• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kontrole gittiğimde 11+ 3 olucak bebeğim bu kadar erken belli olmaz dimi cinsiyet :KK43:
Mecburen 4 hafta sonraki kontrolü beklicez
15- 16. Haftaları :KK43:

Aaa canım vardır bunda bir hayır neden bu kadar üzüyorsun kendini. Arkadaşın anlayacaktır durumu.[/QUOTE benim gelmemi çok istedi biletimi o kesti Hakkari ye başka uçak yokmuş aktarma yokmuş kala kaldım öyle hazırlık yaptım herşey tamamdı anlatınca bile kötü oluyorum

Canım evet çok üzücü bir durum :( ama şu sıra pegasusta kampanya var 15 marttan sonraki uçuşlarda %40

Uygun bir tarih belirleyip en azından ev ziyaretine gidebilirsin. Arkadaşının gönlünü alırsın böylelikle.

Bazı şeyleri çok isteyince olmuyor gerçekten. Bizim de geçen sene yaz tatilimiz küçük bir sebepten iptal olmuştu. Ama vardır bir hayır diye düşünüyorum sen de öyle düşün ağlama

C91477DF-4181-4E12-B3D1-345722FDE41E.webp
12 haftalıktı bu görüntüde.

Bebeğim de bacak arasını güzel gösterdi ama doktor anlayamadım dedi.

Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlat olsun inşallah :) kızım olduğundan mı bilmiyorum kız evlat bir başka belki oğlum olsa da tam tersi düşünürdüm:)

Ama ben biraz mükemmeliyetçi yapıya sahibim, gelinim olsa ilerde ona ev işlerinde karışma ihtimalim var belki bu yüzden hiç oğlum olmaz
Alemsin gelinin olana kadar yaşlanırsın artık canım :dondurma: benim içinde hisset bakalım ilk içinden geleni yaz o zaman :KK49:

Kontrole gittiğimde 11+ 3 olucak bebeğim bu kadar erken belli olmaz dimi cinsiyet :KK43:
Mecburen 4 hafta sonraki kontrolü beklicez
15- 16. Haftaları :KK43:
Benim kızımda dr 12. Haftada net söylemişti ama doktorun profesyönelliğine ve bebeğin duruşuna göre değişir sanıyorum. İnşallah söyler

patisserieyumyum patisserieyumyum hayırlı olsun hem sevindim hem kıskandım kızın olacağına..Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah. Önden gitmesine birşey dedi mi doktor. Diğer kontrollerinde de önde miydi.
Birde göğüs uçlarında kararma aşerme filan var mıydı
Çok sordum

arkadaşın düğünü var bilet kestim 3 dakika geç kaldım diye kapılar kapanmış açmadılar gidiş geliş yandı biletim sabahtan beri ağlıyorum yatakda
Oy canım benim bak bebişinizin haberini almışsınız. Uçağı kaçırmak kötü bilirim ama ağlama sakın bebiş etkileniyor bundan vardır bir hayır gidemememde arkadaşında anlar seni

Totosu bize dönük bacak arası
Bizede böyle bir resim verdi poposu dönük bacak arası görünüyor
patisserieyumyum patisserieyumyum hayırlı olsun hem sevindim hem kıskandım kızın olacağına..Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah. Önden gitmesine birşey dedi mi doktor. Diğer kontrollerinde de önde miydi.
Birde göğüs uçlarında kararma aşerme filan var mıydı
Çok sordum
Oyy canım benimm seninde gönlünden geçeni verir rabbim inşallah. Hep önden gidiyordu canım hep 4 gün öndeydi bu sefer 6 gün öne geçmiş. Adet tarihinden eminmisin dedi evet dedim ozaman erken yumurtlamışsın dedi. Göğüs ucumda kararma ve hassaslık var canım aşerme olarakda hep meyve istiyor

Back