• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bisey sorucam. dişlerimi fırçalarken diş etlerim kanamaya basladi. sizdede varmı. benim disetlerimde mi sorun var acaba. gerçi diş eti çekilmesi falan varda kanama olmaz normalde.
Bende de 1-2 gun oldu ama gecti. Alakasi var midir acaba? Gordugum her hamilelik belirtisinde mutlu oluyorum resmen,iyi demek ki, bu sefer dusuk olmayacak diye.

Kizlar ben bugun kalp atisi icim gittim kan tahlillerim temiz cikmis bebisimin fotosunu bu kez alabildim cok şükür ancak doppler cihazı olmadigi icin doktor sesi dinletemedi ama ben ultrasonda görüyorum dedi duyamasamda biraz olsun rahatladim rabbim sizlere de hayirlisini nasip etsin ins
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah. Kaçıncı haftadasın canım

Kizlar ben bugun kalp atisi icim gittim kan tahlillerim temiz cikmis bebisimin fotosunu bu kez alabildim cok şükür ancak doppler cihazı olmadigi icin doktor sesi dinletemedi ama ben ultrasonda görüyorum dedi duyamasamda biraz olsun rahatladim rabbim sizlere de hayirlisini nasip etsin ins
Doktorun kalp atışını gördüğüne göre elindeki ultrasonda kesenin içinde bebişini görüyosundur rabbim bizlerede nasip etsin sanada hayırlı olsun kaç haftalıksın şuan

Kalbinide duyarsın inşallah en kısa zamanda canım kaç+kaç tın gittiğinde

Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah. Kaçıncı haftadasın canım
Kalbinide duyarsın inşallah en kısa zamanda canım kaç+kaç tın gittiğinde
Doktorun kalp atışını gördüğüne göre elindeki ultrasonda kesenin içinde bebişini görüyosundur rabbim bizlerede nasip etsin sanada hayırlı olsun kaç haftalıksın şuan
6.Haftadayim otomatik hesaplayicilara gore 6+1 ama benimki tup bebek blastokist transferine gore 6+4 oluyor

günaydın hanımlar
oy bu mide bulantıları mahvetti beni. hep bir şeyler atıştırma halindeyim ama yumurta, yemek falan yok. sadece midemin acısı dinsin diye. bazıları geçer bi aya kadar falan diyor bazıları da aman 9 ay böyle gider diyor. Allah'ım yardım et. umarım böyle sürmez.
yeni gelen cici annelerde hoş geldi aramıza:emir_bebek:
I'll hamileligim 4.5 Aya kadar kusmakla geçti. Sonra kesildi şükür hiç bulantim olmadı. Şimdiki hamileligimde 1 hafta kadar bulantim oldu . 2 gün önce falan bitti gitti şükür . Tekrarlanır mı bilmem . Senin ne zamandır bulantin var arkadaşım

2 ocak 11
5ocak 47
10 ocak 523 beta değerlerim
Sat 8 aralıktı 10 ocak regl tarihim olacaktı normal dimi sonuçlar

Merhaba arkadaşım benim de degerlerim seninki gibi .
Sat 5 Aralık
2 Aralık beta 17,87
8 Aralık beta 574,8

Bana normal geldi . İlk beebgimde de böyleydi sıkıntı olmadı şükür

Back