- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.221
Yok yok korkma bir sıkıntı olsaydı zaten doktor isterdi bizimkiler hep geç dönlenme yada farklı nedenler den içini ferah tutAynen canım. 6 ocak Cumartesi gittiğimde doktor 17 ocakta gel keseye bakalım dedi. Hiç takip edelim betayı falan demedi. Ama burdan okudukça korkmaya başladım. O yüzden yarın betaya baktırayım diyorum
Peki ne gibi bir sıkıntı yaşadın sonrasında bir durum oldu muCanım ben 5+3 de gittiğimde kese de yolk sac vardı
Hoşgeldin geç döllenme yaşamış olabilirsin sıkıntı yapma inş bir skıntı yaşamazsınMerhabaaa benim daha hiç bir şey belli değil 4+1 iken beta hcg 511 cıktı kese falan görmedik. Umarım her şey yolunda gider burada paylaşırız her şeyi
Hayır yaşamadım çok şükür neden bi sıkıntı yaşayayım?Peki ne gibi bir sıkıntı yaşadın sonrasında bir durum oldu mu
Geçmiş olaun canım.Teşekkür ederim canım
Hayırlısı olsun canım. İlk testte çıktıktan sonra keşke kan verip bhcg baktırsaydın.Önceki gün idrar testinde ikinci çizgi hafif göründü. Esim de bakti hatta. Bu sabah arka arkaya 2 test yaptim. Tek cizgi ikiside.Pazartesi dr a giderim diye planlıyordum bende. Adetim hiç şaşmaz neredeyse her ay 3 gun öne gelir. 7 aralık sat . Çok ağrıyor kasiklarim. Böyle olan var mi? Komik ama dün gece çok su içmiştim. Sabaha ilk idrar ama 3 saat bile beklemeden ilk idrar. Ikıncı çizgi kayboldu ya.. uf ya ...
Okuyorum da, benim doktorum kan testi bile istemedi. Geçen hafta gittiğimizde ultrason ile keseyi gördük, herşey yolunda, 10 gün sonra gel, kalp atışına bakarız dedi. Yarın inşallah gideceğim. Ama kan testi, beta falan hiç bahsetmedi. İlk düşüğümde başka doktor kan testi yaptırmıştı ama onda yalnızca progesteron düşük çıkmıştı, vakit kaybetmeden iğne yaptıracaksın yoksa düşük olabilir demişti. Şu anki doktorumdan hiç korkum yok, zaten ne sorsam sorumu kendisi tamamlayıp cevaplıyor ama çok mu rahat bilemedim. Düşük yaptığımda gitmiştim, açıkçası sevindim düşük yaptığına, yoksa 3. ayda bir problemle karşılaşıp düşürmen çok daha kötü olacaktı demişti. Yılbaşından önce, adet sancım var diye adet olacağım sandım, bayağı güzel alkol aldım, onu sordum, olur öyle şeyler, hiç bir şey olmaz dedi. Ay O mu çok rahat, ben mi burayı okuya okuya psikopata bağlıyorum acaba.
Canım bu kadar stres yapma biraz akşına bırakmak lazım ilkinde de bunda da çok stres yapmadım kese boyutu yok kese küçük yok içinde bebek var mı flan hiç düşünmedim bi iki haftaya netleşicek hepsi zaten Allaha emanet hiçbişey olmaz canım..karşılaştırma yapmamak lazım kimi daha geç döllenmiştir kimi daha erken, kimi önden gider kimi geriden gelir..benim ilk bebeğim geriden geliyodu 2 buçuk kilo doğdu.o yüzden stres yapma dinlen pozitif düşün doktoruna güven..eğer kan testin normal hele de kesen göründü dış gebelik ihtimalin de kalktıysa yüzde 95herşey normal gelişecek.her vücut kendine özgüdür.bu zamanlarda çok google yapmayınİnş benim de öyle olur cnm ya valla düşün düşün kafayı yedim dün bugün de koyverdim elimden birşey gelmiyor ki beklemekten başka
keseyi gordugu icin beta ya filan gerek yok zaten.ben de kalp atisindan sonra rutin kanlari verecegim.rahat olmak en iyisi zat3n.hersey olacagina variyorOkuyorum da, benim doktorum kan testi bile istemedi. Geçen hafta gittiğimizde ultrason ile keseyi gördük, herşey yolunda, 10 gün sonra gel, kalp atışına bakarız dedi. Yarın inşallah gideceğim. Ama kan testi, beta falan hiç bahsetmedi. İlk düşüğümde başka doktor kan testi yaptırmıştı ama onda yalnızca progesteron düşük çıkmıştı, vakit kaybetmeden iğne yaptıracaksın yoksa düşük olabilir demişti. Şu anki doktorumdan hiç korkum yok, zaten ne sorsam sorumu kendisi tamamlayıp cevaplıyor ama çok mu rahat bilemedim. Düşük yaptığımda gitmiştim, açıkçası sevindim düşük yaptığına, yoksa 3. ayda bir problemle karşılaşıp düşürmen çok daha kötü olacaktı demişti. Yılbaşından önce, adet sancım var diye adet olacağım sandım, bayağı güzel alkol aldım, onu sordum, olur öyle şeyler, hiç bir şey olmaz dedi. Ay O mu çok rahat, ben mi burayı okuya okuya psikopata bağlıyorum acaba.
Aynen canım bende okudukça diyorum ben fazla rahatım galibaOkuyorum da, benim doktorum kan testi bile istemedi. Geçen hafta gittiğimizde ultrason ile keseyi gördük, herşey yolunda, 10 gün sonra gel, kalp atışına bakarız dedi. Yarın inşallah gideceğim. Ama kan testi, beta falan hiç bahsetmedi. İlk düşüğümde başka doktor kan testi yaptırmıştı ama onda yalnızca progesteron düşük çıkmıştı, vakit kaybetmeden iğne yaptıracaksın yoksa düşük olabilir demişti. Şu anki doktorumdan hiç korkum yok, zaten ne sorsam sorumu kendisi tamamlayıp cevaplıyor ama çok mu rahat bilemedim. Düşük yaptığımda gitmiştim, açıkçası sevindim düşük yaptığına, yoksa 3. ayda bir problemle karşılaşıp düşürmen çok daha kötü olacaktı demişti. Yılbaşından önce, adet sancım var diye adet olacağım sandım, bayağı güzel alkol aldım, onu sordum, olur öyle şeyler, hiç bir şey olmaz dedi. Ay O mu çok rahat, ben mi burayı okuya okuya psikopata bağlıyorum acaba.
Ben de sütü sağarak veriyordum son 5 aydır emmediği için dOktorlar bana kesmemi söyledi iki haftadır süt vermiyorum canım ben içerideki bebek de vitamin alacağı için vitamin depomuz tükenirse o vitaminsiz kalırmışGünaydın kızlar:)
Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hayırlı olsun, sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah.
Göğüs hassasiyeti yaşamıyorum ben, emziriyorum hala kızımı belki o yüzdendir, sertleşmesi özellikle uçlarının acıması normal.
Gece uykularımda sıkıntı yaşıyorum çok erken başladı bu durum karnım büyüdükçe ne yapacaksam.
Kadın dizisini ben de izliyorum ama dün kızımı uyuturken uyuyakalmışım izleyemedim netten bakayım bugün:)
Onun dışında bir gelişme yok bizde, hepinize hayırlı, sağlıklı günler diliyorum.
Benimde öyle gtmez canım gitmez oğlumdada aynıydım biraz zaman geçtikten sonra geçti ve son zamanlarda bile bebek kocaman olmasına rağmen haftası ilerlemiş olduğu halde akşama kadar aç kaldığım olurdugünaydın hanımlar
oy bu mide bulantıları mahvetti beni. hep bir şeyler atıştırma halindeyim ama yumurta, yemek falan yok. sadece midemin acısı dinsin diye. bazıları geçer bi aya kadar falan diyor bazıları da aman 9 ay böyle gider diyor. Allah'ım yardım et. umarım böyle sürmez.
yeni gelen cici annelerde hoş geldi aramıza
İnşallah canım kan verdım sonuclar yarınmısss yarın yarın yarını beklemekten sıkıldım ıns yarın bıtıo artık stresHoşgeldin aramıza evet bol stresli ve sürekli birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz ne kadar yardımcı olursak elimizden geldiği kadar senin için de hayırlısı neyse o olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?