• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy aynı benim kuzenim iki oğlu var ikincisinin cinsiyetini öğrendiğinde gerine gerine erkek diyordu :KK70:. Banada senin kızın olur inşallah kız sevelim diyordu şimdi mutlu olur :). Ben milleti anlamıyorum ne olur seninde oğlun olsa sanki

Senin hissettiğin doğru olur canım bendede çünkü benim hissettiğim çıktı.
Bence evlat hasreti çekmemiş insanlar anlamaz bn uzun yıllar hasret kaldım diyemem ama zorluklar yaşadım vajinusmus yaşadım 10 ay hamile kaldım bebeğimi kaybettim bu yüzden zor şeyler yaşadım sağlıklı olsun tabi herkezin gönlünden bişey geçer ben bi kızım bi oğlum olsun istemişimdir hep ikisini yaşamak ayrı güzeldir

Ayy aynı benim kuzenim iki oğlu var ikincisinin cinsiyetini öğrendiğinde gerine gerine erkek diyordu :KK70:. Banada senin kızın olur inşallah kız sevelim diyordu şimdi mutlu olur :). Ben milleti anlamıyorum ne olur seninde oğlun olsa sanki

Senin hissettiğin doğru olur canım bendede çünkü benim hissettiğim çıktı.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin cinsiyet hiiç önemli değil safi merak :D

Belki ilk bebeğim kürtaj la sonuçlanmasaydı erkek veya kız derdim ama hiç farketmez ben kızım olcak diyorum hislerim bu yönde eşim de önce sağlık diyo ama erkek istiyo yaramaz erkek çocuklarını çok seviyo eşimin babası eşim küçükken vefat ettiği için o duyguyu erkek çocuğuyla yaşamak istiyo rabbim nasip ederse eşim çok mutlu olur onu mutlu görmek benide mıtlu eder ama önceliğin onu sağlıcakla kucağıma almak :KK200: sen ne hissediyorsun canımm
Cok gecmiş olsun canım,inşallah rabbim saglıklı evlat nasip eder Allah gönlünüze göre versin,ben bişe hissedemiyorum canm herkes birşey söledigi icin ama yüzde 90 erkek diyolar bana ona ragmen erkek hissedemiyorum bakalm hayırlısı,ama gönlümde kız var:)

Iyi aksamlar kizlar hadi bana da bi tahmin yapin kiz mi erkek mi. Caesamba doktora gidicem 12 haftalik olucam o zaman soyler insallah:dua::dua:

Evet canım valla içim içime sığmıyor ama değişir diye kimseye bişey söyleyememek:)) kaç gün tutarım içimde bilmiyorum. Benim kızımda mal dr un bir erkek dedi iki kontrolde de 20.hafta aaaa kız dedi boğacaktım:işsiz: o yüzden şimdi 15martı bekliyorum ikili testte kesin söyler. Sende biraz zorla görünüyor aslında açıyı falan ayarlarsa bişey söyler ya da sen görürsün :KK66: bende 10+4tüm dün ama 11çıktı usg göre.

Spinal sez nasıl canım benim dr da epiduralden ziyade spinal i önerdi de farkını daha tam çözemedim.
spinal kıl gibi incecik bir iğne ile belinden ilacı vuruyo saniyesinde belinden aşağısı uyuşuyor:) sonrası keyif dolu bebisini gelişini an an bekliyorsun sıfır acı v his ile :)

Cok gecmiş olsun canım,inşallah rabbim saglıklı evlat nasip eder Allah gönlünüze göre versin,ben bişe hissedemiyorum canm herkes birşey söledigi icin ama yüzde 90 erkek diyolar bana ona ragmen erkek hissedemiyorum bakalm hayırlısı,ama gönlümde kız var:)
Aa 11 haftalık değilmisin doktor mu dedi erkek diye %90 ay kesin derseler hissedersin artık hayılısıyla al kucağına inşallah

Ben şu anda 5 yaşına girmek üzere olan kızımı mecburiyetten belden iğneli sezeryanla doğurdum ve inan hiç bişey hissetmedim ve sonrasında da çok çabuk toparladım çok şükür.ertesi gün kalktım ayağa hatta annemi 3.gün gönderdim evine.biraz da nasip meselesi ama o kadar korkacak bişey yok.ben bunda da aynı şekil yapıcam yine mecburiyetten.ama doğduğu anda bebeği görebilmek ve kucağına vermeleri gerçekten müthiş bir duygu.tabii ki zorunlu olmasam ben de normal isterdim ama yapacak bişey yok.kulaktan dolma bilgilerle kimseyi ürkütmeye de gerek yok.Allah işimizi kolaylaştırsın ve hayırlısını nasip etsin.

Canım bende normalde çok panik biri değilim 4 tüp bebek denemesi yapan biri olarak yumurta toplatmalar transferler yaptırdım o anda da sakin kalırım zaten bebeği beklerken insan düşünmez bile orada işlem yaptıklarını ve tabii.ki bebeğimi ilk ben görmek istiyorum doğduğu anda bana versinler istiyorum o yüzden heralde epidural olur birde genel anesteziden uyanmak kendine gelmek de zaman istiyor.Çevremde sezeryan olan akraba arkadaş herkes çabuk toparlandı eskisi gibi değil artık sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Y
Aa 11 haftalık değilmisin doktor mu dedi erkek diye %90 ay kesin derseler hissedersin artık hayılısıyla al kucağına inşallah
yok kız dr aen son8 de gittik etrafımdaki insanların yüzde 90 ı bence erkek diyo,yoksa daha diger randevuma 10 gün var amin canm inşallah hepimiz saglıkla alalım kucaklarkmıza

Ayy ne güzel cinsiyetler belli oluyor bende haftaya öğrenirim inşallah ama kimin neyi olacak valla karıştı yaa ilk sayfaya yazsılsa aslında.Biz bugün avm ye sinemaya gittik gitmişken jokere gittik çok güzel şeyler var bebek arabası baktık pek model beğenemedim de kraft twist vardı kendi etrafında dönüyor falan sürüşü iyiydi portbebe oluyor ana kucağı takılması falan iyi göz hizasında bakalım daha bakıcaz tabii 2.çocuğu olanlar fikir verebilirler

Benimde 11 den sonra çıktı şuan 12+2 yim var yani gaz olsa iner diyorum baya baya altta belli oluyo minnoşumm

Aynen canım benim 11 bitti bu haftamda tam belli olmaya başladı alt tarafta tabi daha sertlikte var bugün eşim fotoğrafını çekti karnımın çıplak olarak daha iyi anladım. lc waikikiden bugün hamile kuyafetlerine de baktın iki tayt bir kotum var giyebildiğim ama kot iki haftaya olmaz taytlarda yakan cinsten mart çıkınca giyemem güzel şeyler vardı

Allah yardımcın olsun canım. Güçsüz düşersen sana zarar. Canının çektiği hiç mi bişey yok :KK43: malesef bazı gebeler böyle gebelerde böyle olabiliyor inşallah seninki geçici bişeydie ama haldizleştiğini hissediyorsan git tabi doktora.

Primeses diye bir haptan bahsediyorsu burada kızlar, öyle bir şey kullanıyor musun mide bulantını kessin diye
bulanti icin bisey kullanmiyorum ama boylede olmuyo artik :(gecse artik yaa yarin giderim acile

Canım bitkisel takviye kullanıyorum ben ilaç degil prospektüsü bile yok ben onla cok rahatım icinde b6 vit ve zencefil var dr verdi gynosea adı istersen dr una bir sor bende yiyemiyodum hicbişe
tesekkur ederim sorarim yaa cok kotu bisey korkuyorum bebege bisey olcak die

tesekkur ederim sorarim yaa cok kotu bisey korkuyorum bebege bisey olcak die
Korkma canm stres kötü etkiler asıl,ben hicbişe yiyemiyordum bu bana cok iyi geldi bide ilaç degil ya rahat kullanıyorum,inşallah toparlarsın bir an önce

Back