• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhababen arkadasim bende 17 ocakta kese görmeye gideceğim . Benim 8 ocak'ta yani dün verdiğim kanda beta 574.8 di . Tam 5+0 haftalık olarak görünüyorum . Fakat benim ilk bebeğimde kese geç göründü geç döllenme olmuştu . Umarım 17 sinde görürüz
İnşallah canım benim sat 8 aralık. 6 ocakta kan 25 çıktı

Kızlar çok aşırı kan vermiyor msn bu daha da strese sokmaz mı yurtdışında ultrasona bile nadir giriyor insanlar zaten ani bişey olsa vücut tepki verir bence hamilelik biraz sabırla beklemek gerektiriyor biraz akışına bırakın derim

Kızlar çok aşırı kan vermiyor msn bu daha da strese sokmaz mı yurtdışında ultrasona bile nadir giriyor insanlar zaten ani bişey olsa vücut tepki verir bence hamilelik biraz sabırla beklemek gerektiriyor biraz akışına bırakın derim

Arkadasim benim bulantilarim ilk bebeğime göre çok erken başladı ve çok huzursuz etti beni . İçim rahat etsin diye tahlil yaptırdım.betaya da bakıldı

Kesinlikle katılıyorum canım fazla kan veriyoruz bu annelerimize ablalarımıza göre çok gereksiz, bazen bende diyorum kanamam yok ters giden bişiy yok ara ara baş dönmelerim var o kadar gerek yok diyorum ama bak 4 gün dayanabildim sadece burada yazılanlardan okuduklarımızdan çok etkileniyoruz

Arkadasim benim bulantilarim ilk bebeğime göre çok erken başladı ve çok huzursuz etti beni . İçim rahat etsin diye tahlil yaptırdım.betaya da bakıldı
Bence tr de doktorlar da istiyor ama her hamilelik için gerekli mi bilmiyorum benim de tr de hep aldılar ben yurtdışındayım burda hiç beta için kan almadılar

Kızlar bu gün 6+2 benim.sabah doktor randevum vardı bebeğin kesesini ve beslenme kesesini gördük.tüp bebek tedavisindeki ilaçlardan dolayı yumurtalıklarımda hala bir sürü ve kocaman yumurtalarım varmış o yüzden rahim geride kalıyormuş doktorun dediğine göre.yaniii kalp atışı için 15gün sonra tekrar gideceğiz doktor herşey yolunda tadını çıkartın dedi ama ne bileyim kalp atışını duyamayınca bi hevesim kursağımda kalmadı desem yalan olur :) bide afedersiniz öğürtüler başladı bende çok zormuş;(
Hayırlı olsun cnm bende bugün gittim 6+3 tüm ama kalp atışını duyamadık. Doktor herşey güzel gidiyo dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı

Merhaba arkadaşlar, bugün evde idrar testi yaptım pozitif çıktı, adetim 4 gün gecikti. 11 aralık son adet tarihim. İkinci bebeğim olacak inş herkes sağlıkla kavuşsun yavrularına

Kizlar bende kalp atisi icin gidicem yarin benim icin dua edin çok bekledim bu ani ins bi sıkıntı çıkmaz
Yaa ne güzel pıt pıt atışlar duyacaksın çok heyecanlı çok güzel mutlaka sesi kaydedin sonra açıp açıp dinlersin, darısı başımıza inşaallah

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum . Allah'ın izniyle 2. Bebeğim olacak . Son adet tarihim 5 Aralık .
2 Ocak beta 17.87
8 ocak'ta beta 574.8

İlk bebeğimde geç döllenme vardı . Muhtemelen bunda da öyledir diye düşünüyorum. 17 ocakta randevum var . Umarım kese görünür
Şimdi den hayırlı olsun benim de geç dönlenme gibi ama emin deiliZ bakalım bekliyorum işte kaç haftalıksın

Yok canım sadece kese vardı üstten baktı zaten anlaşılmıyodu başka bişey. Ben ilk çocuğumda gittiğimde de ilk keseyi gördü sonra 2 hafta snra gttm bebeği gördü
İnş benim de öyle olur cnm ya valla düşün düşün kafayı yedim dün bugün de koyverdim elimden birşey gelmiyor ki beklemekten başka

Merhabaaa benim daha hiç bir şey belli değil 4+1 iken beta hcg 511 cıktı kese falan görmedik. Umarım her şey yolunda gider burada paylaşırız her şeyi :KK200:

Kızlar ben çok hastayım boğazım çok fena grip oldum birde nanelimon kaynattım şimdi içip iyi bir terleyeyim diyorum başka ne önerebilirsiniz
Nane limon içmemeni öneririm kesinlikle gebelikte yasak canım düşük bile yaptırır daha içme ıhlamur iç ayvayı çay gibi demle iç dörde böl onlarda iyi gelir zencefil de gramlı kullanılıyo 6 gramdı sanırım onu da ayarlayamıycağımız için kullanma bence kullanırsın diye diyorm

Bence tr de doktorlar da istiyor ama her hamilelik için gerekli mi bilmiyorum benim de tr de hep aldılar ben yurtdışındayım burda hiç beta için kan almadılar
Aslında drlar istemiyor pek çok düşükse bazen sağlıklımı diye tekrar istiyolar tamam bizler biraz araştrmacı olduğumuz için en kötüsünü düşünüyorz malesef

Herkese hayırlı geceler yarın sabah kan testı yaptırıxam adete 1 hafta var hamıleysem çıkar diye düşünüyorum hayırlısı olsun varsa bi 9 aylık maceramı daha yenı arkadaslarla paylaşmak guzel olur son zamanlar uyku tutmayan hamıişlerle sabahlamak cok hostu 2016 aralık annelerindeyken . Eğer yoksada bu sene yada seneye ne zaman kısmet olursa başka pşatformda başka arkadaslarla paylaşmak kısmet olur ınsallah ... sımdıden herkesın bebegıne sağlıkla kavusması dileğiyle benım zaten 13 aylık bı bebısım var bu olsada olur suanlık olmasada olur bızımkısı bebek olsun dusuncesıyle olan bısey deıl yum gununden ıkı gun oncesı olan bı kaza kursunu dıyelım :) oğluma tek seferde kalmıstım bundada ole tutarsa dusuncesıyle kan vs verıyorum yoksa adetımı coktan beklerdim ;) Bakalım yRın bızım ıcın kader anı artık .. bi haftadr çok streslı heycNla gun gecsınde oğrenebılcegım zamana yaklasıyım dıye bekledım belırtı sorarsanız suan son adet gunumden 18 gun gecmıs durumda ılıskının uzerındende 10 gun gectı . Belirt sadece kasık ağrısı ve en acığı işth . Tesaduf stresten yada genel ruh halımden mı bılemem ama yarın öprenicez iyi geceler burda paylaşırım :)

Herkese hayırlı geceler yarın sabah kan testı yaptırıxam adete 1 hafta var hamıleysem çıkar diye düşünüyorum hayırlısı olsun varsa bi 9 aylık maceramı daha yenı arkadaslarla paylaşmak guzel olur son zamanlar uyku tutmayan hamıişlerle sabahlamak cok hostu 2016 aralık annelerindeyken . Eğer yoksada bu sene yada seneye ne zaman kısmet olursa başka pşatformda başka arkadaslarla paylaşmak kısmet olur ınsallah ... sımdıden herkesın bebegıne sağlıkla kavusması dileğiyle benım zaten 13 aylık bı bebısım var bu olsada olur suanlık olmasada olur bızımkısı bebek olsun dusuncesıyle olan bısey deıl yum gununden ıkı gun oncesı olan bı kaza kursunu dıyelım :) oğluma tek seferde kalmıstım bundada ole tutarsa dusuncesıyle kan vs verıyorum yoksa adetımı coktan beklerdim :KK66: Bakalım yRın bızım ıcın kader anı artık .. bi haftadr çok streslı heycNla gun gecsınde oğrenebılcegım zamana yaklasıyım dıye bekledım belırtı sorarsanız suan son adet gunumden 18 gun gecmıs durumda ılıskının uzerındende 10 gun gectı . Belirt sadece kasık ağrısı ve en acığı işth . Tesaduf stresten yada genel ruh halımden mı bılemem ama yarın öprenicez iyi geceler burda paylaşırım :)
Hoşgeldin aramıza evet bol stresli ve sürekli birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz ne kadar yardımcı olursak elimizden geldiği kadar senin için de hayırlısı neyse o olsun inş

Kızlar göğüs hassasiyet durumunuz nedir? Sütyen kullanmadığımda iki koca taş taşıyormuşum gibi hissediyorum. Sütyen takınca da acıyor göğüslerim. Sütyen dar gelmeye başladı
Valla aynı dertten yakınıyorum benim de göğsüm ve kasık ağrılarım çok toparlayıcı almayı düşünüyorum bakalım

Back