• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben öyle olunca erkek diye biliyorum ama hayırlısıyla kaç hafta var gitmene bi an önce öğrensekte ciciler alsak :anneadayı:
Salı gideceğim inşallah canım.

Değil mi, artık ufaktan alırız bişeyler:) bizim sadece kıyafet eksiğimiz var Araba beşik diğer büyük şeyler kızımınkileri kullanır zaten.

Ya kızlar ben bugün iki kez bebeği hissettim sanki bu mümkün mu diğer iki çocuğunda 15 16. Haftalarda hissetmiştim

Oy canım benim bak bebişinizin haberini almışsınız. Uçağı kaçırmak kötü bilirim ama ağlama sakın bebiş etkileniyor bundan vardır bir hayır gidemememde arkadaşında anlar seni

Bizede böyle bir resim verdi poposu dönük bacak arası görünüyor

Oyy canım benimm seninde gönlünden geçeni verir rabbim inşallah. Hep önden gidiyordu canım hep 4 gün öndeydi bu sefer 6 gün öne geçmiş. Adet tarihinden eminmisin dedi evet dedim ozaman erken yumurtlamışsın dedi. Göğüs ucumda kararma ve hassaslık var canım aşerme olarakda hep meyve istiyor
Darısı başıma hayırlııyla inşallah
Benimkide hep önden gidiyor.da onun için sordu.Doktor aradaki fark açıldığı zaman konuşuruz dedi

40610C52-7044-4948-95AD-789624DBDC02.webp Kızçemin doğumundan 10 gün önceki fotoğraf. Her gören erkek mi diyordu koz çıktı :)
Ben öyle olunca erkek diye biliyorum ama hayırlısıyla kaç hafta var gitmene bi an önce öğrensekte ciciler alsak :anneadayı:

Bilgisayardan çektim de ondan öyle çıktı :D

Ben tüp bebekten dolayı biraz mecburum doktor tabii ki bize bırakıyor normal doğum deneyebilirsin diyor ama maalesef bizlerde 39 ve 40. haftalarda kalp durma olayları falan daha çok görülüyormuş istatistik olarak yoksa minyon da olsam kesinlikle denerdim. 4. tüp bebek denemem 2 aşılamam var öncesinde ve riske atmak istemiyorum o yüzden sezeryanla ilgili videolalar asla izlemem ve sezeryan çok korkunçmuş gibi şeyleri de pek duymak istemiyorum evet zor ama eskisi kadar da değil
Ben şu anda 5 yaşına girmek üzere olan kızımı mecburiyetten belden iğneli sezeryanla doğurdum ve inan hiç bişey hissetmedim ve sonrasında da çok çabuk toparladım çok şükür.ertesi gün kalktım ayağa hatta annemi 3.gün gönderdim evine.biraz da nasip meselesi ama o kadar korkacak bişey yok.ben bunda da aynı şekil yapıcam yine mecburiyetten.ama doğduğu anda bebeği görebilmek ve kucağına vermeleri gerçekten müthiş bir duygu.tabii ki zorunlu olmasam ben de normal isterdim ama yapacak bişey yok.kulaktan dolma bilgilerle kimseyi ürkütmeye de gerek yok.Allah işimizi kolaylaştırsın ve hayırlısını nasip etsin.

Bizim doktorda iş yok yahu:) kız sanki dedim bişey söyleyemem göremedim dedi :KK70: salı günü profa gideceğim inşallah o söyler
Söyler bence artık 14. Hafta tabi cihazı da iyiyse doktorun. Mesela ben şimdiye kadar 2 hastaneye gittim ilk hastanenin ultrason görüntüleri daha netti. Ama bu devam ettiğim yerin ona göre biraz daha kötü.

Söyler bence artık 14. Hafta tabi cihazı da iyiyse doktorun. Mesela ben şimdiye kadar 2 hastaneye gittim ilk hastanenin ultrason görüntüleri daha netti. Ama bu devam ettiğim yerin ona göre biraz daha kötü.
Aslında görüntü net devamlı gittiğim hastanenin ama erken diye de söylememiş olabilir. 14. Haftada daha netleşiyormuş dediğin gibi söyler artık.

Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o aslında. Cinsiyet sadece isim ve kıyafet için merak ettiğimiz bir durum

Salı gideceğim inşallah canım.

Değil mi, artık ufaktan alırız bişeyler:) bizim sadece kıyafet eksiğimiz var Araba beşik diğer büyük şeyler kızımınkileri kullanır zaten.
Bizim hiç bişey yok yaa valla çok masraf olcak bize ama sağlıcakla doğsunda herşeyini yaparız inşallah :KK49: sen baya karlısın e bide kız olursa kıyafetleride vardır kızının baya bii :KK200:

Bizim hiç bişey yok yaa valla çok masraf olcak bize ama sağlıcakla doğsunda herşeyini yaparız inşallah :KK49: sen baya karlısın e bide kız olursa kıyafetleride vardır kızının baya bii :KK200:
Hiç kıyafeti yok canım. Şu ana kadar küçülenleri verdim hep ihtiyacı olanlara. Alkaha şükür durumumuz var alırız yenilerini dedim.bir tek hastane çıkışı duruyor kız olursa onu kullanırım :) on zıbın iki tulum beş takım yeter ilk 3 ay :) kusan bir bebek olmazsa ilk aylarda kıyafet pek kirlenmiyor

Back