- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #11.061
Hayırlı olsun canım. Bir kız bir erkek haberi aldık bereketli bir gün maşallahbenim ki belli oldu erkek dedi doktor yüzde 98 dedi bakalım 13 haftalık olduk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım. Bir kız bir erkek haberi aldık bereketli bir gün maşallahbenim ki belli oldu erkek dedi doktor yüzde 98 dedi bakalım 13 haftalık olduk
Aaa canım vardır bunda bir hayır neden bu kadar üzüyorsun kendini. Arkadaşın anlayacaktır durumu.arkadaşın düğünü var bilet kestim 3 dakika geç kaldım diye kapılar kapanmış açmadılar gidiş geliş yandı biletim sabahtan beri ağlıyorum yatakda
Aaa canım vardır bunda bir hayır neden bu kadar üzüyorsun kendini. Arkadaşın anlayacaktır durumu.[/QUOTE benim gelmemi çok istedi biletimi o kesti Hakkari ye başka uçak yokmuş aktarma yokmuş kala kaldım öyle hazırlık yaptım herşey tamamdı anlatınca bile kötü oluyorum
Cnm 11+4 te bugün göremedi cinsiyeti doktorum. Erken daha dedi. 7 nisana randevu verdi, 16 haftalık olacak ozamanKontrole gittiğimde 11+ 3 olucak bebeğim bu kadar erken belli olmaz dimi cinsiyet
Mecburen 4 hafta sonraki kontrolü beklicez
15- 16. Haftaları![]()
Canım nubdan anlamıyorum pek:)MinikPiranha cnm bana da bi tahminde bulunsana, fotoğraf paylaşmıştım bugün:)
Alemsin gelinin olana kadar yaşlanırsın artık canımAllah gönlünüze göre versin hayırlı evlat olsun inşallah :) kızım olduğundan mı bilmiyorum kız evlat bir başka belki oğlum olsa da tam tersi düşünürdüm:)
Ama ben biraz mükemmeliyetçi yapıya sahibim, gelinim olsa ilerde ona ev işlerinde karışma ihtimalim var belki bu yüzden hiç oğlum olmaz
Burası neresiEki Görüntüle 2118624 12 haftalıktı bu görüntüde.
Bebeğim de bacak arasını güzel gösterdi ama doktor anlayamadım dedi.
Benim kızımda dr 12. Haftada net söylemişti ama doktorun profesyönelliğine ve bebeğin duruşuna göre değişir sanıyorum. İnşallah söylerKontrole gittiğimde 11+ 3 olucak bebeğim bu kadar erken belli olmaz dimi cinsiyet
Mecburen 4 hafta sonraki kontrolü beklicez
15- 16. Haftaları![]()
Totosu bize dönük bacak arasıBurası neresi
Erkek diyeyim o zaman sana :)Alemsin gelinin olana kadar yaşlanırsın artık canımbenim içinde hisset bakalım ilk içinden geleni yaz o zaman
![]()
Valla hiç anlamadım ama geçen senin göbeğin aklıma geldi erkek göbüşü gibi önde hep öyle derler bende seni tanımadığım halde bi anda geldi erkek göbeği erkek sanırk. DEdimTotosu bize dönük bacak arası
Benide tutturursan yıkılır buralar herkez tahmin ister popiler falan olursun hattaErkek diyeyim o zaman sana :)
Oy canım benim bak bebişinizin haberini almışsınız. Uçağı kaçırmak kötü bilirim ama ağlama sakın bebiş etkileniyor bundan vardır bir hayır gidemememde arkadaşında anlar seniarkadaşın düğünü var bilet kestim 3 dakika geç kaldım diye kapılar kapanmış açmadılar gidiş geliş yandı biletim sabahtan beri ağlıyorum yatakda
Bizede böyle bir resim verdi poposu dönük bacak arası görünüyorTotosu bize dönük bacak arası
Oyy canım benimm seninde gönlünden geçeni verir rabbim inşallah. Hep önden gidiyordu canım hep 4 gün öndeydi bu sefer 6 gün öne geçmiş. Adet tarihinden eminmisin dedi evet dedim ozaman erken yumurtlamışsın dedi. Göğüs ucumda kararma ve hassaslık var canım aşerme olarakda hep meyve istiyorpatisserieyumyum hayırlı olsun hem sevindim hem kıskandım kızın olacağına..Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah. Önden gitmesine birşey dedi mi doktor. Diğer kontrollerinde de önde miydi.
Birde göğüs uçlarında kararma aşerme filan var mıydı
Çok sordum
Aman öyle güçlü değil benim hislerim bir tane tutturdum işteBenide tutturursan yıkılır buralar herkez tahmin ister popiler falan olursun hatta2 hafta var benim daha 14 haftada inşallah doktor inatçı olmaz da söyler
![]()
Ben öyle olunca erkek diye biliyorum ama hayırlısıyla kaç hafta var gitmene bi an önce öğrensekte ciciler alsakAman öyle güçlü değil benim hislerim bir tane tutturdum iştekızımda da göbeğim hep öndeydi benim. Basket topu koymuş gibiydi :)