• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hiç kıyafeti yok canım. Şu ana kadar küçülenleri verdim hep ihtiyacı olanlara. Alkaha şükür durumumuz var alırız yenilerini dedim.bir tek hastane çıkışı duruyor kız olursa onu kullanırım :) on zıbın iki tulum beş takım yeter ilk 3 ay :) kusan bir bebek olmazsa ilk aylarda kıyafet pek kirlenmiyor
Valla ben biraz görgüsüzlük yapıp herşeyi alcam sonrada güzel pişman olurum biliyorum ama cidden ilk bebek diye gözüm dört dönüyo kıyafet görünce :KK45:

Hiç kıyafeti yok canım. Şu ana kadar küçülenleri verdim hep ihtiyacı olanlara. Alkaha şükür durumumuz var alırız yenilerini dedim.bir tek hastane çıkışı duruyor kız olursa onu kullanırım :) on zıbın iki tulum beş takım yeter ilk 3 ay :) kusan bir bebek olmazsa ilk aylarda kıyafet pek kirlenmiyor
Kızlarr aktif bi şekilde okuyorum ama yazamadım bir türlü,cinsiyetler gelmeye basladı ne güzel benmde 12 si kontrol belki bi tahminde bulunur,benden baska herkes bişe hissediyo ama ben iki cinsiyetede eşitim ya,karnım cıkmaya basladı sanki top gbi oldu gazda degil sizinde cıkmaya basladımı???

Kızlarr aktif bi şekilde okuyorum ama yazamadım bir türlü,cinsiyetler gelmeye basladı ne güzel benmde 12 si kontrol belki bi tahminde bulunur,benden baska herkes bişe hissediyo ama ben iki cinsiyetede eşitim ya,karnım cıkmaya basladı sanki top gbi oldu gazda degil sizinde cıkmaya basladımı???
Merhaba canım :) dün de yazmıştın cevap yazamadım. Nasılsın. Eveeet çıkmaya başladı hamile taytları giyiyoruz artık:)
12 hafta bitecek nerdeyse söyler bişeyler inşallah

Bende öyle iki cinsiyete aynıyım kız istesemde erkek olacak bence :)
Benimde göbeğim çıktı özellikle akşamları daha da ortaya çıkıyor

Merhaba canım :) dün de yazmıştın cevap yazamadım. Nasılsın. Eveeet çıkmaya başladı hamile taytları giyiyoruz artık:)
12 hafta bitecek nerdeyse söyler bişeyler inşallah
İnşallah canım valla cok meraktayım yalan yok gönlümden kız geciyo ama herkes erkek hissediyo kafam karıstı:) valla bende bayadır tayt giyiyiorum özellikle alt karnım cok sert

Bende öyle iki cinsiyete aynıyım kız istesemde erkek olacak bence :)
Benimde göbeğim çıktı özellikle akşamları daha da ortaya çıkıyor
Valla ben artık erkek diyenlere sinirlenmeye basladım sanki kız oldugu belli ama ısrar ediyolarmıs gbi geliyo:) acaba diyorum ama öff hissedemiyorum bişe ikisininde rüyasını gördüm:))

İnşallah canım valla cok meraktayım yalan yok gönlümden kız geciyo ama herkes erkek hissediyo kafam karıstı:) valla bende bayadır tayt giyiyiorum özellikle alt karnım cok sert
Allah gönlüne göre versin o zaman :)

Rahim şimdi tam orada ya o yüzden sert oluyor. Büyüdükçe yukarı çıkacak şnşallah :)

Benimde 11 den sonra çıktı şuan 12+2 yim var yani gaz olsa iner diyorum baya baya altta belli oluyo minnoşumm

Valla ben artık erkek diyenlere sinirlenmeye basladım sanki kız oldugu belli ama ısrar ediyolarmıs gbi geliyo:) acaba diyorum ama öff hissedemiyorum bişe ikisininde rüyasını gördüm:))
Ayy aman boşver milleti onlar kızi istediğini biliyorlarsa ondan öyle yapıyorlardır belki bide her kafadan bi ses çıkıyor bazen sen az daha sabret belli olur inş

Önce kuru fasulyeyi döktü şimdi bir büyük paket susamlı çubuk krakeri :KK43:

Baaaaaaaak diye parmağıyla gösteriyor bide :KK70: ne yapayım ben bu kızı öpeyim mi yol sa öpeyim mi :KK70:
ayy bu çocuklar bugün benimkide orkidemi düşürdü kaçtır kafayı taktı ona ordan oraya taşıyıp duruyorbi kaç kez de düşürdü toprağı etrafa saçtı bugünde uyku saati gelmişti koydum yatağına kapısı kapattım biraz ağladı sonra uyudu

Benimde 11 den sonra çıktı şuan 12+2 yim var yani gaz olsa iner diyorum baya baya altta belli oluyo minnoşumm
Aynen sabah bile şiş oluyo eskiden sabahları dümdüz olurdu o tamam ama simdi bildigin göbüşlüyüm,kiloda almadım hatta verdim bulantıdan o yuzden sanırım benimkide minnoş:)

ayy bu çocuklar bugün benimkide orkidemi düşürdü kaçtır kafayı taktı ona ordan oraya taşıyıp duruyorbi kaç kez de düşürdü toprağı etrafa saçtı bugünde uyku saati gelmişti koydum yatağına kapısı kapattım biraz ağladı sonra uyudu
Kaç yaşındaydı. Benim kızım 19 aylık daha. Pek anlamıyor laftan. Çekmeceleri tek tek çekip konsolun üzerine çıkmaya çalışıyor aynadan kendiyle konuşuyor falan çok komikler :))

Ben sırt üstü uzanınca karnım belime yapışıyor:KK48: ayaktayken biraz var ama oda akşamları :)

Back