vitaminsiz kalırmış o_O

Kızlarrr benim doktor gidiyormuş hastaneden ben hastanede kuzenim ebe olduğu için devam edeceğim ama haftaya perşembe gidiyormuş sizce bu cuma gideyimmi randevuya yoksa iki hafta sonra mı gideyim yeni doktorla da görüşürüm diye çok kararsızım kalp atışı için çağırmıştı cuma günü:deli:

günaydın hanımlar
oy bu mide bulantıları mahvetti beni. hep bir şeyler atıştırma halindeyim ama yumurta, yemek falan yok. sadece midemin acısı dinsin diye. bazıları geçer bi aya kadar falan diyor bazıları da aman 9 ay böyle gider diyor. Allah'ım yardım et. umarım böyle sürmez.
yeni gelen cici annelerde hoş geldi aramıza:emir_bebek:
Benimde öyle gtmez canım gitmez oğlumdada aynıydım biraz zaman geçtikten sonra geçti ve son zamanlarda bile bebek kocaman olmasına rağmen haftası ilerlemiş olduğu halde akşama kadar aç kaldığım olurdu :KK76:

Hoşgeldin aramıza evet bol stresli ve sürekli birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz ne kadar yardımcı olursak elimizden geldiği kadar senin için de hayırlısı neyse o olsun inş
İnşallah canım kan verdım sonuclar yarınmısss yarın yarın yarını beklemekten sıkıldım ıns yarın bıtıo artık stres

Back