• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Onun psikolojik sorunları var bence egolu bi insan.
Katılıyorum ha erkek ha kız ikiside evlat ikiside aynı anne olmak cinsiyete göre değişmiyordur sonuçta anne olunca anlayacağım rabbim hayırlı evlat versin kız çocukları bıcır bıcır olur kendini sevdirir erkek çocuğu da yaramaz olur yaramazlıklarıyla sevdirir ikiside evlatdır çocuğum olmadığı için daha hiç bilmiyorum bu duyguyu cidden değişiyor mu annelik çocuğa göre aklıma gelince bile sinirleniyorum

Kızlar çok yoruldum Doğum günü Harika geçti :spor:30kişiydik çocuklarla, palyaço çok eğlendirdi bizde rahatça sohbet ettik yemeklerimizi yedik. Sonra bi kaç arkadaş avm oyun alanı yine yorulduk şimdi yattım daha ohh dedim. Annem falan öğrendi dr un erkek dediğini ona göre zaten erkekmiş mavi battaniye siparişi verdi bile, çocuklarda videoyu izlemiş dr un tahminini babalarına söylediler baya baya herkes hakim konuya HAyırlısı diyelim :KK72:
erkenden ogrenmissiniz dr benide 11+ da çağırdı ben 12+ gideyim diyorum belki cinsiyet tahmininde bulunur

İyi pazarlar kızlar. Herkese haftasonu bize Perşembe sanki, eşim kaç gündür evde yok akşam 11 de geliyor sabah 8 de çıkıyor kocamı özledim vallahi :D

Tüketiyorum ama bu kadar düşük olmasını hiç beklemiyordum
Günaydın siyah çekirdekli kuru üzüm günde 1-2 avuç dolusu tüket 1 ay sonra sonuca inanamazsın!hünnapın keçiboynuzu pekmezini de çay gibi ılıtıp iç ben acayip yükselttim ilk hamileliğimde öyle...dr bile şaşırdı mide bulantım tam düzelmedi geçsin Demir hapı yerine bunları yapıcam yine..bu şekilde kan takılması gereken hastaların nasıl düzeldiğini gördüm ben..emin ol çok iyi gelir Demir hapından şuruplarından iyi bağırsaklarında sorun yaşamaz bunlarla hem canım..

Günaydın siyah çekirdekli kuru üzüm günde 1-2 avuç dolusu tüket 1 ay sonra sonuca inanamazsın!hünnapın keçiboynuzu pekmezini de çay gibi ılıtıp iç ben acayip yükselttim ilk hamileliğimde öyle...dr bile şaşırdı mide bulantım tam düzelmedi geçsin Demir hapı yerine bunları yapıcam yine..bu şekilde kan takılması gereken hastaların nasıl düzeldiğini gördüm ben..emin ol çok iyi gelir Demir hapından şuruplarından iyi bağırsaklarında sorun yaşamaz bunlarla hem canım..
Tamam canım bugünden başlayıp yapıcam inşallah teşekkür ederim :)

Evrene mesaj gönderiyorum bende kocamla kavgalıyım o gitsin işe senin koca gelsin eve :))
Kız Allah seni en güzel günleriniz insan nasıl kocası ile kavgalı olur :oha: git canım yanına al elini koy karnına sanki tekme attı de :KK52: inan en güzel günlerimiz çok kırılmadıysan uzatma boşveerr derim bide bugun pzr bişey aşer mesela gidin çıkıp arayın bereber :KK60:

Günaydın kızlar buarada:KK25: grip li kervanına bende katıldım bakalım inş vitamin takviyesi fayda eder ve ilacsız iyi olurum neyse bunlar geçiçi seyler:super: dun okudum okudum yazamadım aklımda kalan konuları şey edeyim dedim benimde göbeğim çıkmaya başladı cunkı kızımda ikende çok çabuk çıkmıstı 5 kılo vermeme ragmen pantalonum dün dugmesi zor iliklendi yanı tam göbek olmasada içerden bisey itmeye baslamıs :21: benimde demir ve kanım dipte drum şok oldu ama bulantılarım var die zaten 3 ayda başlarız dedi :ukala: sankim bulantılarım hafifledi çunkı bende içibde b6 olan bir folık takvıyesı alıyorum ve onun fayda ettigini düşünüyorum :super: oyuzden hala. Bulantısı olan arkadaslar su b6 olan vıtamınleri bi denemede fayda var geçırmesede hafifletiyor :dua:

Evrene mesaj gönderiyorum bende kocamla kavgalıyım o gitsin işe senin koca gelsin eve :))
Yok yok benimki gelemez çok mühim işler varmış denetleme yapılıyormuş.

Siz de barışın ayol pazar kslüğü en sevmediğim:)

Eşinin iş durumu ne oldu canım haksızlığa uğradı iş yerinde işinden olabilir diyordun. Son durum nedir doğru yanlış anlaşılır inşallah

Günaydın kızlar :) folik asite devam ediyormusunuz? Doktorum bırak artık dedi. Multivitamin yazdı. Onu kullanmaya başlayacağım. Haftada en az 2 kez balık tüket dedi. Bacak ağrılarım olduğunu söyledim günde 2-3 bardak süt tüketmeye çalış mutlaka ağrıların da azalır dedi. Bi akrabamızda hamileliği boyunca sütü çok tüketmiş hiç ağrısı olmamış demek ki etkiliyor

Günaydın kızlar :) folik asite devam ediyormusunuz? Doktorum bırak artık dedi. Multivitamin yazdı. Onu kullanmaya başlayacağım. Haftada en az 2 kez balık tüket dedi. Bacak ağrılarım olduğunu söyledim günde 2-3 bardak süt tüketmeye çalış mutlaka ağrıların da azalır dedi. Bi akrabamızda hamileliği boyunca sütü çok tüketmiş hiç ağrısı olmamış demek ki etkiliyor
Folik asit gecen hftiçi bitti benımde. Yrn kontrolüm var ve heryerim dökülüyor. Kontrole nsl gıdeceğim bilmiyorum. Gıdebilirsem verır herhalde bişeyler. Bu verdıklerı vıtamınler hasta olmamızı az bıraz önler mi acaba? Ben çok sık hasta oluyorum, geçen hafta içi soğuktu ve öğrencilerimde hep hastaydı. Onlardan kaptım sanırım. İlaç kullanamamak çok zor :KK1:

Kız Allah seni en güzel günleriniz insan nasıl kocası ile kavgalı olur :oha: git canım yanına al elini koy karnına sanki tekme attı de :KK52: inan en güzel günlerimiz çok kırılmadıysan uzatma boşveerr derim bide bugun pzr bişey aşer mesela gidin çıkıp arayın bereber :KK60:
Normalde aramız hep iyidir hamile olduğumdan beri kendisi hormonlu olan kişi herhalde tartışıyoruz :) tamam canım yapayım öyle gaza getirdin beni barışacam :D

Yok yok benimki gelemez çok mühim işler varmış denetleme yapılıyormuş.

Siz de barışın ayol pazar kslüğü en sevmediğim:)

Eşinin iş durumu ne oldu canım haksızlığa uğradı iş yerinde işinden olabilir diyordun. Son durum nedir doğru yanlış anlaşılır inşallah
Barışıcam :)) dava açtı canım sonuçlanması çok uzun sürer dediler ozamana kadar çalışacak işinde

Kızlar doktorum bana devit 3 damla vermisti folik asitini bitir 13. 14. Haftalarda basliyoruz dedi ama ne zamana kadar kullanacagimi söylemedi. Bu damladan kullanan var mi gebeligin sonuna kadar mi kullanacağız?

Bir de kan değerlerine idrar değerlerine tekrar bakilanlar demiri hemoglobini az çıkanlar, testi tekrar doktorunuz mu yaptırıyor siz mi talep ediyorsunuz? Yoksa ikili testteki kandan mi bakiyorlar?

Back