- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #1.261
Bende de 1-2 gun oldu ama gecti. Alakasi var midir acaba? Gordugum her hamilelik belirtisinde mutlu oluyorum resmen,iyi demek ki, bu sefer dusuk olmayacak diye.Kızlar bisey sorucam. dişlerimi fırçalarken diş etlerim kanamaya basladi. sizdede varmı. benim disetlerimde mi sorun var acaba. gerçi diş eti çekilmesi falan varda kanama olmaz normalde.
CanımHayırlısı buymuş diye düşün. Gebe kalabiliyorsun onu gördün çok şülür. Ne denir bilmiyorum Allah sana ve eşinemsağlık versin[/QUOTE.... Kübracım Gecmis olsun canm istediğini sor canm bende yasadım... Cok zor ve yanındayz
Bu sefer sağ salim kucağına alırsın insallahBende de 1-2 gun oldu ama gecti. Alakasi var midir acaba? Gordugum her hamilelik belirtisinde mutlu oluyorum resmen,iyi demek ki, bu sefer dusuk olmayacak diye.
Çok iyi canımm adet günü değerin maşallah çok güzel hadi bakalım hayırlısıyla devamı gelsin inşallahhh2 ocak 11
5ocak 47
10 ocak 523 beta değerlerim
Sat 8 aralıktı 10 ocak regl tarihim olacaktı normal dimi sonuçlar
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah. Kaçıncı haftadasın canımKizlar ben bugun kalp atisi icim gittim kan tahlillerim temiz cikmis bebisimin fotosunu bu kez alabildim cok şükür ancak doppler cihazı olmadigi icin doktor sesi dinletemedi ama ben ultrasonda görüyorum dedi duyamasamda biraz olsun rahatladim rabbim sizlere de hayirlisini nasip etsin ins
Doktorun kalp atışını gördüğüne göre elindeki ultrasonda kesenin içinde bebişini görüyosundur rabbim bizlerede nasip etsin sanada hayırlı olsun kaç haftalıksın şuanKizlar ben bugun kalp atisi icim gittim kan tahlillerim temiz cikmis bebisimin fotosunu bu kez alabildim cok şükür ancak doppler cihazı olmadigi icin doktor sesi dinletemedi ama ben ultrasonda görüyorum dedi duyamasamda biraz olsun rahatladim rabbim sizlere de hayirlisini nasip etsin ins
Kalbinide duyarsın inşallah en kısa zamanda canım kaç+kaç tın gittiğindeKizlar ben bugun kalp atisi icim gittim kan tahlillerim temiz cikmis bebisimin fotosunu bu kez alabildim cok şükür ancak doppler cihazı olmadigi icin doktor sesi dinletemedi ama ben ultrasonda görüyorum dedi duyamasamda biraz olsun rahatladim rabbim sizlere de hayirlisini nasip etsin ins
Canım ben adet gecikmesinin 10. Gününde gittim gördük sende bir hafta sonra gidersen görürsünüz inşallahKızlar bugün adet gecikmesinin 2. Günü beta 121. Keseyi ne zaman görürüz
Canım değerin güzel maşallah2 ocak 11
5ocak 47
Amin canım teşekkür ederimCanım ben adet gecikmesinin 10. Gününde gittim gördük sende bir hafta sonra gidersen görürsünüz inşallah
Hamilelikte oluyormuş canım bunlar yediklerine dikkat etmelisin. Diş etleride hassaslaşıyor tabiKızlar bisey sorucam. dişlerimi fırçalarken diş etlerim kanamaya basladi. sizdede varmı. benim disetlerimde mi sorun var acaba. gerçi diş eti çekilmesi falan varda kanama olmaz normalde.
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla devamını nasip etsin inşallah. Kaçıncı haftadasın canım
Kalbinide duyarsın inşallah en kısa zamanda canım kaç+kaç tın gittiğinde
6.Haftadayim otomatik hesaplayicilara gore 6+1 ama benimki tup bebek blastokist transferine gore 6+4 oluyorDoktorun kalp atışını gördüğüne göre elindeki ultrasonda kesenin içinde bebişini görüyosundur rabbim bizlerede nasip etsin sanada hayırlı olsun kaç haftalıksın şuan
Hayırlı olsun :)
5 haftalık şuanŞimdi den hayırlı olsun benim de geç dönlenme gibi ama emin deiliZ bakalım bekliyorum işte kaç haftalıksın
I'll hamileligim 4.5 Aya kadar kusmakla geçti. Sonra kesildi şükür hiç bulantim olmadı. Şimdiki hamileligimde 1 hafta kadar bulantim oldu . 2 gün önce falan bitti gitti şükür . Tekrarlanır mı bilmem . Senin ne zamandır bulantin var arkadaşımgünaydın hanımlar
oy bu mide bulantıları mahvetti beni. hep bir şeyler atıştırma halindeyim ama yumurta, yemek falan yok. sadece midemin acısı dinsin diye. bazıları geçer bi aya kadar falan diyor bazıları da aman 9 ay böyle gider diyor. Allah'ım yardım et. umarım böyle sürmez.
yeni gelen cici annelerde hoş geldi aramıza
2 ocak 11
5ocak 47
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?