• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy aman boşver milleti onlar kızi istediğini biliyorlarsa ondan öyle yapıyorlardır belki bide her kafadan bi ses çıkıyor bazen sen az daha sabret belli olur inş
İnşallah canm bide o kadar emin konusuyoki herkes hele bide kızı yada oglu varsa kendinden örnek veriyor,önceliğim tabiki saglıklı olması ama kız diyip ısrar edenede sinirleniyorum herkes bir olmaz sonucta Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin

Aynen öyle canım:) en çnemlisi sağlıklı olmaları. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Kızımda isme son aya kadar karar verememiştik her söylediğimiz isme bir kulp buluyorlardı en son eşim sevda olacak dedi ben de beğendim :)
Son noktayı koymuş eşin :) milletin şu her isme bi kulp bulmasına uyuz oluyorum. Anne ve baba hevesle bi isim bulmuş işte, saygı duyup taltif etmek yerine sürekli eleştiri halindeler. Bu durumda da insan hiç paylaşmak istemiyor.
Bizim kız olursa belli, eşim ilk tanıştığımız gün demişti bana şu ismi istiyorum diye:) 6 yıldır o isimden vazgeçmedi ben de çok sevdim :) erkek belli değil daha

İnşallah canm bide o kadar emin konusuyoki herkes hele bide kızı yada oglu varsa kendinden örnek veriyor,önceliğim tabiki saglıklı olması ama kız diyip ısrar edenede sinirleniyorum herkes bir olmaz sonucta Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin
Benim de bi kuzenim var kızı var ve erkek çocuğu takıntısı var 8 aylıkken erkek belirtileri var bende acaba doktorlar yanılıyomu diyodu ya o kadar sinir oluyodum ki sen sonuçta ilk aylarda hamile kalmışsın bn o kadar uğraştım ilk bebeğim kürtaj oldum senin kesin kızın olur diyo kesin kız falan yapıyo sinirleriniyorum bide kızın olunca anneliği anlarsın oğlun olunca anlamazsın diyo ne alaka oğlu olanlar anne değil mi allah akıl fikir versin cidden

Canim ben senin dedigin tup bebek oldugu icin kalp durma olaylarini hic duymadim. Bunu dunden beri ikinciye yaziyorsun ve gercekten korkutucu oluyor. Lutfen nerden duyduysan makale bilgi site vs paylasir misin? Cunku kalp durmasi tup bebekse coraspirinin erken birakilmasina bagli olarak gerceklestigini duymustum ben. Cok fazla olan bir seymis gibi bahsediyorsun. Ben de 3.aydan sonra saglikli gebelikse riskin azaldigini biliyorum. Aksi takdirde doktorlar ilaclari biraktirmazdi bence. Yani 3-4.aylarda falan oluyor onun biliyoruz da ne bileyim son haftalar diyorsun.Ayrica tup bebek olup normal dogum yapan cok insan var dedigim gibi. Sadece zor kavusuldugu icin doktorlar normal dogum bebege zarar verebilir diye sezaryene yonlendiriyorlar. O da zaten normal yolla saglanan gebeliklerde de oluyor. Sen en iyisi su kalp durma olaylarini bi paylas ornekleriyle de dedigin gibiyse doktorlarimiza sorup biz de sezaryene yonlenelim. Diger tup bebekle hamile olan arkadaslar da lutfen dusunceleri yazsin boyle bir sey varsa bilelim cunku ben hic boyle bir sey duymadim kendi doktorumdan.acikcasi cok fazla kafan karisti ve korktum. Boyle bir sey varsa tup bebek doktorumu arayip sorucam.
Ben tüp bebek tedavisi gördüm negatif oldu ama birsürü konuda arastirma yapmistim. Doktorumun da dedigi üstelik bikac ayri doktor, tüp bebekle hamile kaldiktan itibaren, normal yolla kalandan bi farkin olmuyor. Sadece bu bebekler daha kiymetli daha uzun ugraslar sonucu oldugu icin daha tedbirli olabiliyoruz. Daha sik kontrole cagirmak yada daha cok ilac takviyesi yapmak gibi. Yoksa dogum zamani kalp durmasi tüp bebek oldugu icin ya da normal hamile kalindigi icin gibi bi ayrim benim bildigim söz konusu diil. Kaldiki son zamanlara gelindiginde bi aksilik cikarsa Allah korusun hepimizin basina gelebilir ne sekilde hamile kaldigimizin pek bi önemi yok.

Arkadaslar su burun tikanikligina ne yapiyorduk.grip.olmustum gecti gibi ama tikaniklik.kaldi ve feci bas agrisi yapiyor

Oy canım benim bak bebişinizin haberini almışsınız. Uçağı kaçırmak kötü bilirim ama ağlama sakın bebiş etkileniyor bundan vardır bir hayır gidemememde arkadaşında anlar seni

Bizede böyle bir resim verdi poposu dönük bacak arası görünüyor

Oyy canım benimm seninde gönlünden geçeni verir rabbim inşallah. Hep önden gidiyordu canım hep 4 gün öndeydi bu sefer 6 gün öne geçmiş. Adet tarihinden eminmisin dedi evet dedim ozaman erken yumurtlamışsın dedi. Göğüs ucumda kararma ve hassaslık var canım aşerme olarakda hep meyve istiyor
Nee bende hep meyve yiyorum benim de kızım olur mu ki :D ben erkek eşim kız hissediyor rüyalarımda hiçbiri daha doğrudan bebek ile ilgili değil..biri de beni hissetse keşke :) bu arada sodalı börek dolapta sabah pişecek tüm hafta bunu bekledim şimdiden dolapta bile Harika görünüyor :) tarif verenler yapanlar yiyenlerin ellerine sağlık

Benim de bi kuzenim var kızı var ve erkek çocuğu takıntısı var 8 aylıkken erkek belirtileri var bende acaba doktorlar yanılıyomu diyodu ya o kadar sinir oluyodum ki sen sonuçta ilk aylarda hamile kalmışsın bn o kadar uğraştım ilk bebeğim kürtaj oldum senin kesin kızın olur diyo kesin kız falan yapıyo sinirleriniyorum bide kızın olunca anneliği anlarsın oğlun olunca anlamazsın diyo ne alaka oğlu olanlar anne değil mi allah akıl fikir versin cidden
Ay amin canm ya ikisininde ayrı tatları var bendce tabiki herkeste az biraz yakınlık oluyo birine ama ne farkeder bu devirde cocuk sahibi olmak bile bu kadar zorken hic önemli degil valla ikiside bal evlat,Allahım saglıkla nasip etsinn sen ne istiyosun

basindan beri vardi ama artik yemeden kesildim corba bile yutamiyorum acile mi gitsem
Allah yardımcın olsun canım. Güçsüz düşersen sana zarar. Canının çektiği hiç mi bişey yok :( malesef bazı gebeler böyle gebelerde böyle olabiliyor inşallah seninki geçici bişeydie ama haldizleştiğini hissediyorsan git tabi doktora.

Primeses diye bir haptan bahsediyorsu burada kızlar, öyle bir şey kullanıyor musun mide bulantını kessin diye

Nee bende hep meyve yiyorum benim de kızım olur mu ki :KK70: ben erkek eşim kız hissediyor rüyalarımda hiçbiri daha doğrudan bebek ile ilgili değil..biri de beni hissetse keşke :) bu arada sodalı börek dolapta sabah pişecek tüm hafta bunu bekledim şimdiden dolapta bile Harika görünüyor :) tarif verenler yapanlar yiyenlerin ellerine sağlık
Afiyet olsun hapşuu :)) ( çizgifilm hapşu babannesine hep eline sağlık diyor da :P )

Ayy aynı benim kuzenim iki oğlu var ikincisinin cinsiyetini öğrendiğinde gerine gerine erkek diyordu :D. Banada senin kızın olur inşallah kız sevelim diyordu şimdi mutlu olur :). Ben milleti anlamıyorum ne olur seninde oğlun olsa sanki

Nee bende hep meyve yiyorum benim de kızım olur mu ki :KK70: ben erkek eşim kız hissediyor rüyalarımda hiçbiri daha doğrudan bebek ile ilgili değil..biri de beni hissetse keşke :) bu arada sodalı börek dolapta sabah pişecek tüm hafta bunu bekledim şimdiden dolapta bile Harika görünüyor :) tarif verenler yapanlar yiyenlerin ellerine sağlık
Senin hissettiğin doğru olur canım bendede çünkü benim hissettiğim çıktı.

basindan beri vardi ama artik yemeden kesildim corba bile yutamiyorum acile mi gitsem
Canım bitkisel takviye kullanıyorum ben ilaç degil prospektüsü bile yok ben onla cok rahatım icinde b6 vit ve zencefil var dr verdi gynosea adı istersen dr una bir sor bende yiyemiyodum hicbişe

Bilmiyoz daha o kadar teyzesi öğrencez bizde o çizgi filmleri inş zamanla :KK70:
Ooo sizin zamana meler çıkar :)
Ceviz adam, sevimli dostlar, kukuli, hapşu. Bunlar en sevdiklerimiz tüm şarkıları anne de ezberliyor en kötüsü. Kvalidem kpederim 70 den büyük insanlar ağızlarına dolanmıştı buraya geldiklerinde :D

Ay amin canm ya ikisininde ayrı tatları var bendce tabiki herkeste az biraz yakınlık oluyo birine ama ne farkeder bu devirde cocuk sahibi olmak bile bu kadar zorken hic önemli degil valla ikiside bal evlat,Allahım saglıkla nasip etsinn sen ne istiyosun
Belki ilk bebeğim kürtaj la sonuçlanmasaydı erkek veya kız derdim ama hiç farketmez ben kızım olcak diyorum hislerim bu yönde eşim de önce sağlık diyo ama erkek istiyo yaramaz erkek çocuklarını çok seviyo eşimin babası eşim küçükken vefat ettiği için o duyguyu erkek çocuğuyla yaşamak istiyo rabbim nasip ederse eşim çok mutlu olur onu mutlu görmek benide mıtlu eder ama önceliğin onu sağlıcakla kucağıma almak :KK200: sen ne hissediyorsun canımm

Back