Herkese hayırlı geceler yarın sabah kan testı yaptırıxam adete 1 hafta var hamıleysem çıkar diye düşünüyorum hayırlısı olsun varsa bi 9 aylık maceramı daha yenı arkadaslarla paylaşmak guzel olur son zamanlar uyku tutmayan hamıişlerle sabahlamak cok hostu 2016 aralık annelerindeyken . Eğer yoksada bu sene yada seneye ne zaman kısmet olursa başka pşatformda başka arkadaslarla paylaşmak kısmet olur ınsallah ... sımdıden herkesın bebegıne sağlıkla kavusması dileğiyle benım zaten 13 aylık bı bebısım var bu olsada olur suanlık olmasada olur bızımkısı bebek olsun dusuncesıyle olan bısey deıl yum gununden ıkı gun oncesı olan bı kaza kursunu dıyelım :) oğluma tek seferde kalmıstım bundada ole tutarsa dusuncesıyle kan vs verıyorum yoksa adetımı coktan beklerdim
Bakalım yRın bızım ıcın kader anı artık .. bi haftadr çok streslı heycNla gun gecsınde oğrenebılcegım zamana yaklasıyım dıye bekledım belırtı sorarsanız suan son adet gunumden 18 gun gecmıs durumda ılıskının uzerındende 10 gun gectı . Belirt sadece kasık ağrısı ve en acığı işth . Tesaduf stresten yada genel ruh halımden mı bılemem ama yarın öprenicez iyi geceler burda paylaşırım :)