• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bulanti icin bisey kullanmiyorum ama boylede olmuyo artik :KK43:gecse artik yaa yarin giderim acile
Bence kesin git doktora canım.ben de aynı senin gibiyim.premesis kullandım az bi fayda etti ama sonra dayanılmaz oldu.3 tane koca koca serum yedim.keton oluşmuştu çünkü artık ve keton oluşumu istenmiyor gebelikte.ve yaklaşık 2 haftadır zofer adlı bir ilaçla ancak durabiliyorum.aslında bu ilaç son çare ama doktor beslenememen ve keton daha tehlikeli dedi.mutlaka kullan dedi.biraz araştırdım tüm hamileliği boyunca kullananlar olmuş ve bir sıkıntı olmamış.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bebeklerimizi korusun inşallah.

Bu arada kızlar normalde 15 ile 200arasında olması gereken demir seviyem 5 çıktı :(. Hemoglobinimse 10 oda en az 12 olmaıymış. Doktor pekmez ve kırmızı et tüketmemi söyledi

Aynen canım benim 11 bitti bu haftamda tam belli olmaya başladı alt tarafta tabi daha sertlikte var bugün eşim fotoğrafını çekti karnımın çıplak olarak daha iyi anladım. lc waikikiden bugün hamile kuyafetlerine de baktın iki tayt bir kotum var giyebildiğim ama kot iki haftaya olmaz taytlarda yakan cinsten mart çıkınca giyemem güzel şeyler vardı
Ya bende hamilelik tshörtü falan almak istiyorum bulamadım tekrar bakıcam sağol evet canım artık 12 yi geçince dahada sert geldi bana dadaha büyük hallerini görürüz inşallah

Herkese selam. Bugün 11+6'da ikili tarama testi için dokoruma gittim sadece ense kalınlığına baktı 1.2mm çıktı ve beni başka bir görüntüleme mekezine sevk etti. Orda daha ayıntılı bakılsın dedi. Kan değerlerime de orda bakılacakmış. 1.2 mm riskli bir değer mi sizce? Ayrıca cinsiyeti göremediğini söyledi. Usg fotosu ekleyeyim sizce durum ne :) :)

Eklentiler

• Screenshot_20180303-235054.webp
    Screenshot_20180303-235054.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 77
Hanımlar, ben Kağıthane’de oturuyorum. Buralarda yada buraya yakın yerlerde önerdiğiniz Kadın Doğum Doktoru var mıdır? Ben henüz doktorumu seçemedim. Kısmetse normal doğum istiyorum, buna uygun tavsiyeleriniz varsa sevinirim. :anneadayı:

Herkese selam. Bugün 11+6'da ikili tarama testi için dokoruma gittim sadece ense kalınlığına baktı 1.2mm çıktı ve beni başka bir görüntüleme mekezine sevk etti. Orda daha ayıntılı bakılsın dedi. Kan değerlerime de orda bakılacakmış. 1.2 mm riskli bir değer mi sizce? Ayrıca cinsiyeti göremediğini söyledi. Usg fotosu ekleyeyim sizce durum ne :) :)
11 haftanın sonunda normal diye okudum ben ölçtürmedim daha 11 haftanın sonunda 1.2 13 haftanın sonunda 1.9 yazıyordu doktorunuz bişey demedimi

11 haftanın sonunda normal diye okudum ben ölçtürmedim daha 11 haftanın sonunda 1.2 13 haftanın sonunda 1.9 yazıyordu doktorunuz bişey demedimi

Negatif konuşmadı ama üst sınırdaymış gibi konuştu diyebilirim. Benim dışımda bir gözün daha görmesi iyidir her zaman kuvvetlendirir tanıları dedi. Önümüzdeki cumartesi 12+6da hem ikili test sonucunu göstermeye hem cinsiyeti öğrenmeye gideceğim.

Canım benimki 13+0 da 1.3 mm çıktı ve doktor çok iyi dedi seninkide iyi yani

Negatif konuşmadı ama üst sınırdaymış gibi konuştu diyebilirim. Benim dışımda bir gözün daha görmesi iyidir her zaman kuvvetlendirir tanıları dedi. Önümüzdeki cumartesi 12+6da hem ikili test sonucunu göstermeye hem cinsiyeti öğrenmeye gideceğim.
Kötü bişey yoktur inşallah güzel sonuçlar alman dileğiyle

Benim doktorum 3 mm ye kadar normal dedi

Nub teorisinden anlayan kızlar nedir? Ne hissediyorsunuz?
Yanlış görmediysem erkek baya, sağlıkla hayırla gelsin canım
spinal kıl gibi incecik bir iğne ile belinden ilacı vuruyo saniyesinde belinden aşağısı uyuşuyor:) sonrası keyif dolu bebisini gelişini an an bekliyorsun sıfır acı v his ile :)
Epidural de aynı değil mi fark ne kio_O[/QUOTE]

Benim rahmimde perde vardı canım onu aldılar. İlk bebeğimi o perde yüzünden kaybettim. O yüzden ameliyat oldum. Seninki neydi
Geçmişler olsun canım benim smearde cin2 çıktı rahimağzı kanseri öncesi lezyonlar rahim ağzının uç kısmı alındı ve kombin halde vajinaplasti de oldum:KK53: o yüzden o bölgeyle konu kapandı artık:oops:

Kızlar çok yoruldum Doğum günü Harika geçti :spor:30kişiydik çocuklarla, palyaço çok eğlendirdi bizde rahatça sohbet ettik yemeklerimizi yedik. Sonra bi kaç arkadaş avm oyun alanı yine yorulduk şimdi yattım daha ohh dedim. Annem falan öğrendi dr un erkek dediğini ona göre zaten erkekmiş mavi battaniye siparişi verdi bile, çocuklarda videoyu izlemiş dr un tahminini babalarına söylediler baya baya herkes hakim konuya HAyırlısı diyelim :KK72:

Kızlar çok yoruldum Doğum günü Harika geçti :spor:30kişiydik çocuklarla, palyaço çok eğlendirdi bizde rahatça sohbet ettik yemeklerimizi yedik. Sonra bi kaç arkadaş avm oyun alanı yine yorulduk şimdi yattım daha ohh dedim. Annem falan öğrendi dr un erkek dediğini ona göre zaten erkekmiş mavi battaniye siparişi verdi bile, çocuklarda videoyu izlemiş dr un tahminini babalarına söylediler baya baya herkes hakim konuya HAyırlısı diyelim :KK72:
Kızınızla beraber sağlıklı mutlu yıllar dilerim :KK37:

Ben tüp bebek tedavisi gördüm negatif oldu ama birsürü konuda arastirma yapmistim. Doktorumun da dedigi üstelik bikac ayri doktor, tüp bebekle hamile kaldiktan itibaren, normal yolla kalandan bi farkin olmuyor. Sadece bu bebekler daha kiymetli daha uzun ugraslar sonucu oldugu icin daha tedbirli olabiliyoruz. Daha sik kontrole cagirmak yada daha cok ilac takviyesi yapmak gibi. Yoksa dogum zamani kalp durmasi tüp bebek oldugu icin ya da normal hamile kalindigi icin gibi bi ayrim benim bildigim söz konusu diil. Kaldiki son zamanlara gelindiginde bi aksilik cikarsa Allah korusun hepimizin basina gelebilir ne sekilde hamile kaldigimizin pek bi önemi yok.
Sağol canım cevap için :dua:

Benim içinde hisset bişey lütfen :) çok merak ediyorum.
Görüntü varmıydı senin
Kontrole gittiğimde 11+ 3 olucak bebeğim bu kadar erken belli olmaz dimi cinsiyet :KK43:
Mecburen 4 hafta sonraki kontrolü beklicez
15- 16. Haftaları :KK43:
Bana yaptı tahmin dün, bundan önce oğlumuda 11+6ydı öğrendim iyi bakarsa görür bence 12hafta ideal bi zaman
Eki Görüntüle 2118624 12 haftalıktı bu görüntüde.

Bebeğim de bacak arasını güzel gösterdi ama doktor anlayamadım dedi.
Kız değil mi bu:nazar:
Ya kızlar ben bugün iki kez bebeği hissettim sanki bu mümkün mu diğer iki çocuğunda 15 16. Haftalarda hissetmiştim
Bu kadar erken imkansız canım henüz 3.4cm bişey barsak hareketidir o bence

Hiç kıyafeti yok canım. Şu ana kadar küçülenleri verdim hep ihtiyacı olanlara. Alkaha şükür durumumuz var alırız yenilerini dedim.bir tek hastane çıkışı duruyor kız olursa onu kullanırım :) on zıbın iki tulum beş takım yeter ilk 3 ay :) kusan bir bebek olmazsa ilk aylarda kıyafet pek kirlenmiyor
Zıbın mı kullanıyorsun sen ki, çıtçıtlı badilerin gözünü seveyim. İlk zamanlar o hevesle her dakka kıyafet değiştiriyor insan o özenerek seçtiği kıyafetleri kendi Canının üzerinde görüp hayran kalmak nasıl bi aşktırrrr:dua:
Benim de bi kuzenim var kızı var ve erkek çocuğu takıntısı var 8 aylıkken erkek belirtileri var bende acaba doktorlar yanılıyomu diyodu ya o kadar sinir oluyodum ki sen sonuçta ilk aylarda hamile kalmışsın bn o kadar uğraştım ilk bebeğim kürtaj oldum senin kesin kızın olur diyo kesin kız falan yapıyo sinirleriniyorum bide kızın olunca anneliği anlarsın oğlun olunca anlamazsın diyo ne alaka oğlu olanlar anne değil mi allah akıl fikir versin cidden
Onun psikolojik sorunları var bence egolu bi insan.
Hayır üç doktora gidiyorum sırayla farketmiyorlar :KK48:
:KK48::KK24:Bendensin:KK71:
Belki ilk bebeğim kürtaj la sonuçlanmasaydı erkek veya kız derdim ama hiç farketmez ben kızım olcak diyorum hislerim bu yönde eşim de önce sağlık diyo ama erkek istiyo yaramaz erkek çocuklarını çok seviyo eşimin babası eşim küçükken vefat ettiği için o duyguyu erkek çocuğuyla yaşamak istiyo rabbim nasip ederse eşim çok mutlu olur onu mutlu görmek benide mıtlu eder ama önceliğin onu sağlıcakla kucağıma almak :KK200: sen ne hissediyorsun canımm
İnşallah gönlüne göre olur canım:dua:
Iyi aksamlar kizlar hadi bana da bi tahmin yapin kiz mi erkek mi. Caesamba doktora gidicem 12 haftalik olucam o zaman soyler insallah:dua::dua:
Görüntü koy bakalım:anneadayı:

Ayy ne güzel cinsiyetler belli oluyor bende haftaya öğrenirim inşallah ama kimin neyi olacak valla karıştı yaa ilk sayfaya yazsılsa aslında.Biz bugün avm ye sinemaya gittik gitmişken jokere gittik çok güzel şeyler var bebek arabası baktık pek model beğenemedim de kraft twist vardı kendi etrafında dönüyor falan sürüşü iyiydi portbebe oluyor ana kucağı takılması falan iyi göz hizasında bakalım daha bakıcaz tabii 2.çocuğu olanlar fikir verebilirler
Kraft twistte güzel ben stokke alacağım muhtemelen, bi abimiz Bebek arabası benden dedi ama istediğim arabayı ona aldıramam:eek: ona başka bişey biçeceğim çok para ayıp olur:KK53:

Bu arada kızlar normalde 15 ile 200arasında olması gereken demir seviyem 5 çıktı :KK43:. Hemoglobinimse 10 oda en az 12 olmaıymış. Doktor pekmez ve kırmızı et tüketmemi söyledi
Demir takviyesi gerekir bence normalde tüketmiyor muydun ki kırmızı et?
Çok değişik bi görüntü anlayamadım ben, ölçümün abartılı olduğunu düşünmüyorum 1mm ölçmesi mi normal di acaba hatırlayamadı m
Hanımlar, ben Kağıthane’de oturuyorum. Buralarda yada buraya yakın yerlerde önerdiğiniz Kadın Doğum Doktoru var mıdır? Ben henüz doktorumu seçemedim. Kısmetse normal doğum istiyorum, buna uygun tavsiyeleriniz varsa sevinirim. :anneadayı:
Derindere miydi bi hastane warmış bi tanıdığım orda yaptı ve çok memnun kaldı. Türkiye Hastanesi Tülay Hnm ı tavsiye ederim dr ilgili ve bilgili bir bayan. Hastane tercihim önceliğim Kolan ama drlarını tanımıyorum henüz

11hafta 0gün
Bebeğinizin cildi artık daha kalın ve daha az şeffaf duruma geldi.

● Kız bebeklerde vajina gelişmeye başladı. Erkek bebeklerin penisi artık ayırt edilebiliyor.

● 1 hafta gibi kısa bir sürede bebeğinizin ağırlığı iki katına çıktı.

● Bebeğiniz yaklaşık 7,6 g ağırlığında. Hamile anneler daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlar, bundan dolayı hamilelik boyunca nefes darlığı hissedebilirsiniz.

Back